Yves Saint Laurent Opium – Eau de Parfum

Trebuia să se întâmple la un moment dat, dar toți speram să nu fie atât de curând. Yves Saint Laurent Opium a fost (pe furiș) reformulat într-o umbră a ceea ce a fost. Așa că, prin această recenzie, îmi iau adio de la un vechi clasic și de la un parfum oriental emblematic.

Câteva detalii despre parfumul pentru femei YSL Opium:

În sticlă: Aerat, bogat, profund și aromat. Yves Saint Laurent Opium nu pierde timpul. Este o femeie sofisticată și îndrăzneață, des numită atrăgătoare și misterioasă. Acest parfum se deschide cu o explozie de mirodenii, urmată de un val masiv de ambră rășinoasă.

Vezi oferta actuala eMAG pentru YVS Opium

Aplicat: Scorțișoară și ambră imediat, pe măsură ce Yves Saint Laurent Opium se aprinde. Acest parfum își anunță prezența cu A mare. Vreți o centrală de putere?

Opium este aleasa. Nu este acea fata florala și fructoasă, blândă, ascunsă, îmbrăcată într-o rochie albă. Este acoperită din cap până în picioare cu diamante și pantofi roșii cu toc.

Parfumul de scorțișoară și ambră stă pe aproape în fundal, dându-i lui Opium un fond fin și suculent, în timp ce notele de inimă – iasomia pudră, trandafirul și smirna misterioasă – inundă mijlocul.

Yves Saint Laurent Opium este un parfum rezistent și puternic, încât, dacă nu vă place, vă va fi greu să îl purtați până la capăt.

Yves Saint Laurent Opium Parfum Femei si Barbati

Inima sa rămâne în zonă pentru un timp îndelungat, înainte ca baza de uscare profundă, densă, lemnoasă a patchouliului și smirnei, să se alăture mirodenilor și ambrei, cu inima de florale estompată. Chiar și atunci, lui Opium îi ia un timp să dispară complet, cu amestecul său al notelor de bază.

Vezi de ce sunt multumite femeile de YVS Opium

Extra: Îți ia un timp până ajungi să iubești Opium. Unui fan al parfumurilor sau unui individ născut în era în care Opium obișnuia să domnească, probabil că îi va fi mai ușor să aprecieze acest produs. Dar, cuiva tânăr și fără experiență, i-ar trebui introdus mai ușor. Înainte să încerc Yves Saint Laurent Opium, m-am obișnuit mai întâi cu Shalimar.

Și sunt fericită că am avut produsul în forma sa clasică, pentru acest lucru. Opium-ul nou este o afacere un pic deteriorată. Miroase mai tineresc, dar mai apos. Ca și cum îi lipsește ceva din ușurința modernă.

Designul Yves Saint Laurent Opium:

Cea mai cunoscută sticlă de Opium (1990) este un recipient subțire, frumos, imprimat cu modelul și designul tipic. Întotdeauna am crezut că sticla era frumoasă și am fost fericită să notez că pulverizatorul (spre deosebire de cel al succesorilor) era din metal.

Yves Saint Laurent Opium Parfum

Designul ediției Yves Saint Laurent Opium din 2009 este schimbat, sticla nu este atât de înaltă ca predecesoarea sa și este mai lată. Este foarte practică și ușor de folosit.

Compoziția Yves Saint Laurent Opium:

Familia de parfumuri: Orientale

  • Note vârf: mandarină, bergamotă, lăcrămioare
  • Note inimă: smirnă, garoafă, iasomie
  • Note bază: vanilie, chihlimbar, patchouli, Commiphora opoponax
Unde putem găsi Yves Saint Laurent Opium și cât costă:

Yves Saint Laurent Opium se poate găsi peste tot, atât în magazinele online cât și în parfumerii dar trebuie să aveți grijă de unde îl cumpărați pentru că este atât de popular și căutat încât se vinde și contrafăcut.

Așadar, aveți grijă sa cumpărați parfumuri originale și nu contrafacute pentru a vă bucura la maxim de persistența acestora.

Un flacon Yves Saint Laurent Opium 30ml costă în jur de 200 Lei. Pe lângă această apă de parfum găsiți și alte produse marca Yves Saint Laurent Opium precum – gel de duș, apă de toaletă, deospray, lapte de corp și cremă de corp. Mai multe detalii despre prețuri, oferte și produse disponibile puteți vedea aici:]

  • eMAG – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro: vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant: vezi mai multe detalii despre preț aici:

Info: Yves Saint Laurent Opium a fost reformulat pe ascuns, la lansarea noului recipient (cel curent). Reformulările ascunse ale parfumurilor vechi nu sunt un lucru nou.

Yves Saint Laurent Opium

S-a întâmplat cu mai multe parfumuri și va continua să se întâmple datorită regulamentului schimbător al industriei, datorită stocului materiarelor și al altor câteva cauze, pe care un iubitor de parfumuri nu le-ar putea ințelege complet vreodată. Îți mulțumesc pentru cei 30 ani buni, Opium.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

2 comentarii la „Yves Saint Laurent Opium – Eau de Parfum”

Lasă un comentariu