Yves Saint Laurent Libre

Dum cum sugerează și numele, parfumul Yves Saint Laurent Libre îmbrățișează libertatea cu un parfum elegant. Conceput pentru femeia modernă, se laudă cu un echilibru de note calde fructate, florale și de mosc ce creează un parfum cu adevărat unic.

Acest parfum sofisticat evocă aceleași sentiment de eleganță ca alte parfumuri florale, populare, pentru femei, inclusiv Chanel Coco Mademoiselle și Armani My Way.

Cine a creat parfumul Yves Saint Laurent Libre?

Libre a fost lansat prima dată în 2019 și, de atunci, a devenit un prfum de succes. Parfumul a apărut în urma colaborării dintre cunoscuții parfumuriei Anne Flipo și Carlos Benaim.

Crescând în mediu rural francez, Flipo a dezvoltat o pasiune pentru mirosurile naturale, inclusiv pentru notele florale și notele de plante. Legendarul parfumier Michel Almairac a fost mentorul ei, învățând-o tot ce trebuie să știe pentru a crea apoi sute de parfumuri pentru mărci de lux precum Armani, Lancome și multe altele.

Benaim, crescut în Tanger, Maroc are o pasiune pentru parfumurile mai exotice. El preferă parfumurile cu o abordare mai robustă și mai picantă.

Libre combină pasiunea lui Flipo pentru parfumurile florale cu dragostea lui Benaim pentru parfumurile îndrăznețe. Libre este un parfum sufocant, dar subtil, potrivit pentru femeia modernă.Yves Saint Laurent Libre parfum

Compoziția parfumului

Parfumul se deschide cu note de vârf florale, de iasomie și lavandă franceză, inspirate din stilul de viață al parfumierului Flipo care a copilărit la țară. Parfumul inițial, destul de îndrăzneț, face rapid loc notelor de mijloc care includ floare de portocal marocan, aducând astfel un omagiu și orignilelor lui Benaim.

Notele de bază de mosc și cedru conferă parfumului un miros curat, care diferențiază Libre de alte parfumuri florale. Notele subtile rămân puternice pe tot parcursul zilei.

Cine poate purta Yves Saint Laurent Libre?

La fel ca majoritatea parfumurilor Yves Saint Laurent, și Libre poate fi purtat atât de femei cât și de bărbați. Potrivit brandului, parfumul Libre este creat pentru cei care joacă după propriile reguli, deoarece transmite un sentiment de încredere și rafinament.

Deși poate fi considerat unisex, Libre este comercializat, în principal, ca parfum pentru femei, datorită notelor sale florale de vârf. Este un parfum potrivit pentru o femeie în vârstă care vrea să iasă în evidență.

Yves Saint Laurent Belle d’Opium – parfum floral oriental cu note de semnal, piper și iasomie.

Datorită parfumului său tineresc, fructat, parfumul Libre este, de asemenea, o alegere bună pentru adolescenții care caută un parfum semnătură care să le descrie personalitatea.Yves Saint Laurent Libre parfum unisex

Unde poate fi purtat parfumul Libre?

Libre este suficient de blând pentru un cadru profesional, dar și suficient de îndrăzneț pentru o noapte în oraș. Mirosul său nu este copleșitor dar, totuși, face o impresie bună, deoarece persistă destul de mult.

Având un miros curat și ușor, parfumul Libre este potrivit pentru orice ocazie. Poți purta acest parfum când mergi ziua la cumpărături, sau seara când te prezinți la un eveniment  formal.

Libre este, de asemenea, un parfum ce poate fi purtat pe tot parcursul anului. Datorită parfumului său floral, amintește de zilele de primăvără, în timp ce floarea de portocal ne duce cu gândul la soarele de vară.

Aceste note florale sunt echilibrate de o notă subtilă de mosc, ce face ca parfumul să fie potrivit și pentru zilele mai reci de toamnă și iarnă.

Yves Saint Laurent Libre – design

Ambalajul parfumului este la fel de sofisticat ca și mirosul său, fiind un produs uimitor pentru orice colecție. Sticla haute couture este concepută pentru a pune în evidență parfumul din interior de culoarea chihlimbarului cu accente aurii, strălucitoare.

Având margini netede și groas , sticla arată ca și cum ar fi sculptată în cristal. Reușește să capteze perfect lumina și face ca întreaga sticlă să strălucească.YSL Libre parfumCapacul negru, elegant și asimetric, este decorat cu lanțuri aurii texturate, iar la baza sticlei sunt scrise inițialele YSL. Ambalajul elegant imită aspectul iconic al genților Yves Saint Laurent care au lanțuri și logo-uri similare.

Concluzie Yves Saint Laurent Libre

Libre pare, la început, un parfum îndrăzneț, dar apoi se transformă într-un parfum mai subtil și mai elegant. Deși la început pare a fi prea puternic, poate fi purtat în spații mici, cum ar fi birourile sau lifturile, deoarece mirosul său se mai estompează, odată ce se usucă.

Libre este un parfum floral bine echilibrat, ce combină notele dulci cu note de fructe și mosc. Datorită combinației de note fructate, florale și de mosc, parfumul este suficient de versatil fiind potrivit atât pentru ocazii speciale, cât și pentru uzura zilnică.

Parfumul se simte destul de puternic la început, notele florale și fructate fiind destul de îndrăznețe. Durează puțin timp până când parfumul se usucă, așa că ar fi bine să-l aplici pe piele înainte de a ieși din casă, deoarece parfumul inițial ar putea fi copleșitor pentru unii.

Parfumul devine rapid ușor și blând și persistă toată ziua.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu