Yves Saint Laurent Elle

Yves Saint Laurent Elle este un parfum care cu siguranță vă va cuceri din prima clipă de când îl veți mirosi. Este un parfum seducător, fresh, dulce dar foarte feminin. Pe mine m-a convins și clar trebuie să îl am 🙂

Ușor, dulce și cu miros de fructe, Elle este tentativa celor de la Yves Saint Laurent (YSL) de a atrage un public format din femei tinere. Deși au existat anumite discuții în privința mirosului de ceai al parfumului, permiteți-mi să fiu de altă părere. Pot să afirm, pe propria raspundere, că Elle este un parfum cu note aprinse și clare, cu accente lemnoase și de fructe.

Câteva lucruri despre Yves Saint Laurent Elle:

Yves Saint Laurent Elle În sticlă: Miros imediat de citrice și fructe. Pe măsură ce aromele citrice se îndreaptă către nas, Yves Saint Laurent Elle vine cu o impresie puternică și dulce, cu o explozie de lychee și fructe de pădure. Accentul de fructe nu se lasă învins nici în sticlă, astfel mascând celelalte parfumuri prezente. Cu toate acestea, simt mirosul clar al parfumului, împreună cu baza de accent lemnos.

Aplicat: Din nou, aromele citrice și fructele dulci sunt prezente în întregime, în timp ce parfumul nu evită a se face binecunoscut nici o clipă. Totuși, parfumul Yves Saint Laurent Elle are un “înveliș” simplu; pe măsură ce parfumul stă pe piele, accentul de fructe începe să fie complementat de aromele de lemn, conferind produsului o calitate mai puternică.

Deși acest parfum are incoporat și elemente florale, acestea sunt dificil de identificat datorită notelor de fructe. Abia pot să identific iasomia. Mai mult, ce s-a întâmplat cu cele două note pământoase (vetiver și patchouli)? Ele acompaniază fructele atât de bine, încât nu am putut să le observ.

Per ansamblu, este un parfum bine încorporat; mirosul proeminent de fructe este echilibrat de către notele lemnoase. Restul accentelor par a fi satisfăcute doar prin prezența.

Extra: Avându-i în spatele creației parfumului Yves Saint Laurent Elle pe parfumierii Olivier Cresp și Jacques Cavallier, nu este o surpriză că s-a ajuns la această îmbinare între nuanțe de fructe și lemn. Cresp și Cavallier (îmi) sunt cunoscuți ca fiind în spatele creației parfumului Nina (2006), al Ninei Ricci, un parfum cu note dulci de citrice și fructe – primul meu parfum de “om mare”.

Designul Yves Saint Laurent Elle:

Yves Saint Laurent Elle sticlaNu pot spune că sunt o fană a sticlei parfumului Yves Saint Laurent Elle. Pe hârtie, conceptul arată îndrăzneț și interesant. În realitate, sticla nu a reușit să mă impresioneze. Având colțurile dure, ascuțite, Elle este construit ca un zgârie-nori, cu un cub de plastic roz bombon, detașabil ce servește drept protecție pentru pulverizator.

Deși modelul arată atât feminin, cât și metropolitan, forma și textură mă fac să mă gândesc că lipsește ceva din constructie, acel ceva care ar fi făcut parfumul să iasă în evidență.

Compoziția Yves Saint Laurent Elle:

Yves Saint Laurent Elle face parte din categoria parfumurilor fresh-fructate. Un parfum perfect pentru femeile moderne care vor să miroase mereu proaspăt și să fie ….dulci 😀

  • Note vârf: bujor, litchi chinensis, lămâie
  • Note inimă: frezie, iasomie, piper, trandafir
  • Note bază: vetiver, ambră, cedru, patchouli

Concluzii Yves Saint Laurent Elle:

Plăcut, satisfăcător, inofensiv – parfumul Yves Saint Laurent Elle are tot ce vrei dacă ești în căutarea unui parfum chypre ușor de purtat, care conține nuanțe de fructe.

Nu pot spune că ar fi prima mea alegere din categoria parfumurilor cu accent de fructe, cu toate că aromele lemnoase îi conferă o anumită unicitate în comparație cu produsele concurenților de pe piață. Iar în ceea ce privește discuția cu ceaiul? Eu nu miros nici un ceai.

Detalii despre prețul parfumului Yves Saint Laurent Elle și unde îl puteți găsi:

Parfumul se găsește în marile magazine online dar și în parfumeriile din mall-uri. Magazinele online care comercializează acest produs oferă prețuri și oferte super atractive pentru Yves Saint Laurent Elle. Puteți consulta ofertele online aici:

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu