După o privire aruncată asupra listei de note a Chanel No.19, vei știi cu siguranță că merită un miros. Lăsând la o parte ingredientele sale prestigioase, No.19 este un clasic plin de complexitate.

Cum miroase Chanel No.19:

În sticlă: Foarte verde și ușor amar. Simt multă iasomie și iris.

Aplicat: Mult verde în deschidere, cu un caracter ușor amar. Simt și puțină bergamotă în acest stadiu, dar, pe măsură ce Chanel No.19 se maturează, verdele pavează drumul unui floral verde pudrat, în care ylang-ylang, iasomia și orrisul devin vedetele spectacolului.

Lăcrămioarele se întețesc și se estompează regulat și, dacă îi acorzi destul timp, Chanel No.19 abordează un lemn de santal foarte plăcut și un cedru uscat, alături de floralele pudrate estompate.

Simt și puțină piele în uscare, dar nu este la fel de potentă cum am crezut, iar parfumul dispare cu un santal parfumat și cu o notă de cedru. Per total, Chanel No.19 are un miros scump. Dacă ești în căutarea unui parfum sofisticat, acesta ar fi o alegere bună.

Extra: Se spune că No. 19 este numit după ziua de naștere a lui Coco Channel, care cădea pe 19 August. No.19 a fost compus de Henri Robert, care a mai construit și Cristalle, și Pour Monsieur.

Designul Chanel No.19:

Design: Deși are un model diferit, Forma Chanel No.19 aduce aminte de Chanel No. 5 Eau Premier. Totuși, ca majoritatea sticlelor Chanel, No. 19 are o eleganță subtilă, care se potrivește cu mirosul parfumului.

Nu găsești nici franjuri, nici elemente ieftine în design-ul acestei sticle. Are doar o formă frumoasă, veșnică și ușor de folosit.

Compoziția Chanel No.19:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: vetiver, lemn de santal, piele
  • Note inimă: iris, trandafir, lăcrămioare, narcisă
  • Note vârf: tonuri verzi, bergamotă, extras de portocală amară
Detalii despre prețul parfumului Chanel No.19:

Chanel este o marca de top, foarte cunoscută și apreciată iar prețul apei de parfum  No.19 este pe măsură. Pentru No.19 100 ml prețul este de aproximativ 550 Lei, în magazinele online.

Dacă vreți să dăruiți parfumul cuiva drag ar fi minunat dacă ați alege și alte produse marca Chanel No.19 precum gel de duș, săpun solid, deospray, lapte de corp. Este disponibilă și varianta de apă de toaletă a Chanel No.19.

  • Elefant – mai multe detalii despre oferte și preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre oferte și preț aici:
  • Emag – mai multe detalii despre oferte și preț aici:

Info: Multe persoane interesate să cumpere primul lor parfum Chanel sunt probabil tentate de Coco Mademoiselle, Chance sau No. 5.

Toate sunt alegeri bune, dar sunt alegeri distincte. Pentru cei dintre voi care consideră Coco Mademoiselle prea tineresc, Chance prea generic și No. 5 prea clasic, atunci încercați No. 19 și vedeți dacă vă înțelegeți cu el.