Cele mai bune parfumuri Chanel

Chanel a debutat în lumea parfumurilor în 1921, atunci când a lansat pe piață Chanel No.5. Compania s-a făcut remarcată cu ajutorul parfumurilor sale elegante și atemporale. Cu un amestec impresionant de parfumuri clasice și moderne, Chanel oferă consumatorilor, parfumuri pentru fiecare ocazie.

Am crea o listă cu cele mai bune parfumuri Chanel, pentru a-ți fi mai ușor să alegi parfumul potrivit pentru tine.

Cele mai bune parfumuri Chanel clasice

Chanel nr.5 Eau de Parfum

Acest parfum este unul revoluționar și, spre deosebire de multe alte parfumuri care erau populare în 1921 atunci când el a fost creat, nu s-a concentrat pe o notă specifică.

În 1986, Jacques Polge a reinterpretat parfumul original în varianta Eau de Parfum. Parfumul se deschide cu note aldehidice, urmate de note de neroli și bergamotă. Un miros de ylang-ylang se simte pe măsură ce parfumul se așază pe piele. După ce parfumul se usucă, se poate simți lemnul de santal și vanilia.

Chanel Coco Eau de Parfum

Lansat în 1984, Chanel Colco este un parfum îndrăzneț cu note de mandarină siciliană. De asemenea, în compoziția acestui parfum au fost adăugate cuișoare, trandafir bulgăresc, floarea de portocală, iasomie și ylang-ylang.

Așa cum era de așteptat, după ce parfumul se usucă pe piele, devine dens și bogat.

Cele mai bune parfumuri Chanel casual

Chanel no.5 L’Eau

Nu putem nega că parfumul Chanel no.5 este unul dintre cele mai bune parfumuri din toate timpurile. Dar există insă și alte versiuni ale acestui parfum despre care am putea spune că sunt cam de modă veche.

Chanel No 5 Parfum

De aceea, brandul franez de lux a făcut un mare pas înainte, în 2016 și a lansat versiunea mai ușoară a parfumului Chanel no.5. Se pare că acesta se adresează unei generații de femei mai tinere care doresc să fie moderne fără să miroase ca mamele și bunicile lor.

Chanel no.5 L’Eau este un parfum casual, fresh, cu note de lămâie, mandarină și portocală.

Les Exclusifs De Chanel 1957 Eau de Parfum

Acest parfum creat de Olivier Polge se deschide cu note proaspete de bergamotă și aldehide. Notele de floare de portocal și iasomie dau un miros floral delicat parfumului, în timp ce orrisul face ca parfumul să aibă o aromă pudrată.

Ls Exclusifs De Chanel

În acest parfum există, de asemenea, un contrast interesant între notele de piper roz și coriandru și notele dulci de vanilie și miere. Totuși niciuna dintre aceste note nu domină parfumul, deoarece Chanel 1957 scoate în evidență mirosul de mosc, care este prezent în diferite etape ale parfumului.

Nota de mosc oferă parfumului o eleganță aparte. Chanel 1957 este un parfum elegant, în care au fost adăugate cele mai bune ingrediente.

Cele mai bune parfumuri Chanel pentru serviciu

Chanel Allure Eau de Parfum

Știm cu toții cât de dificil este să găsim un parfum potrivit pentru mediu de lucru. Un parfum care să ne scoată în evidență, fără a-i deranja pe ceilalți. De aceea, nu ne putem gândi la un parfum de birou mai potrivit decât Chanel Alllure creat în 1999 de parfumierul Jacques Polge.

Parfumul se deschide cu note puternice de mandarină și lămâie, iar pe măsură ce se așază pe piele se pot simți notele de caprifoi, iasomie, nufăr, magnolie și frezie.

Chanel Allure Pentru FemeiDupă aroma fructată și florală, Allure capătă un caracter oriental și miroase a vanilie de calitate și lemn de santal cremos.

Chanel Cristalle Eau Verte Eau De Toilette Concentree

Unul dintre parfumurile Chanel mai puțin cunoscute, Cristalle Eau Verte chiar merită încercat. Inspirat de dragostea parfmierului Jaques Polge pentru natură, acest parfum este potrivit pentru zilele la birou, deoarece are accente proaspete de flori și citrice.

Cu note de bergamotă și lămâie, parfumul se deschide cu un miros proaspăt. O notă de magnolie aduce un miros floral, în timp ce iasomia conferă parfumului o dulceață delicată.

Acest parfum nu are o longevitate bună, așadar îți recomand să-l pui în geantă și să-l aplici din nou atunci când mirosul său dispare.

Cele mai bune parfumuri Chanel pentru nopți romantice

Chanel Chance Eau Tendre

Creat de Olivier Polge și lansat în anul 2019, parfumul Chanel Chance Eau Tendre este un parfum fructat. Parfumul devine cu adevărat încântător când esențele de iasomie și trandafir își fac simțite prezența. Chanel Chance Eau Tendre este un parfum încântător pe care îl va savura și partenerul tău.

Moscul reunește cele două esențe într-un mod romantic.

Gabrielle Chanel Essence

La fel ca predecesoru său Gabrielle Chanel, și acest parfum din 2019 este inspirat de spiritul hoinar al lui Coco Chanel. Noua versiunea nu se abate foarte mult de la versiunea originală, dar are ceva diferit – un parfum mai dens și mai bogat.

Se deschide cu note ușoare și proaspete de citrice, în timp ce o notă de fructe de pădure roșii se distinge doar pe fundal. Acesta se transformă într-un parfum floral alb, atunci când notele de mijloc întră în joc. Împreună, notele de iasomie, ylang-ylang și floare de portocal tunisiană creează un parfum de lux.

Tuberoza este ingredientul cheie al parfumului, dar nu estompează complet celelalte flori.

Cel mai bun parfum Chanel pentru vară

Chanel No. 19

Creat de parfumierul Henry Robert și lansat în 1970, Chanel No.19 se referă la data nașterii lui Coco Chanel, care s-a născut pe 19 august 1883. Îmi place acest parfum pentru caracterul său neobișnuit floral-lemnos-verde.

Parfumul se deschide cu note proaspete de bergamotă și neroli, apoi, acestea dispar și fac loc notei de galbanul care oferă parfumului profilul său verde-amar remarcabil.

Notele de ylang-ylang și trandafir cresc intensitatea parfumului. După mai mult 50 de la lansarea sa, acest parfum rămâne unul complex și convingător.

Chanel Paris-Riviera Eau de Toilette

Chanel și-a lansat noua colecție, Les Eaux, în 2018, cu trei parfumuri inspirate din destinațiile preferate ale lui Coco Chanel: Paris-Venise, Paris-Biarrits și Paris-Deauville.

În 2019, Chanel a lansat un nou parfum, pentru a completa această colecție, Chanel Paris-Riviera.Chanel Paris Riviera

Pentru a crea acest parfum, Olivier Polge s-a inspirat din viața pe care a dus-o pe Coasta de Azur. Parfumul se deschide cu note de coajă de portocală și petitgrain. Deschiderea parfumului este amplificată de neroli și iasomie, un amestec care creeează un efect citric-floral.

Iasomia se simte până când parfumul se usucă, moment în care o notă ușoară de lemn de santal intră în joc.

Cel mai bun parfum Chanel pentru iarnă

Chanel Coco Noir Eau de Parfum

Lansat în 2012, Coco Noir este insiprat din dragostea lui Coco Chanel pentru Veneția și negru. Deschiderea parfumului cu note de bergamotă, portocală și grapefruit este proaspătă și senzuală în același timp. Nu trece mult timp și trandafirul își dezvăluie intențiile romantice. Baza parfumului este formată din patchouli, boabe de tonka și lemn de santal.

Aș recomanda acest parfum pentru o zi de iarnă, dar merge foarte bine și într-o noapte romantică.

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense

Chanel Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle a fost lansat în anul 2001, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai iubite parfumuri. Creat de Jacques Polge, parfumul și-a pus amprenta asupra unei generații de femei cu notele sale de citrice proaspete și patchouli.

Olivier Polge, fiul lui Jacques Polge, a creat o variantă nouă a parfumului, Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, care a fost lansată în 2019.

Noua versiune, se deschide la fel ca originalul, cu o explozie de citrice, dar pe măsură ce se usucă, parfumul miroase din ce în ce mai mult a patchouli indonezian, trandafir și iasomie. De asemenea, pentru a crea un parfum mai sofisticat, Olivier Polge, a adăugat în compoziția sa vanilie și boabe de tonka.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu