Chanel Cristalle

Chanel Cristalle este parfumul verde, ierbos și floral, lansat în 1993. Lansarea recentă a Juicy Couture, Peace, Love and Juicy Couture, este un omagiu adus acestui cypre încântător.

Despre cum miroase parfumul pentru femei Chanel Cristalle:

În sticlă: Chanel Cristalle se dechide asemănător Peace, Love and Juicy (sau ar fi trebuit să spun că PL&J se deschide asemeni Cristalle?). Este verde, cu un caracter pământos, presărat cu mirosuri plăcute.

Aplicat: Verde și curat – bergamota ar putea să fi contribuit puțin la acest caracter, dar cu siguranță se simte și o notă ierboasă în acest amestec.

În deschidere, PL&J este extrem de similar cu Chanel Cristalle, dar, pe măsură ce Cristalle se maturează, simt mai multă personalitate și profunzime, deși parfumurile se aseamănă oarecum. Notele florale, din stadiul de mijloc, sunt amestecate plăcut, împreună cu o notă lemnoasă densă și senzuală. Pe măsură ce parfumul își continuă maturarea înspre uscare, apare o notă cu un caracter de fân, care se îmbină cu un accent verde și cald. În uscare, floralele încă sunt prezente, dar vetiverul și lemnurile calde, rămase din stadiul de mijloc, sunt ce miros cel mai mult.

Extra: Cristalle, Apa de Toaletă (analizată în acest articol) a fost compusă de Henri Robert, în 1974. Robert a fost responsabil și pentru Chanel Pour Monsieur și Chanel No. 19. Apa de Parfum Cristalle a fost compusă mai târziu, de către Jacques Polge. Jacques Polge este nasul din spatele Chanel Beige, Chanel Egoiste, și multe altele.

Designul Chanel Cristalle:

ADT Christalle și-a schimbat aspectul de-al lungul anilor, iar Chanel nu ajută cu acest lucru, având versiuni diferite îmbuteliate în moduri diferite. Cristalle-ul pe care l-am văzut, avea un aspect similar cu No. 19, cu o formă similara, dar cu dop negru.

Compoziția Chanel Cristalle:

Familia de parfumuri: Chypre

  • Note bază: vetiver, lichen
  • Note inimă: zambilă, lemn
  • Note vârf: lămâie, bergamotă

Despre prețul parfumului Chanel Cristalle:

Prețul apei de toaletă Chanel Cristalle pornește de la aproximativ 250 Lei pentru varianta de 60 ml iar pentru cea de 100 ml plătiți aproape 400 Lei.

Prețurile diferă în funcție de ofertele curente ale magazinelor. Alte variante de produse disponibile sunt – gel de duș, apă de parfum sau lapte de corp.

  • Elefant – vezi prețul și ofertele aici:
  • Emag – vezi prețul și ofertele aici:
  • Aoro – vezi prețul și ofertele aici:

Info: Cristalle este unul dintre aceste parfumuri Chanel care mă face să mă gândesc la trecutul ilustru al acestei case. Când mă refer la “Parfum Chanel”, Cristalle face și el parte din această colecție.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu