Chanel Coromandel

Chanel Coromandel, lansat la sfârșitul anului 2019, face parte din linia Exclusifs. Acest parfum intens se bucură de aroma deosebită a notelor oriental-lemnose.  Chanel Coromandel este versiunea exotică și elegantă a parfumului Coromandel de 200 ml care a cucerit multe inimii, cu persistența sa ridicată.

Acest parfum este perfect pentru femeile și bărbații care vor să folosească o esență inconfundabilă. Chanel Coromandel este unisex și are o compoziție versatilă. Poate fi purtat la orice oră din zi și din noapte, indiferent de anotimp. Notele parfumului se amestecă perfect și-i conferă acestuia o persistență îndelungată.

Despre Chanel Coromandel

Chanel Coromandel este un parfum exclusivist cu o compoziție dificil de descris. Este alcătuit din note sofisticate care te cuceresc cu aroma lor deosebită. Când pulverizezi parfumul pentru prima dată pe piele, îți dai seama că acesta seamănă cu Prada Amber, lansat în anul 2004 deoarece se simte mirosul de trandafiri colorați și de note lemnoase.

Coromandel este un parfum exclusivist creat pentru persoanele mature care sunt în căutarea unui parfum semnătură deosebit. Esența vine într-o sticlă în nuanțe incolore, în care se poate vedea parfumul gălbui, frumos colorat. Capacul este alcătuit din unghiuri drepte, iar spre gâtul sticlei se poate vedea sigiliul cu emblema case de modă.

Ingredientul cheie al acestui parfum este olibanum. Această notă de parfum nu se găsește în multe esențe, însă se pare că este destul de populară în creațiile unisex.

Chanel Allure este unul dintre cele mai bine vândute parfumuri marca Chanel.

Parfumul se deschide într-o notă feminină și revigorantă, deoarece notele sale de vârf sunt portocala amăruie și florile de neroli. Cu toate acestea, debutul parfumului este apreciat și de bărbați. Notele de mijloc includ trandafir, rădăcină de stânjenel, iasomie și patchouli.Chanel Coromandel parfumPentru ca parfumul să persiste mai mult timp pe piele, baza sa a fost alcătuită din note de rășină benzoică, laudanum și olibanum.

Olivier Polge este creatorul parfumului Chanel Coromandel. El a decis să creeze un parfum elegant așa că s-a concentrat pe trei ingrediente esențiale. Parfumul se simte precum o explozie de rășină, temperată de piele și ambra. Parfumierul a reușit să aducă în atenția publicului o creație nobilă și fermecătoare, atât de placul femeilor, cât și pe placul bărbaților.

Chanel Coromandel – păreri pro și contra

Pro:

  • Parfum de lux cu note exotice;
  • Parfum unisex, persistent;
  • Reinterpretare modernă a parfumurilor clasice lansate de Chanel.

Contra:

  • Disponibil doar în varianta de 15 ml.

Chanel Coromandel – concluzie

Odată ce vei deschide capacul parfumului, te vei bucura de o experiență olfactivă deosebită. Persoanele gurmande, vor fi fascinate de nota de patchouli din compoziția parfumului. Chanel Coromandel persistă mult timp pe piele, tocmai de aceea este atât de apreciat de femei și de bărbați.

Chanel Coco Mademoiselle este o apă de parfum foarte populară cu o personalitate atrăgătoare – vezi de unde o poți achiziționa la un preț bun.Chanel Coromandel parfum unisexChanel Coromandel combină perfect notele citrice cu cele lemnoase și florale. Nicio notă nu o acoperă pe cealaltă, deoarece fiecare se poate simți la un moment dat. Datorită rădăcinei de stânjenel, parfumul capătă un siaj pătrunzător și lasă pielea catifelată.

Chanel Coromandel este un parfum pentru femei și bărbați, ce combină perfect aromele specifice ambelor sexe.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu