Coco Mademoiselle Chanel

Bine, trebuia să se întâmple. O recenzie pentru Chanel Coco Mademoiselle, probabil cel mai popular parfum din rândul consumatorilor de parfumuri din ziua de azi. Adevărat, nu are acea istorie a Chanel No. 5, dar, cu siguranță este frumos, cu o personalitate atrăgătoare. Așa că haideți să trecem la subiect.

Despre mirosul parfumului Chanel Coco Mademoiselle:

Chanel Coco MademoiselleÎn sticlă: Lychee puternic, foarte dulce, cu un strat de florale diafane, asupra cărora trebuie să va concentrați foarte tare pentru a le simți.

Consulta oferta magazinului pentru Coco Mademoiselle

Aplicat: Știu lista de note, dar trebuie să fie și lychee în acest produs, fiind așezat în vârful piramidei de note. Chanel Coco Mademoiselle se deschide cu o explozie și cu un anunț tare, semnalând că tocmai ai ajuns și te simți fabulos.

Este dulce, țipă tor și predominant din lychee, cu un miros floral estompat care persistă pe fundal. Pe măsură ce lychee se așează, începi să simți o idee dulce, a florii de portocal, cu o mimoză la fel de dulce. Parfumul se maturează în stadiul de mijloc, iar aici vei simții ceva mai interesant.

Floralele albe diafane fac Chanel Coco Mademoiselle să nu devină complet ridicol, amestecându-se atât de frumos cu notele dulci din acest parfum.

Seturi cadou si promotiile Coco Mademoiselle

Nota de trandafiri este, în particular, încântătoare, încât se maschează printre floralele și accentele de fructe persistente din deschidere, fiind un trandafir foarte, foarte modern. Poate sunt un pic nebună și aici, dar ceva din Chanel Coco Mademoiselle miroase puțin a pudră.

Chanel îmi da pudră într-un parfum atât de modern? Bravo, Chanel! Uscarea este și ea încântătoare, când Coco Mademoiselle se descotorosește de ultimele urme de lychee și îmbrățișează mirosul de vanilie caldă, curată. Chanel Coco Mademoiselle, ca majoritatea Chanel-urilor, proiectează și durează un timp îndelungat, așa că pulverizați mai ușor.Chanel Coco Mademoiselle Parfumuri

Extra: Chanel Coco Mademoiselle a fost compus de Jacques Polge, în 2001. A avut o performanță consistentă a vânzărilor, încă de la lansare. Datorită popularității Coco Mademoiselle, a devenit și unul dintre cele mai des contrafăcute parfumuri de pe piață.

De fapt, m-am uitat pe ebay și am găsit cel puțin trei parfumuri contrafăcute doar pe prima pagină de rezultate, în timp ce scriam acest articol. Cu siguranță aveți grijă dacă plănuiți să îl cumpărați online.

Designul Chanel Coco Mademoiselle:

Chanel Coco Mademoiselle sticlaVersiunea apă de parfum a Chanel Coco Mademoiselle are acel stil frumos al Chanel No. 5, cu sticla și dopul în forme de pătrat.

Dopul Coco Mademoiselle are o textură de sticlă înghețată. Formă este încântătoare, modelul este potrivit și, pur și simplu, îl iubesc. Cu toate acestea, tot resping majoritatea versiunilor de apă de toaletă ale Chanel.

Compoziția Chanel Coco Mademoiselle:

Familia de parfumuri: Florale Dulci

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: vanilie, patchouli, mosc alb, boabe tonka, Commiphora opoponax, vetiver
  • Note inimă: mimoză, trandafir, iasomie, Ylang-Ylang
  • Note vârf: portocală, mandarină, flori de portocal, bergamotă

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul Chanel Coco Mademoiselle și de unde poate fi cumpărat original:

Chanel Coco Mademoiselle este un parfum foarte apreciat de femei și este foarte, foarte cunoscut. Tocmai pentru că este atât de cunoscut și atât de bun, prețul acestuia este unul pe măsură. Pentru varianta de 100 ml prețul ajunge la aproximativ 650 Lei în magazinele online iar în parfumerii prețul parfumului crește.

Există și o gamă foarte variatăde alte produse marca Chanel Coco Mademoiselle precum – cremă de corp, deospray, gel de duș, apă de parfum 20 ml (reîncărcabil), săpun, lapte de corp, apă de toaletă, ulei de corp, spray parfumat pentru păr sau spray de corp.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Ei bine, ce cred despre Chanel Coco Mademoiselle? Păi, este un parfum popular.

Cred că este prezent, în mod consistent, în top-ul celor mai vândute parfumuri, așa că mă îndoiesc că dispare prea curând. Am și eu o sticlă din acest parfum, dar o folosesc destul de rar.Coco Mademoiselle Chanel

Este foarte puternic, cu o longevitate foarte bună, dar este peste tot. Absolut peste tot. Coco Mademoiselle nu are nici o exclusivitate.

Parfumul este ușor de recunoscut, fiind, în acest punct, un parfum gospodăresc. Aveți în vedere aceste două lucruri, realizați că multe persoane îl iubesc și că veți cumpără un parfum care vă va bântui oriunde ați merge.

Iar pentru mine? Aș fi fericită să îl port doar când simt că trebuie, dar Chanel Coco Mademoiselle nu este un parfum de zi cu zi și, cu siguranță, nu este ceva ce aș purta dacă vreau să evit să miros ca restul lumii.