Chanel Coco Mademoiselle – Eau de Parfum

Bine, trebuia să se întâmple. O recenzie pentru Chanel Coco Mademoiselle, probabil cel mai popular parfum din rândul consumatorilor de parfumuri din ziua de azi. Adevărat, nu are acea istorie a Chanel No. 5, dar, cu siguranță este frumos, cu o personalitate atrăgătoare. Așa că haideți să trecem la subiect.

Despre mirosul parfumului Chanel Coco Mademoiselle:

În sticlă: Lychee puternic, foarte dulce, cu un strat de florale diafane, asupra cărora trebuie să va concentrați foarte tare pentru a le simți.

Vezi

Aplicat: Știu lista de note, dar trebuie să fie și lychee în acest produs, fiind așezat în vârful piramidei de note. Chanel Coco Mademoiselle se deschide cu o explozie și cu un anunț tare, semnalând că tocmai ai ajuns și te simți fabulos.

chanel coco mademoiselle parfum

Este dulce, țipă tor și predominant din lychee, cu un miros floral estompat care persistă pe fundal. Pe măsură ce lychee se așează, începi să simți o idee dulce, a florii de portocal, cu o mimoză la fel de dulce. Parfumul se maturează în stadiul de mijloc, iar aici vei simții ceva mai interesant.

Floralele albe diafane fac Chanel Coco Mademoiselle să nu devină complet ridicol, amestecându-se atât de frumos cu notele dulci din acest parfum.

Nota de trandafiri este, în particular, încântătoare, încât se maschează printre floralele și accentele de fructe persistente din deschidere, fiind un trandafir foarte, foarte modern. Poate sunt un pic nebună și aici, dar ceva din Chanel Coco Mademoiselle miroase puțin a pudră.

Chanel îmi da pudră într-un parfum atât de modern? Bravo, Chanel! Uscarea este și ea încântătoare, când Coco Mademoiselle se descotorosește de ultimele urme de lychee și îmbrățișează mirosul de vanilie caldă, curată. Chanel Coco Mademoiselle, ca majoritatea Chanel-urilor, proiectează și durează un timp îndelungat, așa că pulverizați mai ușor.Chanel Coco Mademoiselle Parfumuri

Extra: Chanel Coco Mademoiselle a fost compus de Jacques Polge, în 2001. A avut o performanță consistentă a vânzărilor, încă de la lansare. Datorită popularității Coco Mademoiselle, a devenit și unul dintre cele mai des contrafăcute parfumuri de pe piață.

De fapt, m-am uitat pe ebay și am găsit cel puțin trei parfumuri contrafăcute doar pe prima pagină de rezultate, în timp ce scriam acest articol. Cu siguranță aveți grijă dacă plănuiți să îl cumpărați online.

Designul Chanel Coco Mademoiselle:

Versiunea apă de parfum a Chanel Coco Mademoiselle are acel stil frumos al Chanel No. 5, cu sticla și dopul în forme de pătrat.

chanel coco mademoiselle parfum

Dopul Coco Mademoiselle are o textură de sticlă înghețată. Formă este încântătoare, modelul este potrivit și, pur și simplu, îl iubesc. Cu toate acestea, tot resping majoritatea versiunilor de apă de toaletă ale Chanel.

Compoziția Chanel Coco Mademoiselle:

Familia de parfumuri: Florale Dulci

  • Note bază: vanilie, patchouli, mosc alb, boabe tonka, Commiphora opoponax, vetiver
  • Note inimă: mimoză, trandafir, iasomie, Ylang-Ylang
  • Note vârf: portocală, mandarină, flori de portocal, bergamotă

Detalii despre prețul Chanel Coco Mademoiselle și de unde poate fi cumpărat original:

Chanel Coco Mademoiselle este un parfum foarte apreciat de femei și este foarte, foarte cunoscut.

Tocmai pentru că este atât de cunoscut și atât de bun, prețul acestuia este unul pe măsură. Pentru varianta de 100 ml prețul ajunge la aproximativ 650 Lei în magazinele online iar în parfumerii prețul parfumului crește.

chanel coco mademoiselle parfum

Există și o gamă foarte variatăde alte produse marca Chanel Coco Mademoiselle precum – cremă de corp, deospray, gel de duș, apă de parfum 20 ml (reîncărcabil), săpun, lapte de corp, apă de toaletă, ulei de corp, spray parfumat pentru păr sau spray de corp.

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Ei bine, ce cred despre Coco Mademoiselle? Păi, este un parfum popular.

Cred că este prezent, în mod consistent, în top-ul celor mai vândute parfumuri, așa că mă îndoiesc că dispare prea curând. Am și eu o sticlă din acest parfum, dar o folosesc destul de rar.

Este foarte puternic, cu o longevitate foarte bună, dar este peste tot. Absolut peste tot. Coco Mademoiselle nu are nici o exclusivitate.

Parfumul este ușor de recunoscut, fiind, în acest punct, un parfum gospodăresc. Aveți în vedere aceste două lucruri, realizați că multe persoane îl iubesc și că veți cumpără un parfum care vă va bântui oriunde ați merge.

Iar pentru mine? Aș fi fericită să îl port doar când simt că trebuie, dar Chanel Coco Mademoiselle nu este un parfum pe care l-aș folosi zi de zi și, cu siguranță, nu este ceva ce aș purta dacă aș vrea să evit să miros ca restul lumii.

Pentru cine este potrivit Chanel Coco Mademoiselle?

Parfumul Chanel Coco Mademoiselle a fost lansat în anul 2001 și a câștigat numeroase premii pentru calitate și pentru campaniile de marketing impresionante.

Parfumul Coco Mademoiselle se concentrează pe un public mai tânăr, spre deosebire de alte parfumuri tradiționale produse de Chanel de-a lungul timpului.

Coco Mademoiselle este creația respectatului parfumier Jacques Polge, care a lucrat cu Chanel în perioada 1970-2015.

Notele florale ușoare care domină acest parfum oriental, îl fac o alegere perfectă pentru toată lumea, de la adolescente, până la femei mai in vârstă.

chanel coco mademoiselle

Datorită notelor sale ușoare, Coco Mademoiselle este excelent pentru folosirea zilnică, fiind potrivit atât pentru birou, cât și pentru ieșirile cu prietenii.

Fiind un parfum de înaltă calitate, cu longevitate mare, Coco Mademoissele persistă întreaga zi, de dimineața până seară, fără a fi nevoie de reaplicare.

La prima pulverizare, aroma citricelor domină parfumul și persistă câteva minute, înainte de notele de mijloc să intre în joc. La doar câteva minute după aplicare, se pot simți notele florale adăugate în parfum. Inima acestui parfum este creată din cele mai plăcute arome florale.

Notele de bază includ vanilie și mosc alb. Moscul alb are rolul de a îmbunătăți longevitatea parfumului și de a reduce aroma florală, dulce, oferindu-i un miros ușor masculin. De asemenea, Coco Mademoiselle mai conține și alte note de bază, precum vetiver și boabe de tonka.

Chanel Coco Mademoiselle este unul dintre cele mai bine vândute parfumuri. Succesul i se datorează și lui Keira Knightley, acrtrița care a jucat într-un scurtmetraj în care este prezentat parfumul Mademoiselle.

Regizat de Joe Wright, scurtmetrajul a câștigat premiul Fifi pentru cea mai bună campanie de marketing.

Parfumul vine într-o sticlă dreptunghiulară, transparentă prin care se poate vedea lichidul din interior. Dopul într-o nuanță de roz completează perfect sticla parfumului, care a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute sticle de parfum de pe piață.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

4 comentarii la „Chanel Coco Mademoiselle – Eau de Parfum”

Lasă un comentariu