Chanel Allure – Eau de Parfum

Chanel Allure este unul dintre cele mai apreciate parfumuri de la Chanel. Clasic, elegant, discret dar si sofisticat, Chanel Allure poate fi un parfum perfect pentru o femeile mereu ocupate si nu numai.

Creatiile celor de la Chanel sunt atat de diversificate iar multe dintre acestea au devenit deja clasice sau pur si simplu au acel miros clasic si sofisticat.

Daca veti discuta cu un cunoscator al industriei parfumurilor si veti intreba de Chanel no. 5 atunci ochii lor ar trebui, pur si simplu sa…sclipeasca. In cazul in care nu o vor face atunci este o zi trista pentru istoria parfumurilor.

La fel ca majoritatea noutatilor ale Casei Chanel, Allure are acel miros clasic si sofisticat. Este cu siguranta un parfum modern. Aceasta aura “nespusa” proclama tare si cu mandrie ca acesta este un parfum si cu siguranta va fi prezent pentru mult timp.

Cateva lucruri despre Chanel Allure:

In flacon – are un parfum dulce, feminin care ma duce cu gandul la un camp de flori, cu arome usoare de vanilie si un miros soft de alcool.

Chanel Allure este un parfum modern, conceput intr-un mod special astfel incat purtatorul sa se poata bucura de o experienta unica si atipica.

Dar, pana la urma mai sunt parfumuri recent aparute care indeplinesc acelasi criteriu. Allure este un parfum placut, cu note puternice dar calde de vanilie. Hai sa vedem cum este atunci cand se poarta 🙂

Aplicat: parfumul este foarte placut simtindu-se mirosul dulce al vaniliei combinat cu prospetimea florala. Are o nuanta cremoasa spre deosebire de mirosul parfumului din sticluta.

Acest amestec dulce si “calduros” face ca Chanel Allure sa fie un parfum deosebit, pretios, cel putin pentru mine. Mirosul ma duce cu gandul la L’Instat de Guerlain doar ca L’Instant are note de miere si chihlimbar iar acestea nu sunt prezente si in cazul Allure.

In schimb, Allure ne bucura cu un miros placut de vanilie combinata cu nuante florale si arome fresh de citrice.

Extra: Chanel se bucura de succesul unei mari case de parfumuri si probabil, un aport mare pentru acest lucru a fost adus de Chanel No. 5, un parfum de succes, iubit si apreciat dar cu toate actestea Chanel “si-a castigat” reputația unei firme ce produce parfumuri gen „old lady”.

Atunci când miros Allure nu simt altceva decât un miros modern, sofisticat și elegant. Poate ca „old lady” are alt înțeles pentru unele persoane dar pentru mine, Chanel Allure nu înseamnă deloc un parfum pentru old ladies ci dimpotriva. Chanel Allure este un parfum cu arome plăcute de vanilie și un miros fresh de citrice.

Câteva lucruri despre designul Allure:

Sticla parfumului Chanel Allure este, la fel ca majoritatea celorlalte parfumuri Chanel, minimalistica, frumoasa dar în același timp și practica.

Allure este prezentat într-un recipient dreptunghiular, înalt iar numele parfumului este inscriptionat, în relief, în partea de sus a sticlei. Designul sticlei este foarte asemănător cu cel al Burberry Brit dar se diferențiază clar prin calitatea mai bună oferită de Chanel.

Designul Chanel Allure este simplu dar rafinat în timp ce Burberry Brit arata doar ca un ”amestec de idei proaste”. Capacul sticlei este din metal, cu un inel auriu inscripționat cu ”Chanel”. Este, cum am mai spus, simplu dar elegant. Un design deosebit pentru cei cu gusturi minimaliste.

Compoziția Chanel Allure:

Apa de parfum Chanel Allure face parte din categoria parfumurilor Oriental – Florale.

  • Note de vârf: mandarină, bergamotă, piersică
  • Note inimă: trandafir, nufăr, iasomie
  • Note de bază: vanilie, lemn de santal, vetiver

Concluzii despre Chanel Allure:

Unul din cele mai bune lucruri în a încerca diferite tipuri de parfumuri este acela că vei afla cu adevărat ce îți place. Încercând Allure și L’Instant am descoperit faptul că îmi plac mult parfumurile cu note prețioase, delicate, calde și dulci.

Parfumul pentru femei Chanel Allure este un parfum care va încânta toate simțurile, oferă încredere, senzualitate și eleganță. Deși este puțin cam scump merită cu siguranță invesitiția și trebuie neapărat să facă parte din colecția noastră de parfumuri 😀

Cât costă Chanel Allure? Unde îl găsim original?

Prețul parfumului Chanel Allure variază în funcție de cantitate, magazinul care îl comercializază și ofertele curente. Vezi ofertele de la:

  • eMag – vezi oferta
  • elefant – vezi oferta
  • Notino – vezi oferta

Notă informativă: Chanel Allure este disponibil și în varianta pentru bărbați având o reducere destul de avantajoasă în acest moment.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu