Despre noi

Bun venit pe parfumero.ro, sanctuarul meu olfactiv în vasta lume a internetului. Sunt Anca Maria și, de-a lungul anilor, am avut privilegiul de a explora și de a lucra în inima industriei parfumeriei. Am călătorit în cele mai renumite centre ale parfumeriei din lume, de la Grasse la Paris și de la New York la Dubai, pentru a înțelege secretele și poveștile din spatele fiecărui flacon.

Fiecare parfum este o poveste, o călătorie, o amintire. Pe acest blog, îmi propun să vă împărtășesc aceste povești, să descifrez notele și acordurile care fac un parfum memorabil și să vă ofer o perspectivă profesionistă asupra lumii fascinante a parfumeriei. Alăturați-vă mie în această călătorie olfactivă și descoperiți magia din spatele fiecărui strop de parfum.

Viziunea mea și scopul proiectului:

În fiecare sticluță de parfum se ascunde o lume întreagă, o combinație de istorie, cultură, artă și știință. De-a lungul carierei mele, am avut ocazia să discut cu unele dintre cele mai luminate minți din domeniu, să experimentez cu ingrediente rare și să mă las inspirată de natură, de oameni și de călătoriile mele.

Pe parfumero.ro, veți găsi nu doar recenzii obiective, ci și povești personale, momente care m-au marcat și mi-au influențat percepția asupra anumitor arome. Vreau să vă ofer o perspectivă unică, să vă deschid ușa în spatele scenei lumii parfumeriei și să vă împărtășesc pasiunea mea pentru această artă sublimă. Sper ca prin articolele mele să vă inspir și să vă îndrum în alegerea parfumului perfect pentru voi, acel parfum care să vă reprezinte și să vă însoțească în momentele speciale ale vieții.

Foarte important:

Militez ferm împotriva pirateriei parfumurilor și susțin cu tărie achiziția și utilizarea parfumurilor originale. A opta pentru un parfum contrafăcut nu este doar o alegere care afectează industria, ci și pe tine ca individ. Iată câteva motive pentru care consider esențială alegerea parfumurilor autentice:

  1. Calitatea și Persistența: Parfumurile originale sunt create folosind ingrediente de calitate superioară și tehnici avansate, ceea ce le conferă o persistență și o evoluție olfactivă superioară pe piele.
  2. Siguranța: Parfumurile contrafăcute pot conține ingrediente nocive sau alergene, care pot provoca reacții adverse pe piele sau probleme de sănătate.
  3. Sustinerea Creatorilor: Cumpărând parfumuri originale, susții parfumierii și casele de parfum care investesc timp, pasiune și resurse în crearea acestor opere de artă olfactive.
  4. Experiența Autentică: Numai un parfum original îți poate oferi experiența olfactivă așa cum a fost concepută de creatorul său, fără compromisuri sau alterări.
  5. Impactul Economic: Pirateria afectează economia, diminuând veniturile și locurile de muncă din industria parfumeriei.
  6. Valoare și Prestigiu: Un parfum original reprezintă nu doar o alegere olfactivă, ci și o declarație de stil și valoare personală. A opta pentru autenticitate reflectă o apreciere pentru calitate și rafinament.

Alegerea unui parfum original nu este doar o garanție a calității, ci și o manifestare a respectului pentru arta parfumeriei și pentru propria persoană.

Nota: unele recenzii vor contine linkuri afiliate*

Linkurile afiliate sunt linkuri speciale catre magazine precum, Emag, Amazon, Notino, Elefant sau altele pe care le-am testat si le recomand. Prin aceste linkuri dacă un vizitator face o achiziție sau se înregistrează la un serviciu, eu, ca proprietar al blogului, pot primi o mică comisionare sau recompensă, fără niciun cost suplimentar pentru vizitator. În acest mod imi permit să contibui activitatea pe acest site la aceleași standarde și să va ofer întotdeauna recenzii corecte și cât mai bine documentate.