Cel mai bun parfum pentru barbati – Armani sau Dior?

Parfumul face parte din stilul nostru – chiar dacă nu este ceva ce putem vedea, este o parte invizibilă a stilului personal și are un rol important în ceea ce privește modul în care ceilalți te percep și își amintesc de tine.

Pentru bărbați, parfumul își lasă amprenta asupra masculinității lor și prin urmare, alegerea parfumului potrivit necesită o perspicacitate aparte. Dar pentru a mirosi bine, nu ai nevoie de cine știe ce școală a parfumurilor, ci doar de puțină atenție și bun gust.

Cele mai vandute parfumuri pentru barbati

În continuare, te vom ajuta să-ți dai seama cum poți alege cel mai bun parfum pentru barbati, astfel încât să fii sigur că ai făcut alegerea cea mai adecvată pentru tine și stilul personal.

Cum să alegi cel mai bun parfum pentru barbati?

Parfumuri pentru barbatiÎn primul rând, e important să cunoști diferența dintre principalele tipuri de parfum existente, și anume apa de colonie, apă de toaletă, apă de parfum și parfum.

Apa de colonie conține între 2-4% uleiuri de parfum, este potrivită pentru bărbații mai tineri, iar durata de viață a acestui parfum este de aproximativ 2 ore.

REDUCERI si oferte pentru parfumurile de barbati

Apa de toaletă este ceva mai rezistentă – durează până la circa 3 ore, și are o concentrație de până la 15% parfum pur, dizolvat în alcool.

Apa de parfum este mult mai rezistentă, durând între 5 și 8 ore de la utilizare, iar concentrația de parfum se ridică la 15-20%. Pentru multe persoane, apa de parfum este cel mai bun parfum pentru bărbați și cea mai frecventă alegere a acestora. Prețul este acceptabil și plaja de alegeri este foarte mare.

Cu toate acestea, în termenul său cel mai generic, cel mai bun parfum pentru bărbați este acela pe care scrie doar parfum. Acesta are 20-30% parfum pur și durează circa 24 de ore.

Cum alegi cel mai bun parfum pentru barbati în funcție de note?

Cel mai bun parfum pentru barbatiFiecare tip de parfum are 3 note, ce poartă denumirile de note de vârf, note de bază și note de mijloc. Nota de vârf se referă la mirosul inițial al parfumului, acela pe care îl resimți atunci când îl aplici prima dată.

Aceasta durează între 15 minute și 2 ore, iar cele mai frecvente arome sunt cele ușor florale, aromele de fructe, de citrice, etc. Nota de mijloc durează între 3-5 ore de la prima aplicare și este mult mai intensă. Adesea, este reprezentat de mirosuri cum ar fi iasomie, scorțișoară, cuișoare, mirosuri verzi sau arome de fructe.

Nota de bază se referă la acele mirosuri mai îndrăznețe, mai înțepătoare, care durează chiar până a doua zi. Aceasta durează între 5 și 10 ore de la aplicare. Notele de bază clasice se referă la arome precum lemn de santal, mușchi, vanilie, tutun, mosc, gudron, etc.

De asemenea, e important să mai ții cont și de alte criterii adiționale atunci când vine vorba de a alege cel mai bun parfum pentru bărbați, cum ar fi vârsta pe care o ai, perioada din zi, sezonul din an, personalitatea sau PH-ul pielii.

Cel mai bun parfum pentru barbati în funcție de vârstă?

Cele mai bune parfumuri pentru barbatiAcesta se alege folosindu-te de simțul olfactiv. Ai grijă la parfumurile cu miros puternic, înțepător sau iz de tabac, deoarece ele se potrivesc mai bine bărbaților mai în vârstă, și deloc tinerilor.

Tinerilor le stă mai bine cu parfumuri ușor florale, vesele.

Cel mai bun parfum pentru barbati în funcție de zi?

Armani Pentru BarbatiAcesta se alege după o regulă foarte simplă: păstrează parfumurile cu un miros extravagant pentru evenimentele deosebite din viața ta, în special cele care au loc seara. Pentru uzul comun, în viața de zi cu zi, alege un parfum cu iz mai discret.

Cel mai bun parfum pentru barbati în funcție de sezonul din an

Din nou, regula de selectare este foarte simplă: în sezoanele călduroase din an, evită, pe cât posibil, parfumurile cu un miros puternic, strident, înțepător, prea dulce sau floral.

Ele se potrivesc mai curând în sezoanele reci din an, deoarece căldura nu va face decât să intensifice mirosul și să îți creeze o stare de rău, ca să nu mai vorbim de inundarea simțurilor olfactive ale persoanelor din jur.

Recomandări cel mai bun parfum pentru barbati în sezonul rece: Allure Homme Sport de la Chanel, Black Code de la Giorgio Armani, Starwalker de la Mont Blanc

Recomandări cel mai bun parfum pentru barbati în sezonul cald: Higher Dior – Christian Dior, Aqua – Carolina Herrera, Fahrenheit – Christian Dior

Bărbații, la fel ca femeile, vor să miroase bine. Acesta este motivul pentru care există pe piață atât de multe parfumuri pentru bărbați. De la apa de toaletă de înaltă calitate pentru bărbați, până la spray-urile de corp pentru bărbați, există o mulțime de opțiuni din care reprezentanții sexului puternic pot alege.

Femeilor s-ar putea să le fie destul de greu să aleagă un parfum potrivit pentru bărbații lor.

Cum să alegi parfumul potrivit pentru un bărbat

Top 5 Parfumuri BarbatiDe exemplu, o femeie care vrea să cumpere un parfum pentru soțul său, trebuie să se gândească, mai întâi, la ce fel de bărbat este acesta. Este sever și viril? Dacă răspunsul la această întrebare este „da”, atunci probabil va trebuie să caute un parfum mai proaspăt, lemnos.

De asemenea, trebuie să verifice dacă parfumul respectiv are note de bază calde, cum ar fi notele de lemn de santal, lemn de cedru și mușchi de stejar. Acestea tind să nu fie la fel de dulci ca alte note din parfumurile pentru bărbați.

La Nuit de L’Homme Yves Saint Laurent este un parfum pentru bărbați cu note de lemn de santal – vezi cum miroase și cât persistă pe piele.

Ar fi o idee bună ca o femeie să aleagă două parfumuri pentru bărbatul ei: unul pe care să-l poată purta ziua și unul de seară.

Bărbatul tău este un tip sortiv, casual? Nicio problemă! Există o mulțime de parfumuri curate, proaspete, pentru bărbați. Unele au aromă de citrice, în timp ce altele miros a aer curat. În magazinele de parfumuri vei găsi o mare varietate de parfumuri proaspete, pentru bărbații sportivi.

Foarte multi barbati sunt innebuniti dupa parfumul Aqva Atlantiqve Bvlgari pentru ca este potrivit atat pentru zi cat si pentru seara iar mirosul acestuia persista foarte mult timp pe piele.

Sfaturi pentru alegerea parfumului potrivit pentru un bărbat

Top Parfumuri BarbatiÎnainte de a cumpăra un parfum pentru soțul tău ar fi bine să mergi cu el în magazin. Pune-l să încerce câteva parfumuri, deoarece mirosul lor se simte diferite în funcție de piele și chimia corpului. Deci, parfumurile nu vor mirosi la fel pe fiecare persoană.

Oferă-i soțului tău șansa să încerce parfumurile pe care tu ai de gând să i le cumperi. Astfel te vei putea asigura că alegi un parfum pe care el îl va purta cu plăcere.

Există o mulțime de parfumuri pentru bărbați, deci ai de unde alege. Dacă îți place un parfum mai scump, nu te lăsa descurajată de preț, pentru că acesta s-ar putea să-și merite banii. Dacă persistă mai mult, atunci soțul tău nu va fi nevoit să-l reaplice de mai multe ori pe zi și, astfel, va avea o sticlă de parfum mai mult timp.

În schimb, dacă parfumul are o longevitate mică, trebuie reaplicat de mai multe ori pe zi, ceea ce înseamnă că sticla de parfum se va consuma mai repede.

Dacă bărbatul pentru care tu vrei să cumperi un parfum nu a mai purtat niciodată unul, atunci este timpul să-l înveți cum să-l poarte și să te asigură că nu pulverizează în exces. Unele parfumuri pentru bărbați au un miros foarte intens și pot fi copleșitoare pentru cei din jur.

Când mergi într-un magazin de parfumuri, încearcă mai multe, nu te opri la cel pe care l-ai mirosit prima dată. Caută un parfum care să reflecte personalitatea bărbatului care-l va purta. Gândește-te la bărbatul pentru care cumperi parfumul și închide ochii când il miroși.

Dacă mirosul parfumului i se potrivește bărbatului respectiv vei simți asta!

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

2 comentarii la „Cel mai bun parfum pentru barbati – Armani sau Dior?”

Lasă un comentariu