Aqva Atlantiqve Bvlgari

Aqva Atlantiqve Bvlgari este o apă de toaletă pentru bărbați, lansată în 2017. Parfumul a fost creat de Jacques Cavallier și este clasificat ca fiind un parfum lemnos acvativ. Este un parfum la fel de ușor și răcoros ca o briză marină. De fiecare dată când îl folosesc mă duce cu gândul la ocean, soare și plajă.

Dintre toate parfumurile Bvlgari pe care le-am încercat în ultimul timp, acesta mi s-a părut a fi cel mai bun. M-a atras cu adevărat. De fapt, mereu am fost atras de parfumurile lemnoase, acvatice, proaspete.

Aici

Aqva Atlantiqve Bvlgari nu are doar un miros curat, fresh, ci este și ușor condimentat. Singură notă care mi se pare că iese în evidență este lămâia. Această apă de toaletă are însă și un miros de ocean, deși nu prea știu cum să descriu mirosul oceanului.

Despre Aqva Atlantiqve Bvlgari

Aqva Atlantiqve Bvlgari este un parfum ce combină caracteristicile mai multor versiuni mai vechi. Acest parfum a fost creat pentru bărbații cu spirit de aventură.

Vezi

Energia oceanului se poate simți prin acest parfum fresh. În deschidere, se poate simți prospețimea bergamotei italieni. După câteva clipe, mirosul de lemn de santal și paciuli începe să te învăluie.

Aqva Atlantiqve Bvlgari este un tribut adus oceanului. Când îl pulverizezi pe piele simți cum un val puternic de prospețime te învăluie. Acesta este un parfum acvatic răcoritor și energic, potrivit pentru toți bărbații care vor să se simtă atrăgători.

Aqva Atlantiqve Bvlgari – design

Sticla cu parfum vine într-o cutie cu aspect luxos, de culoare albastru închis. În ceea ce privește sticla, aceasta seamănă cu o piatră, de aceea te duce instant cu gândul la malul mării.

Pentru ca tot sunteti in cautarea unui parfum fresh de la Bvlgari, recomand sa cititi si despre parfumul Aqua pour Homme tot de la acest brand.

Designul său transparent și puternic sugerează adâncimea profundă a oceanului și mișcarea constantă a valurilor sale.

Aqva Atlantiqve Bvlgari – compoziție

  • Note de vârf – lămâie, bergamotă, salvie și note de apă
  • Note de mijloc – Ambergris, măr și note marine
  • Note de bază – paciuli, vetiver, lemn de santal, lemn abrat și rășină benzoică

Notele contrastante de citrice se combină perfect cu acordurile acvatice și tonurile lemnoase pentru a crea o experiență olfactivă deosebită.

Cât timp persistă parfumul pe piele?

În general, acest lucru depinde de mai mulți factori, inclusiv factorii sezonieri. Temperatura și umiditatea pot influența gradul de persistență al unui parfum.

De asemenea, cât peristă parfumul pe piele, depinde și de pH-ul acesteia. Însă, peristenta parfumului depinde, în principal, de concentrația de ulei de parfum folosită.

Am observat că acest parfum persistă destul de mult pe pielea mea.

Aqva Atlantiqve Bvlgari pareri

Aqva Atlantiqve de la Bvlgari este un parfum pentru bărbații puternici, care vor să miroase bine, în fiecare zi.

Parfumul Bvlgari Wood Essence poate fi alegerea potrivita pentru tine daca esti in cautarea unui parfum cu note lemnoase, persistent si potrivit pentru orice sezon.

Parfumul te învăluie într-un val de prospețime chiar de la prima pulverizare. Dacă nu l-ai încercat până acum, ar trebui să o faci, pentru că s-ar putea să-ți placă, mai ales dacă ești una dintre acele persoane care iubesc parfumurile fresh.

Pe lângă faptul că parfumul miroase minunat și persistă destul de mult, are și o sticluță cu un design plăcut. Personal, mă atrage acest parfum și l-aș folosi în fiecare zi, indiferent de ocazie sau de anotimp.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu