Man Wood Neroli Bvlgari

Man Wood Neroli Bvlgari a fost lansat în 2019. Acesta este un parfum lemnos aromatic. Se deschide cu arome de citrice, inclusiv bergamotă și neroli, iar pe măsură ce se usucă se pot simți notele de chihlimbar, piele și mosc.

Acest parfum este un omagiu adus puterii naturale a luminii. Cu acest parfum, Bvlgari își continuă tributul adus elementelor naturii, creând o legătură între energia urbană și natura regeneratoare, între om și natură.

Parfumul te învăluie într-un nor de prospețime chiar de la prima pulverizare. Notele de bergamotă și neroli se simt primele și conduc spre aromele intense de floare de portocal și lemn de cedru. Abia după ce parfumul se usucă, se pot simți aromele de mosc și chihlimbar.

Despre Man Wood Neroli Bvlgari

Man Wood Neroli Bvlgari a fost creat de parfumierul Albero Morillas. Toată colecția de parfumuri Bvlgari Man care a debutat în 2010 a fost compusă de Alberto Morillas.

În acest parfum puterea luminii este întruchipată de floarea de portocal amar. Poți simți cum prospețimea sa te învăluie, imediat după pulverizarea parfumului pe piele.

Iti propun sa citesti si despre Man in Black de la Bvlgari – este un parfum persistent si poti sa citesti multe recenzii ale clientilor despre acesta.

Man Wood Neroli Bvlgari persistă aproximativ 10-12 ore. Este un parfum curat și paroaspăt, potrivit pentru bărbații care se îngrijesc și nu ies din casă fără să se dea cu parfum.

Compoziție

  • Note de vârf – esență de neroli, esență de bergamotă
  • Note de mijloc – floare de portocal, lemn de cedru
  • Note de bază – lemn de chihlibmar, mosc

Având în vedere compoziția sa, putem spune că acesta este un parfum de vară, potrivit pentru zilele călduroase. Culoarea sticlei descrie fidel notele acestui parfum, verde pastel, natural și proaspăt.

Neroli este nota de vârf și nu durează prea mult. Cea mai dominantă este floarea de portocal, care se simte până la sfârșit. Femeile care iubesc neroli și floare de portocal ar putea folosi acest parfum, considerându-l unisex.

Marele său avantaj, este că nu-și pierde prospețimea în timp.

Concluzii Man Wood Neroli Bvlgari

Man Wood Neroli Bvlgari este un parfum ce poate fi purtat zi de zi, în anotimpul cald. Bărbații de toate vârstele pot folosi acest parfum, însă, așa cum am menționat în rândurile de mai sus, și femeile l-ar putea încerca.

Dacă îți plac parfumurile create de Alberto Morllas, sigur îl vei iubi și pe acesta. Este un parfum curat, fresh și sexy. Un parfum de bună calitate, care persistă mult.

Când l-am încercat prima dată, m-am dat cu el dimineața când am plecat la birou, iar când m-am întors încă îi puteam simți mirosul. Pentru a face un parfum să persiste mai mult folosesc un truc vechi. Pulverizez la încheietura mâinii, pe gât sau în spatele urechii. Îți recomand să faci și tu același lucru dacă vrei ca parfumul să persiste mai mult pe pielea ta.

Consideră că Man Wood Neroli Bvlgari este un parfum bun, un parfum pe care îl poți purta zi de zi, dar și la un eveniment important. Sigur reușești să întorci privirile celor din jur. Eu chiar am primit o mulțime de complimente când am purtat acest parfum la o nuntă.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu