Tom Ford Neroli Portofino

Tom Ford Neroli Portofino este o creație a celebrului parfumier Rodrigo Flores-Roux. Acesta susține că Neroli Portofino descrie perfect personalitatea sa. Rodrigo Flores-Roux a reușit să creeze o apă de colonie cu un miros simplu, amestecând o mixtură de mosc cu note fine de neroli.

Neroli Portofino este un parfum rafinat care ajunge imediat la sufletul purtătorului. Amestecul a fost creat prin combinarea notelor de ulei de neroli cu lămâie siciliană, lavandă, rozmarin și bergamotă. De asemenea, în această esență au mai fost adăugate acorduri de iasomie și floare de portocal.

Despre Tom Ford Neroli Portofino

Tom Ford Neroli Portofino este un parfum unisex, lansat în anul 2011. Rodrigo Flores-Roux, creatorul acestei esențe a combinat note de citrice proaspete cu acorduri de flori parfumate și le-a așezat pe un pat din mosc și floare angelică.

Deși Neroli Portofino este o apă de colonie creată din ingrediente atent selecționate, poate fi asortată ușor chiar și la o ținută casual. Cu toate acestea, oferă un plus de eleganță unui costum. Fiind un parfum versatil, Tom Ford Neroli Portofino poate fi purtat la orice oră din zi.

Chiar de la prima pulverizare, se pot simți notele de vârf ale parfumului. Florile de portocal și mirtul au o energie debordantă și fac dn Tom Ford Neroli Portofino un parfum potrivit pentru zilele toride de vară.

Citește despre Tom Ford Noir și vezi cum miroase și cât de mult persistă pentru a-ți da seama dacă merită cumpărat.Tom Ford Neroli Portofino parfumAtmosfera luminoasă este contrastată de baza relaxată creată din note de mosc. După ce parfumul se usucă pe piele, te face să te simți ca și cum ai merge desculț pe nisipul de la malul mării, încălzit de razele fierbinți ale soarelui.

Neroli Portofino este un parfum unisex, iubit atât de femei cât și de bărbați.

Neroli Portofino păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum citric, compus din ingrediente de înaltă calitate;
  • Este un parfum versatil, ce poate fi purtat de ambele sexe;
  • Are un miros plăcut pe care ai dori să-l simți tot timpul.

Contra:

  • Este o apă de parfum cu o complexitate greu de înțeles;
  • Are un preț ridicat dar

Dacă acest parfum ți-a atras atenția și vrei să-l cumperi, îți recomand să-l testezi mai întâi. Mergi într-un magazin de parfumuri și încearcă Neroli Portofino pentru a vedea cum miroase și cât de mult pe persistă pe pielea ta.

Tom Ford Neroli Portofino compoziție

  • Note de vârf – bergamotă, lămâie, lavandă, mirt, portocală amăruie și rozmarin
  • Note de mijloc – floare de portocal african, neroli, pittosporum și iasomie
  • Note de bază – ambra, mosc și aglica

Tom Ford Neroli Portofino merita banii?

Tom Ford a reușit, prin acest parfum să reinventeze apa de colonie tradițională, transformând-o într-o esență modernă, ce persistă mai mult timp pe piele. Astfel, brandul s-a făcut remarcat pe piața internațională.Tom Ford Neroli Portofino parfum unisex

Tom Ford Lost Cherry este un parfum scump, dar fascinant – femeile pur și simplu îl adoră.

Neroli Portofino este un parfum popular ce a atras atenția publicului feminin și masculin chiar de la lansare. Este suficient să miroși parfumul o singură dată pentru a înțelege de ce este atât de dorit de ambele sexe.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu