Tom Ford Vanille Fatale

Tom Ford Vanille Fatale face parte din colecția Private Bland și are un miros pătrunzător. Notele de vârf, de mijloc și de bază se simt de parcă s-ar prelinge una peste alta. Acest parfum unisex este potrivit atât pentru femeile, cât și pentru bărbații care vor să arate că puterea e în mâinile lor.

Mirosul încântător al vaniliei se combină perfect cu aroma celorlalte note. Parfumul vine într-un recipient elegant și este disponibil în două variante: de 50 ml sau 250 ml.

Despre Tom Ford Vanille Fatale

Vanille Fatale este un parfum oriental, vanilat potrivit pentru ambele sexe. Creat de parfumierul Yann Vasnier, Vanille Fatale a ajuns în atenția publicului în anul 2017. Parfumul debutează cu note de coriandru, șofran, olibanum, smirnă, portocală și lime.

Inima esenței este compusă dintr-un mix de trandafiri, narcise, frangipani și cafea. Baza parfumului este dominată de vanilie de Madagascar. Însă, la baza acestei esențe se mai găsesc i acorduri de mahon, patchouli, piele de căprioară, licheni și tutun.

Tom Ford Vanille Fatale completează perfect colecția Private Blend. Este un parfum softisticat, al cărui miros intens se simte chiar de la prima pulverizare. Deși este un parfum dulceag, nu se simte acel miros copleșitor de zahăr. Deoarece este o esență destul de puternică, ar trebui purtată în zilele de toamnă.Tom Ford Vanille Fatale apa de parfumDe asemenea, Vanille Fatale este un parfum cremos și senzual ce se așază pe piele într-un mod plăcut și natural. Notele de vanilie se combină perfect cu celelalte ingrediente, la fel cum se întâmplă și în parfumul Mon Guerlain.

Așa cum spuneam puțin mai sus, Vanille Fatale este un parfum potrivit pentru zilele de toamnă, însă persoanele mai îndrăznețe l-ar putea purta chiar și în zilele călduroase de vară.

Montale White Musk este o apă de parfum cu note de mosc alb, ylang-ylang, violete și mușcată cu o persistenta ridicata iar daca iti plac parfumurile puternice-florale atunci merita sa o incerci.

Amestecul de tămâie și vanilie din Vanille Fatale este foarte interesant. Acest parfum cremos. nu este foarte dulce, deoarece conține esențe lemnoase. Datorită pielii de căprioară de la baza parfumului, Vanille Fatale, capătă o doză de eleganță.

Deși notele parfumului sunt destul de puternice, acesta se usucă subtil pe piele. Cafeaua se simte destul de puternic în Vanille Fatale, în timp ce smirna și șofranul pot fi cu greu observate.

Vanille Fatale – păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați;
  • Este un parfum persistent, ce rămâne mult timp pe piele.

Contra:

  • Are un preț ridicat, la fel ca toate celelalte parfumuri din colecția Private Blends.

Tom Ford Vanille Fatale merita sau nu?

Este suficient să citești numele acestui parfum, pentru a-ți da seama cât de sexy și misterios este. Esența este destul de dulce, dar nu și copleșitoare. Parfumul se deschide cu note de coriandru și șofran, iar pe măsură ce se așterne pe piele, se poate simți și buchetul floral care se usucă pe patul de vanilie.Tom Ford Vanille Fatale parfum unisex

Montale Chypre Vanille este un parfum curat și plăcut – vezi cum miroase pe piele și câte ore persistă.

Tom Ford Vanille Fatale poate fi purtat atât de femei cât și de bărbați, chiar dacă numele său este mai apropiat de sexul feminin.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu