Tom Ford Oud Wood Intense

Tom Ford Oud Wood Intense este un parfum oriental lemnos ce folosește rășina unui anumit gen de arbori pentru a obține un miros puternic, dar clasic. Oud Wood te învelește în oud, condimente exotice și cadramom.

Parfumul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, însă persoanele de sex masculin sunt cele care folosesc cel mai des acest parfum.

Despre Tom Ford

Tom Ford a lansat parfumul Oud Wood Intense în anul 2017. Tom Ford și-a început cariera de designer la Milano în 1990, când a fost angajat de Gucci să proiecteze linia de îmbrăcăminte pentru femei. A fost promovat rapid în funcția de director de design și apoi a preluat funcția de director de creație unde a fost responsabil pentru toate liniile de produce Gucci.

Aici gasesti Tom Ford Oud Wood – vezi cat costa

În 2000, Ford a devenit și director de creație pentru YSL Beaute și Yves Saint Laurent Riche Gauche, dar în 2004, când Pinault Printemps Redoute a cumpărat grupul Gucci a demisionat.

Oud wood Intense ParfumÎn 2015, Ford și-a creat propria colecție de îmbrăcăminte și accesorii. Cu ajutorul lui Marcolin și al lui Estee Lauder, a ceat o colecție de ochelari și produse de înfrumusețare care au umplut rapid rafturile magazinelor.

Tom Ford Oud Wood Intense – note de parfum

Nu putem discuta despre acest parfum fără să știm ce ingrediente conține. În primul rând trebuie să știm ce este oud-ul. Dacă nu ai mai auzit niciodată acest cuvânt, nu te îngrijora, nu ești singurul.

Oud-ul este o rășină de copac din genul Agarwood și este ingredientul care face diferența dintre parfumurile din Orientul Mijlociul și parfumurile din celelalte colțuri ale lumii. Oud-ul poate avea un miros de lemn sau un miros dulce și, poate avea adesea nuanțe de piele și condimente.

Oud Wood Intense are un miros ușor de fum, datorită notei sale de castoreum. Dulceața parfumului provine de la chiparos, angelica și ienupăr.

Oud wood Intense Tom Ford Parfum

Unul dintre cele mai populare parfumuri Tom Ford este Black Orchid – vezi cum miroase și cât este de intens.

Unde poate fi purtat Tom Ford Oud Wood Intense?

Acest parfum poate fi purtat oriunde, dar ar fi bine să eviți să-l folosești când mergi la birou. Oud Wood Intense este potrivit pentru ieșirile de seară, petrecerile casual, mesele formale și alte evenimente importante.

Pareri despre Oud Wood – persista?

Este, de asemenea, un parfum grozav pentru serile petrecute cu partenera în oraș.

Tom Ford Oud Wood Intense – design

Parfumul vine într-o sticlă dreptunghiulară, fumurie. Eticheta din partea superioară a sticlei adaugă o notă de eleganță parfumului. Sticla este pusă într-o cutie elegantă de culoare gri-argintie care o păstrează în siguranță și o protejează în timpul transportului.

Oud wood Intense Tom Ford

Cutia în sine vorbește despre aspectul rafinat al sticlei.

Citește și despre Nina Ricci Extra Rouge pentru femei – parfumul intens vine într-o sticlă încântătoare, roșie.

Tom Ford Oud Wood Intense este un parfum bun?

Un parfum din lemn de oud nu va fi niciodată la fel de subtil ca un parfum floral, aerisit. Oud Wood Intense este un parfum potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei, dar cred că bărbații vor aprecia mai mult parfumul pentru sentimentul de masculinitate puternică pe care acesta îl evocă.

Totuși, trebuie să fim atenți la cât de mult parfum folosim, deoarece acesta poate deveni rapid copleșitor. Dacă consideri că acest parfum este potrivit pentru tine, îl poți adăuga la colecția ta de parfumuri.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu