By Kilian Rose Oud – Parfum Unisex

By Kilian lovește un loc ciudat în portofelul meu. Iubesc parfumurile lor. Le iubesc pentru lista de note mai detaliată decât de obicei, a tuturor parfumurilor lor. Dar nu iubesc prețul și mă îndoiesc că aș cumpără vreodată un parfum By Killian. Încă nu am găsit vreunul care îmi place cu adevărat.

Despre cum miroase By Kilian Rose Oud:

În sticlă: By Kilian Rose Oud miroase așa cum indică numele. Simt mult trandafir și oud în sticlă și nu pot să mă plâng. Acest produs livrează ce promite.

Aplicat: Trandafir clar și diafan, încă de la început, ca și cum ai fi înmuiat un trandafir într-un pahar cu apă. Parfumul are o adiere de oud, care îi da mirosului un caracter profund, puțin lipicios, dar foarte complex și sofisticat.

Vezi cat costa parfumul reincarcabil Rose Oud

Pe măsură ce parfumul se maturează, trandafirul se transformă într-o versiune mai cremoasă a sa, îmbinându-se cu oud-ul pentru a forma un miros foarte matur, foarte dens, care îi face dreptate aurei puternice pe care acest produs pare să o proiecteze.

Pe măsură ce mirosul se usucă, oud-ul devine mai lemnos și parfumul se încălzește puțin cu o idee de mirodenii, stratificate peste trandafir.

Extra: By Kilian Rose Oud a fost alcătuit de Calice Becker, care a mai compus parfumuri ca J’Adore, Marc Jacobs Lola, și Tommy Girl.

Designul By Kilian Rose Oud:

By Kilian Rose Oud este îmbuteliat în același stil că alte By Kilian-uri – o sticlă cu margini lăcuite, într-o cutie cu un lacăt și o cheie. Pentru prețul pe care îl cer pe acest parfum, când vine vorba de ambalaj, nu ar trebui să te aștepți la nimic mai puțin decât lux exagerat.

Compoziția By Kilian Rose Oud:

Familia de parfumuri: Florale Lemnoase

Note:  Trandafir, șofran, lemn de guaiac, lemn de agar.

Detalii despre prețul parfumului By Kilian Rose Oud și unde poate fi găsit:

Parfumul unisex By Kilian Rose Oud este un parfum scump prețul unui flacon de 50 ml fiind de aproximativ 1300 Lei.

Info: După cum am spus mai devreme, mi se pare greu de justificat preţul unui By Kilian, pentru că, deși parfumul și ambalajul sunt frumoase, adevărul este că mirosul poate fi găsit în altă parte, pentru bani mai puțini. Sau, dacă aș fi vrut să aleg un parfum scump, sunt alte case de nișă pe care le prefer.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu