Dior J’Adore

Reclamele pentru parfumuri tind să fie în stilul acela exagerat de dramatic și foarte evident. Sau foarte subtil, introspectiv. Pentru Dior J’Adore, cazul a fost cel exagerat, un fapt așteptat de la un parfum floral țipător.

Îmi amintesc reclama pentru acesta destul de bine, cu Charlize Theron aranjată, aruncând lucruri pe podea. Totuși, nu este o idee bună să cumperi un parfum bazat pe materialul sau de marketing. Rar se întâmplă ca un parfum să miroasă ca în reclamă – orice miros se întâmplă să luați din reclamă, oricum.

Cum miroase parfumul pentru femei Dior J’Adore:

Dior J’Adore În sticlă: Florale clare, puternice și un miros fructos, dulce. Deși, nu m-aș risca să numesc acest parfum un floral de fructe. Acesta este doar un floral cu un fundal aerat de flori.

Vezi cat costa online parfumul Dior J’Adore

Aplicat: Florale dulci și aerate, cu o notă minoră de fructe care încearcă să aducă aceste florale mai aproape de ea. Fructele se evaporă la intrarea în nota de mijloc, dar își mențin dulceața, cu miresme frumoase de trandafir și violetă, pe măsură ce lemnul se strecoară înăuntru.

Puterea lui Dior J’Adore este destul de impresionantă, cu toate că parfumul floral, dulce este foarte luminos și clar. Aduce aminte de niște parfumuri pe care le-am mirosit mai devreme în viață.

Centrala de flori, care radiază asemeni grădinilor întregi, a fost plantată în nări. Dior J’Adore se mai calmează spre final, uscarea transformându-se într-un floral cu note dulci, lemnoase.

Vezi care sunt reducerile pentru Dior J’Adore

Extra: Christian Dior este designererul care a fondat casa de modă Dior.

Designul Dior J’Adore:

Dior J’Adore flaconSticla lui Dior J’Adore este în formă de ou, cu un capac de plastic foarte interesant, învelit în metal. Modelul mi se pare amuzant pentru privire și manevrare. Sticla este ușor de ținut și pulverizatorul funcționează bine.

Compoziția Dior J’Adore:

Familia de parfumuri: Florale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: mosc, mure, cedru, vanilie
  • Note mijloc: trandafir, violeta, iasomie, orhidee, prună, tuberoză, frezie, lăcrămioare
  • Note vârf: magnolie, pepene galben, pară, mandarină, bergamotă, piersică

[/wpsm_list]

Care este prețul Dior J’Adore? Unde îl putem găsi?

Gama Dior J’Adore este una foarte variată și este disponibilă în magazinele online. Aici puteți găsi apa de parfum Dior J’Adore, lapte de corp, gel de duș, cremă de corp, deospray, săpun parfumat sau spray parfumat pentru păr. Pe lângă toate acestea, vă puteți bucura și de seturile cadou Dior J’Adore ce pot conține apa de parfum, cremă de corp sau rimel Dior. Promoțiile și prețurile Dior J’Adore le puteți consulta aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Acesta este un doar un parfum inofensiv, cu miros plăcut de flori, adresat persoanelor mai mature. Prezența acestor note de fructe nu aduce acest parfum mai aproape de floralele de fructe tinerești, Dior J’Adore fiind un floral bine stabilit, potrivit de purtat la diverse ocazii.