Dior J’Adore – Eau de Parfum

Reclamele pentru parfumuri tind să fie în stilul acela exagerat de dramatic și foarte evident. Sau foarte subtil, introspectiv. Pentru Dior J’Adore, cazul a fost cel exagerat, un fapt așteptat de la un parfum floral țipător.

Îmi amintesc reclama pentru acesta destul de bine, cu Charlize Theron aranjată, aruncând lucruri pe podea. Totuși, nu este o idee bună să cumperi un parfum bazat pe materialul sau de marketing. Rar se întâmplă ca un parfum să miroasă ca în reclamă – orice miros se întâmplă să luați din reclamă, oricum.

Cum miroase parfumul pentru femei Dior J’Adore:

Florale clare, puternice și un miros fructos, dulce. Deși, nu m-aș risca să numesc acest parfum un floral de fructe. Acesta este doar un floral cu un fundal aerat de flori.

Aplicat: Florale dulci și aerate, cu o notă minoră de fructe care încearcă să aducă aceste florale mai aproape de ea.

Dior J'Adore apa de parfum

Fructele se evaporă la intrarea în nota de mijloc, dar își mențin dulceața, cu miresme frumoase de trandafir și violetă, pe măsură ce lemnul se strecoară înăuntru.

Puterea lui J’Adore este destul de impresionantă, cu toate că parfumul floral, dulce este foarte luminos și clar. Aduce aminte de niște parfumuri pe care le-am mirosit mai devreme în viață.

Centrala de flori, care radiază asemeni grădinilor întregi, a fost plantată în nări. Dior J’Adore se mai calmează spre final, uscarea transformându-se într-un floral cu note dulci, lemnoase.

Extra: Christian Dior este designererul care a fondat casa de modă Dior.

Designul Dior J’Adore:

Sticla lui J’Adore este în formă de ou, cu un capac de plastic foarte interesant, învelit în metal. Modelul mi se pare amuzant pentru privire și manevrare. Sticla este ușor de ținut și pulverizatorul funcționează bine.

Recomand să citești și despre Dior Diorissimo – parfum floral, fresh, cu o ușoară aromă de citrice. Vezi dacă persistă mai mult decât parfumul J’Adore.

Compoziția Dior J’Adore:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: mosc, mure, cedru, vanilie
  • Note mijloc: trandafir, violeta, iasomie, orhidee, prună, tuberoză, frezie, lăcrămioare
  • Note vârf: magnolie, pepene galben, pară, mandarină, bergamotă, piersică

Care este prețul Dior J’Adore? Unde îl putem găsi?

Gama Dior J’Adore este una foarte variată și este disponibilă în magazinele online. Aici puteți găsi apa de parfum J’Adore, lapte de corp, gel de duș, cremă de corp, deospray, săpun parfumat sau spray parfumat pentru păr.

Dior J'Adore

Pe lângă toate acestea, vă puteți bucura și de seturile cadou J’Adore ce pot conține apa de parfum, cremă de corp sau rimel Dior. Promoțiile și prețurile Dior J’Adore le puteți consulta aici:

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Acesta este un doar un parfum inofensiv, cu miros plăcut de flori, adresat persoanelor mai mature. Prezența acestor note de fructe nu aduce acest parfum mai aproape de floralele de fructe tinerești, Dior J’Adore fiind un floral bine stabilit, potrivit de purtat la diverse ocazii.

J’adore este un parfum irezistibil?

J’adore este un parfum floral fructat, lansat în 1999 de brandul de lux Christian Dior. Acest parfum complex, elegant, creat de Calice Becker rămâne în continuare un parfum popular.

Totuși, dacă nu-ți plac parfumurile florale, ar fi bine să nu-l cumperi. Parfumul se deschide cu o aromă fructată și proaspătă de pere, pepene galben și iasomie.

Este un parfum dulce, cu care nu prea ai cum să dai greș. Notele de inimă includ, printre altele, tuberoză, crin și magnolie. Deși conține multe note florale și fructate, J’Adore este mai degrabă un parfum curat și nu unul excesiv de dulce.

J’adore este un parfum tineresc și energic, ușor sofisticat. Datorită notelor fructate și florale, J’adore este un parfum potrivit pentru zilele de primăvară și vară. Poate fi purtat atât la serviciu, cât și la ieșirile din weekend cu prietenii.

Deși fructele fac ca J’adore să fie un parfum puțin dulce, este totuși un parfum curat care poate fi purtat de femeile de toate vârstele.

Sticla parfumului este elegantă, luxoasă, așa cum sunt toate sticlele de parfum Dior. Se presupune că designul sticlei este inspriat dintr-o amforă grecească. Sub capacul auriu al sticlei, se ascunde duză de pulverizare.

Alte parfumuri Dior J’adore

J’adore L’absolu

Deoarece J’adore a devenit un parfum popular, Dior a lansat în 2007 parfumul L’absolu. La fel ca parfumul original, J’adore L’absolu este un parfum complex și sexy, dar și subtil și sofisticat. Cu note de trandafir turcesc, tuberoză, iasomie și ylang-ylang, acest parfum este proaspăt și dulce.

Dior J'Adore Parfum

J’adore L’absolu nu este un parfum atât de greu încât să nu poată fi purtat în timpul zilei. Poți purta acest parfum atât la serviciu, în timpul zilei, cât și seara, când ieși în oraș cu prietenii sau familia.

Un parfum Dior care îmi place foarte mult este Miss Dior Cherie – vezi cum miroase și află de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

J’adore in Joy Eau de Parfum

Cel mai recent parfum Dior J’adore, J’adore in Joy Eau de Parfum a fost lansat în anul 2017. Această versiune a parfumului J’adore este fructată-florală, dar are și o aromă ușor sărată de Fleur de Sel. Parfumul se simte ușor mai fresh decât originalul J’adore.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

2 comentarii la „Dior J’Adore – Eau de Parfum”

  1. Buna fetelor. Folosesc parfumul Dior J’Adore de vreo 6 ani cred ce cand am plcat in Danemarca. Anul acesta ne-am intors inapoi in tara si nu stiu de unde sa-l cumpar.

    Daca stiti si vreti, as dori sa-mi recomandati un magazin de incredere de unde sa pot cumpara parfumul acesta fara sa stau cu frica de faptul ca voi cumpara produs contrafacut. Va pup :*

    Răspunde

Lasă un comentariu