Diorissimo este un clasic din anii ‘50, înainte ca Dior să o ia pe calea tinerească și să înlocuiască liniile de parfumuri profunde cu lucruri ca Miss Dior Cherie. Când miros Dior Diorissimo, încep să duc dorul zilelor când parfumurile obișnuiau să fie grele și îmbietoare.

Detalii despre Dior Diorissimo:

În sticlă: Florale imediate, cu o înțepătură ușoară de citrice și cu un strat de civet animalic, pe fundal.

Aplicat: Proaspăt și verde, cu o deschidere de citrice și cu acel miros de frunze și rouă. Crinii intră în stadiul de mijloc și la finalul actului de deschidere, începând să domine parfumul. În stadiul de mijloc, crinii persistă intens, fiind vedetele spectacolului, în timp ce parfumul se așează în acest amestec nemilos, îmbietor, de crini florali.

Încă simt puțin din acel miros proaspăt, de frunze verzi, de la aplicare, dar civetul nu rămâne ascuns pentru totdeauna. Se strecoară în timp ce parfumul devine mai cald și murdar. Uneori mă întreb cine a lăsat mangusta în grădină, civetul fiind atât neliniștitor, cât și apartenent.

Uscarea introduce puțin lemn de santal, care se îmbină cu crinii și creează un amestec care îi rezistă cu greu civetului.

Extra: Dior Diorissimo încă este disponibil în versiunea sa ADT și, în mare parte, miroase cam la fel ca atunci când l-am mirosit prima data în anii ‘90. Luând toate lucrurile în considerare, este disponibil la un preț rezonabil. De asemenea puteți să vânați și concentrația de Parfum, deși mi s-a spus că este mult mai rară, mult mai scumpă și mai potentă decât ADT.

Designul Dior Diorissimo:

Îmbuteliat într-un mod destul de simplu, are o eleganță clasică și nu are nevoie de franjuri sau alte mecanisme pentru a arăta bine și pentru a fi bun. Îmi place simplicitatea întregului produs. Deși se poate lipsi de textul scris cu pensula, per total, modelul este plăcut și frumos.

Compoziția Dior Diorissimo:

Familia de parfumuri: Clasice Florale

Note: Bergamotă, frunze, rozmarin, crin, liliac, iasomie, lăcrămioare, ylang-ylang, civet, lemn de santal.

Unde pot găsi Dior Diorissimo?

Dior Diorissimo este disponibil în magazinele online unde puteți profita de ofertele actuale. Prețul Dior Diorissimo pentru 50 ml este de aproximativ 300 Lei în magazinele online iar în parfumerii prețul pentru aceeași cantitate este de aproximativ 370 Lei.

Există și varianta de 1 ml, dacă doriți să testați produsul și să-i cunoaște-ți persistența.

  • Elefant – oferte și detalii despre preț:
  • Aoro – oferte și detalii despre preț:
  • Emag – oferte și detalii despre preț:

Info: Nu sunt sigură cum să tratez civetul din Dior Diorissimo. Nu este îndeajuns de greu pentru a strica amestecul, dar cu siguranță este ușor de observat și m-a cam făcut să îl resping. În ciuda acestui fapt, dacă vă place un pic de civet aici și acolo, Dior Diorissimo este un clasic încântător, care a rămas – în mare parte – intact, cu trecerea timpului.