Dior Joy by Christian Dior

Bucură-te de viață cu parfumul Dior Joy by Christian Dior. Lansat în 2018, acest parfum vibrant atrage energiile pozitive și fericirea. Este un parfum complex, de zi și de noapte, cu note florale și citrice.

În acest articol vom analiza toate aspectele acestui parfum fascinant, astfel încât să te poți decide dacă se merită sau nu să-l adaugi la colecția ta.

Despre Dior Joy

Dior Joy a fost creat de parfumierul francez Francois Demachy și lansat în august 2018. Născut la Cannes, la fel ca alți parfumieri celebri și-a petrecut copilăria în Grasse, sudul Franței. În timp ce-și trăia copilăria printre plante și flori aromate, Francois și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri.

Citeste pareri despre persistenta Dior Joy

După ce a încercat diferite vocații, Francois s-a înscris la școala de parfumerie Charabot, unde a studiat timp de 5 ani. Ca parfumier principal al lui Christian Dior, Francois este responsabil pentru crearea mai multor parfumuri, inclusiv Joy.

Compoziția parfumului

Parfumul Dior Joy are un miros complex și conține mai multe note de bază. Primele note de vârf sunt proaspete, nu foarte dulci. Parfumul se deschide cu note de mandarină și bergamotă, urmate de note de cassis, iasomie și trandafir. Aceste note de mijloc sunt cele care conferă parfumului aroma sa delicioasă de flori.

Dior Joy Parfum Femei

În cele din urmă, notele de lemn de santal, cedru, mosc alb, benzoin și patchouli creează baza parfumului. Aceste note de bază conferă adâncime parfumului și-i sporesc complexitatea.

Dior Joy – design

Parfumul este frumos ambalat, deși nu cutia și sticla este cea pe care ai vrea s-o păstrezi. Nu vei observa niciun detaliu spectaculos la cutie, deoarece toată creativitatea a fost pusă în sticla mică de parfum.

Cutia de culoare gri deschis este gravată cu numele parfumului în culoarea roz, cu reflexe argintii. Cu toate acestea, sticla va fi cea care îți va atrage atenția. Fundul gros al sticlei pune în evidență lichidul parfumat din interior.

Vezi ce reducere de pret are acum Dior Joy pe Notino

De asemenea, în relief este logo-ul Dior argintiu. Un capac argintiu, în aceeași nuanță cu logo-ul, acoperă sticla. Unul din parfumurile mele preferate de la Dior este Dior Poison – aici gasiti toata gama de parfumuri Poison – pe langa designul frumos al sticle, acestea miros absolut superb.

Este persistent?

Dior Joy persistă destul de mult pentru un parfum ușor. Se poate simți timp de 5-6 ore, deși se estompează treptat în timp.

Dior Joy este parfumul perfect pentru o întâlnire romantică. Acest parfum a fost conceput pentru femeile care vor să se simtă drăguțe, indiferent de vârsta pe care o au. Notele florale ușoare sunt calde și vibrante. Chiar dacă este un parfum ușor, Dior Joy este vesel și vibrant, fiind ideal pentru primăvară și vară.

Deoarece are un parfum ușor, poate fi purtat la serviciu sau la un eveniment special. Este, de asemenea, perfect pentru serile romantice.

Dior Joy nu este un parfum greu, așa cu nu trebuie să-ți faci griji că este prea puternic sau copleșitor. Parfumurile puternice pe care le poartă alții, pot sufoca notele subtile ale lui Joy.

Dior Joy – merită cumpărat?

Dior Joy are un parfum ușor și revigorant, care te duce cu gândul la un câmp cu flori și la un traseu împădurit. Notele citrice îi conferă un parfum proaspăt, în timp ce notele mai profunde de santal și patchouli îi conferă o doză de mister și seducție.

Parfumul nu este prea puternic datorită notelor de mijloc și de bază. Dar fiind un parfum complex, Joy este excelent pentru femeile care doresc să iasă în evidență fără a atrage prea mult atenția asupra lor.

Christian Dior Joy Parfum Femei

Dior Joy este disponibil în 3 dimensiuni, concepute pentru a se potrivi bugetului oricărei femei. Dacă nu ai mai folosit acest parfum până acum, poți alege o sticlă de 30 ml, însă, dacă iubești deja parfumul, poți cumpăra o sticlă mai mare, de 90 ml. Exista, de asemenea și o sticlă de 50 ml pentru femeile care nu vor să poarte același parfum în fiecare zi.

Parfumuri similare cu Dior Joy

Nu există niciun parfum care să miroase la fel ca Dior Joy, însă Chanel Allure, se aseamănă un pic cu el. Ambele sunt parfumuri proaspete, florale, dar cam aici se termină asemănările dintre ele. Allure este un parfum mai cald și mai sexy, cu note orientale. Are un parfum mai îndrăzneț, mai dulce, pe care unele femei și unii bărbați l-ar putea considera prea puternic.

Atât Joy, cât și Allure persistă câteva ore. Chiar dacă vei observa unele asemănări între cele două parfumuri, există suficiente diferențe între ele pentru a le distinge cu ușurință.

Femeile care caută un parfum floral energic, care nu este prea dulce sau copleșitor, vor considera probabil că Dior Joy by Christian Dior este parfumul ideal atât pentru zi, cât și pentru noapte.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu