Dior Addict by Christian Dior

Dior Addict este un parfum de damă floral oriental. Christian Dior iubea florile atât de mult, încât și-a luat o casă de vacanță înconjurată de trandafiri și iasomie, în Grasse, Franța. Dior a lansat primul său parfum în 1947, parfumul Miss Dior.

Acesta a colaborat de-a lungul timpului cu unii dintre cei mai buni parfumieri din lume, iar acum are propriul său parfumier, Francois Demachy. Toate parfumurile Dior sunt atemporale și de bună caliate.

Despre Dior Addict

Dior Addict stârnește simțurile, este un parfum înălțător și irezistibil. Parfumul te face să tânjești după distracție și aventură în timp ce îți mărește încrederea în propria persoană.

Parfumierul francez Francois Demachy colaborează și cu Ungaro, Bourjois și Tiffany. În 2006 a devenit director de dezvoltare pentru divizia de cosmetice și parfumuri LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) și parfumierul principal al lui Christian Dior.

Dacă îți plac parfumurile florale, sigur îți va plăcea și Dior Addict. Acest parfum viu și revigorant acunde o inimă de iasomie, de aceea reușește să atragă femeile.

Daca iubesti parfumurile dulci s-ar putea sa ti se potriveasca mai bine parfumul Dior J’Adore  si poti sa citesti mai multe informatii despre acesta.

Designul uimitor al sticlei este inspirat de nopțile misterioare. Parfumul prezentat într-o sticlă subțire neagră, cu capac albastru și margini netede, emană rafinamentul produselor Dior.

Dior Addict Fake Real

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – frunze de mandarin și mure
  • Note de mijloc – iasomie, floare de portocal și trandafir
  • Note de bazăvanilie, boabe de tonka și lemn de santal

Parfumul se deschide cu un amestec de frunze de mandarin și mure, iar pe măsură ce se așază pe piele lasă să se simă mirosul de iasomie, floare de portocal și trandafir.

Kenzo Amour este un alt parfum seducător pentru femei, cu note de frangipani, ceai alb și vanilie – vezi cum miroase.

Vanilia, împreună cu boabele de tonka și lemnul de santal creează o bază persistentă, profundă și îndrăzneață. Acest parfum reușește să întoarcă privirile cu opulența și farmecul său. Doar pulverizează parfumul pe piele când ieși din casă și privește cum oamenii din jurul tău își întorc capetele să te privească.

Dacă vrei ca parfumul să persiste mai mult, pulverizează-l la încheietura mâinii, pe gât și în spatele urechilor.

Pentru cine este potrivit Dior Addict?

Dior Addict Parfum

Floral, dar modern, dulce dar sever, Dior Addict este un parfum potrivit pentru cei care iubesc parfumurile ciudate, drăguțe. Este parfumul perfect pentru o seară petrecută în oraș cu persoana iubită sau pentru o ocazie deosebită.

Când folosești parfumul Dior Addict, probabil că mintea ta se duce imediat pe un deal însorit din Franța. Nota de iasomie a parfumului evocă un sentiment de tandrețe feminină, dar în același timp le încurajează pe femei să fie ele însele.

Este un parfum delicat, dar și îndrăzneț care poate fi purtat atât la un outfit elegant cât și la un costum suav. Există într-adevăr ceva foarte captivant în acest parfum, este senzual dar nu copleșitor și te face să vrei să-l miroși din ce în ce mai mult.

Dacă îți plac parfumurile feminine, irezistibile ar fi bine să adaugi în colecția ta parfumui Dior Addict. Însă înainte de a-l cumpăra îți recomand să mergi într-un magazin de parfumuri și să-l încerci direct pe pielea ta, deoarece mirosul și longevitatea unui parfum sunt influențate de pielea și chimia corpului.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu