Guerlain Idylle

Guerlain Idylle a fost primul parfum mai modern lansat de perfumierul nou al Guerlain, Thierry Wasser. Lipsa lui Guerlain este evidentă, ceea ce face acest parfum modern să fie obișnuit și destul de plictisitor. Bun de purtat, perfect pentru serviciu, dar îi lipsește inima a ceea ce Guerlain obișnuia să fie.

Câteva informații despre Guerlain Idylle:

Guerlain Idylle În sticlă: Guerlain Idylle este un floral de suprafață, ca un buchet de flori proaspăt culese. Acest parfum începe prin a mirosi tineresc, înviorator și proaspăt. Practic, amintește de orice alt floral modern lansat în ultimul deceniu.

Aplicat: Pot să miros Guerlain Idylle în multe locuri. Abilitatea lui de a fi purtat este excelentă, dacă sunteți în căutarea unui Guerlain modern care se potrivește cu societatea curentă. Nu căutați nimic clasic în acest produs – nu este acolo.

Să fiu sinceră, sunt un pic dezamăgită cu parfumul, deoarece este atât de blând, încât devine plictisitor. Din start, deschiderea lui Guerlain Idylle miroase a trandafir și crin. Este bine amestecat, intrând în stadiul de mijloc cu atâta eleganță, încât abia poate fi observat, până când prinzi inima de florale și realizezi că parfumul s-a schimbat în bine.

Nota de trandafir este jucătorul dominant în acest parfum, fiind un trandafir curat, proaspăt. Deloc asemănător Deep Red Rose al Naehema. Idylle rămâne frumos și stă pe piele până la uscare, unde veți observa patchouli care miroase asemeni pământului periat și al întunericului lustruit.

Extra: Poate sunt prea rigidă cand vine vorba de Idylle. La bază, este un parfum foarte drăguț și competent, pe placul unui public variat. Totuși, cum pot să resping Idylle, când am iubit detestabilul Champs Elysees? Sau My Insolence? Chiar nu urăsc acest parfum. Doar nu cred că este așa interesant. Este fantastic ca o lansare modernă.

Este ca un Gucci Flora mai competent, mai matur. Cred că doar îmi este dor de clasici și speram că Idylle este mai puțin modern, și mai mult clasic. Mai mult de nișă, mai puțin comercial.

Designul Guerlain Idylle:

Guerlain Idylle flaconCampania de publicitate a Guerlain Idylle a înconjurat conceptul de stropi de ploaie aurii, deci, sticla are forma unui strop de ploaie auriu. În ciuda formei interesante, este ușor de ținut și de pulverizat. Este bun de etalat, fiind o piesă care ar arăta bine în expoziția unui colecționar de sticle.

Compoziția Guerlain Idylle:

Familia de parfumuri: Florale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: patchouli, mosc
  • Note inimă: crin, iasomie, lăcrămioare, liliac, bujor
  • Note vârf: tinctură de trandafir, zmeură, litchi chinensis, frezie

[/wpsm_list]

Unde găsim Guerlain Idylle? Cât costă?

Parfumul pentru femei Guerlain Idylle este disponibil atât în magazinele online cât și în magazinele de specialitate din mall-uri. Prețul pentru un Guerlain Idylle 50 ml pornește de la 190 Lei dar mai sunt disponibile și variantele de Guerlain Idylle 35 ml sau 100 ml. Pe lângă acestea găsiți și lapte de corp, deospray sau apă de toaletă marca Guerlain Idylle. Puteți urmări prețurile și ofertele magazinelor online pentru Guerlain Idylle aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Idylle este ceea ce industria numește un chypre modern – o formulatie care a fost destul de neclară pentru înțelegerea mea.