Sospiro Erba Pura parfum pentru femei – cum miroase?

Sospiro Erba Pura este un parfum pentru femei lansat în anul 2019 de brandul italian Xerjoff Perfume. Acesta a fost creat de parfumierii Christian Carbonnel și Laura Santander. Notele de vârf ale acestui parfum sunt portocala de Sicilia, bergamota și lămâia. Notele de mijloc sunt fructate, iar notele de bază sunt mosc alb, vanilie și ambra.

Parfumul Sospiro Erba Pura este potrivit pentru femeile care vor să folosească un parfum încântător.

Brandul italian de parfumuri de lux Xerjoff Perfume a fost creat în 2013 de Sergio Momo, iar de-a lungul timpului a scos pe piață parfumuri rafinate realizate din ingrediente de cea mai bună calitate. Ideea artistică din spatele parfumurilor Sospiro este de a conecta parfumurile de origine italiană sau mediteraneană cu arta.

Toate parfumurile Sospiro au fost create în colaborare cu parfumierii Chris Maurice, Christian Carbonnel și Laura Santander.

Parfum Sospiro Erba Pura – cum miroase?

Sospiro Erba Pura are un parfum unic cu o deschidere ostentativă, însă, pe măsură ce secundele se scurg, devine din ce în ce mai plăcut și creează un efect sofisticat. La început, parfumul are un miros dulce și zaharos, însă după câteva minute se poate simți mirosul catifelat al fructelor, chihlimbarului și moscului are se combină într-un mod plăcut.

Notele fructate și aroma de vanilie fac din Sospiro Erba Pura un parfum unic pentru femei. Acesta este unul dintre cele mai fine parfumuri, apreciat, în special, de utilizatorii foarte selectivi.Sospiro Erba Pura parfum de damaRecomand să citești și despre apa de parfum Guerlain Idylle cu un miros proaspăt și tineresc – vezi cât costă și de unde poate fi achiziționat.

Când poate fi purtat parfumul Sospiro Erba Pura?

Unele femei susțin că Sospiro Erba Pura este parfumul cu cea mai mare dispersie pe care l-au folosit până acum. Cu notele sale fructate, acest parfum te poate face să miroși bine oriunde ai merge. Însă, nu ar trebui să folosești o cantitate prea mare de parfum, pentru că va avea un miros prea puternic.

Sospiro Erba Pura este potrivit mai ales zilele de primăvară și vară. Ar trebui folosit mai mult după-amiaza și seara decât dimineața.

Persistă mult?

În timpul zilei parfumul trebuie reaplicat pe piele pentru a-și păstra mirosul plăcut. Dacă este pulverizat pe haine, se poate simți până când piesele vestimentare sunt spălate. De aceea, cei care doresc să miroase bine cu un singur spray, trebuie să pulverizeze parfumul direct pe haine.

Femeile care caută un parfum modern și tradițional ar trebui să încerce acest parfum încântător.

Sospiro Erba Pura Original

Dacă vrei să cumperi parfumul Sospiro Erba Pura ar trebui să-l cauți în magazinele de renume, care vând doar produse originale. Astfel, poți fi sigură că achiziționezi un parfum care persistă mult și miroase plăcut. Dacă vei cumpăra un parfum fake, vei plăti mai puțin, însă cel mai probabil mirosul său va dispărea după câteva minute sau câteva ore.

Poți cumpăra parfumul în varianta originală și de pe internet. Trebuie însă să te asiguri că site-ul pe care plasezi comanda este într-adevăr, unul de încredere. Caută recenzii despre magazinele din care dorești să cumperi produsul, înainte de a-l comanda, pentru a te asigura că dai banii pe un produs original.Sospiro Erba Pura apa de parfum

Sospiro Erba Pura Original vs Fake

Parfumul original Erba Pura de 50 ml costă în jur de 750-800 Ron, în funcție de magazin, în timp ce parfumul fake poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 200-300 Ron. Îți poți da seama cu ușurință dacă un parfum este sau nu original, doar privindu-i prețul.

Un parfum creat de un brand de lux nu va costa niciodată atât de puțin. Este aproape imposibil ca parfumurile fake să imite exact mirosul parfumurilor originale. În plus, acestea nu vor persista foarte mult, ci doar câteva minute sau doar 1-2 ore. Asta înseamnă că un parfum fake trebuie folosit mai des și prin urmare se consumă mai repede.

Este mult mai avantajos să cumperi un produs original pentru că persistă mai mult și nu trebuie reaplicat o dată la 2-3 ore. Ceea ce înseamnă că nu se va consuma la fel de repede ca unul fake. Dacă tot vrei să folosești un parfum care să miroase bine, alege unul original.

Chanel no. 19 este un parfum cu lăcrămioare, iasomie și ylang-ylang – are un miros deosebit, de aceea multe femei l-au adăugat deja în colecția lor de parfumuri.

Sospiro Erba Pura păreri

Am căutat pe internet păreri despre acest parfum și am observat că toți cei care l-au folosit se declară mulțumiți de el. Ioana din Bârlad susține că Sospira Erba Pura este un parfum minunat ce îți oferă o aură mistică de fiecare dată când îl folosești, în timp ce Mioara spune că parfumul este atât de plăcut încât provoacă dependență.

Deocamdată păreri negative despre acest produs nu am găsit. Totuși, nu exclud posibilitatea să existe și persoane nemulțumite de felul în care miroase parfumul, deoarece gusturile oamenilor sunt diferite.

Dacă îți permiți să-l cumperi, ar fi bine să-l încerci și tu pentru că are un miros cu adevărat încântător. Este posibil să te îndrăgostești de el de prima dată când îl miroși. În magazinele de parfumuri găsești Sospiro Erba Pura tester, așa că poți oricând să-l testezi.Sospiro Erba Pura parfum femeiÎți recomand să achiziționezi parfumul doar după ce-l testezi, pentru a te asigura că este potrivit pentru tine. Așteaptă să vezi cât persistă și cum miroase parfumul pe pielea ta, nu te grăbi să-l cumperi imediat ce-l vezi în magazin.

Dacă se dovedește că parfumul este potrivit pentru tine și nu își pierde mirosul în 1-2 ore, atunci îl poți achiziționa.

Hugo Boss Boss Femme este foarte apreciat pentru mirosul său floral – citește mai multe despre notele sale de parfum.

Sospiro Erba Pura elefant

Acest parfum nu este disponibil pe Elefant, însă se găsește pe Emag, Douglas, Notino și alte site-uri ce vând parfumuri și produse pentru îngrijirea pielii. Verifică prețul produsului pe mai multe site-uri înainte de a-l comanda, pentru a fi sigură că profiți de cea mai bună ofertă.

Îți reamintesc că ar fi bine să eviți magazinele care vând parfumul la un preț foarte mic, pentru că este posibil să te alegi un un produs contrafăcut.

Sospiro Erba Pura preț

Pe Emag o sticlă de parfum Sospiro Erba Pura de 100 ml se vinde la prețul de aproximativ 1107 Ron, în timp ce pe Douglas același produs costă doar 1015 Ron, deoarece beneficiază de reducere. Pentru că prețul parfumului este destul de ridicat, probabil vei beneficia și de transport gratuit dacă-l vei comanda online.

Îți reamintesc că ar fi bine să testezi produsul înainte de a-l comanda pentru a vedea cum se comportă pe pielea ta. Dacă îți place cum miroase, atunci poți să-l cumperi cu încredere.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu