Xerjoff More Than Words

More Than Words este un parfum lansat de casa de parfumuri Xerjoff. Acesta este unul din cele 10 parfumuri din colecția Join The Club. More Than Words reușește să redea poezia clasică și modernă într-un mod artistic. Acest parfum este fermecător și original, la fel ca celelalte parfumuri Xerjoff lansate până acum.

Creatorul acestui parfum este Chris Maurice care a adăugat în compoziția sa note lemnoase, fructate Ambergris, olibanum și accente florale. Unele poezii ne provoacă să gândim mai mult, iar More Than Words ne apropie de aceste creații artistice. Acesta este un parfum emoțional, care ne trezește mai multe sentimente decât ne-ar putea trezi vreodată o creație lirică.

Despre Xerjoff More Than Words

Xerjoff More Than Words este un parfum potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acesta se deschide cu note fructate și dulci, combinate cu acorduri dominante de lemn și fum. Amestecul de ingrediente face din More Than Words un parfum misterios.

Notele de tămâie se ridică precum un voal mătăsos în briza răcoroasă a nopții. Inima parfumului reușește să răsfețe simțurile ambelor sexe, deoarece conține o notă de oud. Acest lemn prețios a cucerit lumea arabă cu mulți ani în urmă, iar acum pare să vrăjească orice individ.

Recomandă să citești despre Lancome Tresor Midnight Rose – vezi cum miroase și ce note de parfum conține.Xerjoff More Than Word parfum dama si barbatiDeși oud-ul are puterea de a domina mirosul, în parfumul Xerjoff More Than Words, această notă se amestecă armonios cu ambra, tămâia și labdanum. La final, esența devine mai blândă și pare să-i ofere purtătorului o îmbrățișare caldă.

More Than Words este un parfum apreciat atât de femei cât și de bărbați. Această creație dulce, presărată cu note picante ridică standardele, fiind potrivit, în special, pentru cei care sunt în căutarea unor noi provocări. Xerjoff More Than Words poate fi purtat seara, la ocazii speciale, mai ales în sezonul rece la fel ca si parfumul Sospiro Opera

More Than Words păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum cald, potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați;
  • Poate fi purtat în orice anotimp, însă se simte mai bine în sezonul rece;
  • Este un parfum intens și persistă mult timp pe piele.

Contra:

  • Cei care au încercat acest parfum sunt de părere că seamănă cu parfumurile din colecția Armani Prive.

Dacă acest parfum ți-a atras atenția, îți recomand să mergi într-un magazin de parfumuri și să-l testezi pe pielea ta. Astfel, îți vei putea da seama dacă este potrivit pentru tine, în funcție de cum se simte și cât de mult persistă pe pielea ta.

Xerjoff More Than Words concluzie

Xerjoff More Than Words este un parfum cu un miros floral, temperat de notele lemnoase. Are un caracter poetic ce scoate la iveală atât partea întunecată cât și partea luminată a scriitorilor care stau ore întregi cu foaia în față încercând să scrie o poezie care să ajungă la inimile oamenilor.

Versace Crystal Noir este un parfum creat pentru femeile îndrăznețe – vezi cât persistă pe piele.

More Than Words este un parfum ce-i conferă o nouă identitate colecției Join The Club. Notele sale au fost mixate astfel încât să satisfacă gusturile ambelor sexe.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu