Xerjoff Accento

Xerjoff Accento creat de parfumierii celebri Christian Cabonnel și Laura Sandanter, a fost lansat în anul 2019. Este o explozie de masculinitate amestecată armonios cu note de feminintate. Așadar, putem spune despre Xerjoff Accento că este un parfum unisex veritabil.

Face parte din categoria parfumurilor chypre florale și împletește perfect tonurile puternice cu cele delicate. Cei doi parfumier au reușit să combine perfect notele feminine și masculine în acest parfum. Xerjoff Accento este un parfum ce face referire la viață și culoare. Este potrivit pentru cei care iubesc viața și se dau niciodată bătuți.

Despre Xerjoff Accento

Xerjoff Accento se aseamănă destul de mult cu Chanel Chance, însă conține mai uțin patchouli, dar mai multe acorduri calde de rășinoase. Notele sale de vârf se simt destul de bine și te duc cu gândul la o dulceață de fructe. Deoarece ananasul, este una dintre notele parfumului, după ce îl pulverizezi pe piele, te simți ca și cum ai fi într-un loc exotic.

După e se așază pe piele și începe să se usuce, mirosul de ananas este acoperit de mirosul de zambile și iris. Buchetul floral este fin și elegant.  Pentru a nu da impresia că este o esență prea feminină, parfumierii au adăugat în Xerjoff Accento ambra.

Pret avantajos pentru Xerjoff Accento

Abia spre sfârșit se pot simți ușor notele de iasomie și vanilie, atât de plăcute. Spre final, baza parfumului începe să devină mai masculină, deoarece întră în scenă notele de patchouli și vetiver, amestecat cu piper roșu. Xerjoff Accento parfum unisexAtelier Clogne Rose Anonyme – o creație a parfumierului Jerome Epinette în centrul căreia se află trandafirul.

Sticla parfumului atrage foare ușor atenția, deoarece este acoperită de o mantie de catifea, Aeastă mantie purpurie îi conferă sticlei un aspect luxuriant. De asemenea Xerjoff Accento iese în evidență prin capacul și sigla aurie.

Xerjoff Accento păreri pro și contra

Pro:

  • Are un miros versatil și poate fi purtat la diferite ocazii;
  • Are o compoziție bogată și este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Contra:

  • Are un pret destul de mare

Xerjoff Accento concluzie

Accento este un parfum elegant, unisex, ce poate fi purtat atât de femei, cât și de bărbați. Din momentul în care privești sticla parfumului, îți poți da seama că este un parfum elegant, puternic. Xerjoff Accento are un caracteric unic și reușește să trezească toate simțurile.

Pareri Xerjoff Accento – merita cumparat?

Acest parfum se face remarcat prin caracterul său unic și scoate în evidență frumusețea purtătorului. Notele de parfum se amestecă una cu alta și formează un miros complet, atrăgător. Parfumul este unul proaspăt și dens, deci poate fi purtat atât în lunile călduroase, cât și în cele mai răcoroase.Xerjoff Accento parfum

Sospiro Opera este un parfum unisex, lansat în anul 2014 – vezi cum miroase și cât de mult persistă pe piele.

Accento are o textură catifelată care te atrage chiar de la prima pulverizare. Acest parfum unisex îți mângâie simțurile și te încurajează să fii cine vrei tu să fii. Xerjoff Accento poate fi purtat în orice moment al zilei, atât de femei, cât și de bărbați, deoarece este compus din note fresh și note lemnoase, care se împletesc paerfect.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu