Sospiro Muse

Compania Sospiro a fost creată de Sergio Momo, în anul 2011. De-a lungul timpului, pe piață au apărut mai multe parfumuri de lux, marca Sospiro. Toate parfumurile vândute sub numele acestui brand au mirosuri speciale care te fac să te gândești instant la Marea Mediterană. Parfumurile Sospiro combină tonurile muzicale cu valurile mării. Sospiro Muse este un parfum unisex.

Această apă de parfum, potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați conține note unisex ce pot mângâia cu blândețe sentimentele tuturor celor care aleg să-l poarte. Parfumul lansat în 2016 are un miros dulce-floral și persistă mult timp pe piele.

Despre Sospiro Muse

Sospiro Muse îmbină armonios notele de piele, flori albe și prune cu acorduri de iasomie și labdanium. La baza parfumului au fost adăugate note de ambra, zmeură și patchouli și astfel s-a creat o esență floral-orientală.

Intra aici pentru toata gama de parfumuri Sospiro

În orice creație, legătura dintre muză și artist este foarte importantă, deoarece muza inspiră, iar artistul creează opera de artă. Sospiro Muse surprinde perfect relația dintre cei doi, însă în acest caz, muza este femeia sau bărbatul care poartă parfumul.Sospiro Muse parfum unisexAceastă esență plăcut mirositoare te determină să-ți creezi propria poveste, inspirându-te din personalitatea ta. Parfumul se deschide cu notele de pielărie, flori albe și prune, deci chiar de la prima pulverizare vei asocia mirosul esenței cu o tartă de prune suculentă acoperită cu petale de flori albe.

Sospiro Erba Pura este un alt parfum încântător cu note florale și fructate – vezi cum miroase și cât persistă pe piele.

După câteva minute, acordurile de piele se temperează, deoarece intră în scenă inima parfumului compusă din pelin, iasomie și labdanum. Longevitatea parfumului se datorează notelor de rășină benzoică și ambra care se alătură celorlalte acorduri de la bază.

Sospiro Muse păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum cu o longevitate surprinzătoare, peste medie;
  • Potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați;
  • Un parfum de lux, care încântă chiar și simțurile celor mai pretențioși oameni.

Contra:

  • Un parfum de nișă cu un preț ridicat. Fiind destul de scump, nu toți cei care își doresc să-l folosească, își permit să-l cumpere.

Sospiro Muse concluzie

Sospiro Muse este un parfum cu o aromă excepțională, închis într-un recipient roz acoperit cu un capac auriu. Acest parfum este perfect pentru femeile și bărbații care apreciază bunul gust și iubesc produsele scumpe, frumoase și rare.

Sospiro Muse Parfum

Cei care sunt în căutarea parfumului perfect ar putea descoperi că Sospiro Muse, este exact pe gustul lui. Totuși, înainte de a cumpăra acest parfum, ar fi bine să-l testeze pe pielea lor pentru a se asigura că are acel miros pe care el îi caută de multă vreme.

Sospiro Opera este un parfum oriental floral, din gama parfumurilor Sospiro si este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Sospiro Muse este un parfum ce te inspiră să fii cine vrei tu să fii. Persistă mult timp pe piele, deci dacă pulverizezi parfumul dimineața când ieși din casă, s-ar putea să-i simți mirosul chiar și seara, când te pregătești să faci duș.

Deși este un parfum scump, Sospiro Muse își merită banii. Așadar, dacă îți permiți să-ți cumperi acest parfum și îți place cum miroase, nu te gândi de două ori înainte de a-l adăuga la colecția ta de esențe de lux.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu