Parfumuri Originale vs. Parfumuri Replică – Care Este Diferența?

Parfumuri originale sau parfumuri replica? Acesta este subiectul despre care vom discuta astăzi în articol, de ce este bine să ai în colecția ta de parfumuri și variante replică ale unor parfumuri extrem de cunoscute și care este diferența dintre parfumurile originale și cele replică.

Deoarece există foarte multe discuții despre – ce să aleg între un parfum original dar foarte scump și un parfum replică, cu aceleași note dar la un preț mult mai avantajos? Ne-am gândit să vă oferim toate informațiile necesare pentru a alege un parfum replică de foarte bună calitate, care să persiste foarte bine și să-și păstreze aroma pentru mai mult timp.

Trebuie să știi încă de la început că există o diferență, de multe ori insesizabilă, între parfumurile originale și cele replică. De cele mai multe ori, parfumurile replică imită foarte, foarte bine parfumurile originale (ca și miros și persistență) însă nu le imită ca ambalaj. Parfumurile imitate ca și ambalaj sunt parfumuri fake, pe care trebuie să le eviți.

Parfumurile replică sunt o variantă excelentă pentru parfumurile foarte scumpe, pe care ți le dorești în colecția ta însă, din varii motive nu le poți avea. Replicile sunt parfumuri care reproduc perfect mirosul altor parfumuri cunoscute însă sunt prezentate sub un alt ambalaj, dar cu aceeași persistență și intensitate.

Despre parfumuri originale

Parfumurile originale sunt create în fabrica unei companii și comercializate sub numele acesteia. Toate sticlele de parfum originale care poartă același nume, sunt creația aceluiași designer. În plus, arată identic, sunt ambalate la fel și respectă aceiași pași de producție.

Parfumurile originale pot fi vândute de brandul care le creează, dar și de alți distribuitori autorizați. Aceștia însă trebuie să cumpere parfumurile direct de la furnizor. Dacă vei căuta un parfum în mai multe țări, vei observa că prețul diferă. Atunci când se stabilește prețul de vânzare a unui parfum, se ține cont de starea economică a țării în care este comercializat.

Totuși, trebuie să menționăm că dacă vrei parfumuri originale, caută un magazin de încredere din care să achiziționezi produse de calitate. Parfumurile originale sunt, de regulă, parfumuri cu prețuri destul de mari, mai ales cele cu nume foarte cunoscut precum Armani, Tom Ford, Gucci, Chanel etc.

Diferența dintre parfumurile replică și parfumurile originale

După cum spuneam la începutul articolului, parfumurile originale și parfumurile replică nu sunt la fel, din punct de vedere vizual (al ambalajului). Parfumurile replică le imită pe cele autentice, însă sunt create de un alt brand, mult mai accesibil ca pret si care nu utilizează numele mărcii originale. Esența parfumului se apropie foarte mult de cea originală ori este inspirată de aceasta, însă are o altă compoziție.

Sticla și ambalajul unui parfum replică respectă propriul branding, așadar, se deosebește de parfumul original și prin aspect.

Mărcile care produc parfumuri replică sunt obligate să precizeze că acestea doar se aseamănă cu cele originale, pentru a nu crea confuzie în rândul cumpărătorilor.

Unul din cele mai apreciate parfumuri replica este Creation Lamis Diable Bleu care este replica parfumului Thierry Mugler – A Man, pe care, trebuie neapărat să îl încercați. Acesta este un parfum oriental-lemnos, ce persistă foarte bine pe piele și are ca note de bază santal, cedru, ambră și vanilie.

Diferențele dintre parfumurile originale și cele replică sunt ușor de identificat doar ca aspect al sticlei însă dacă vei sta lângă o persoană care poartă un anumit parfum, să spunem Mon Guerlain, nu îți vei putea da seama daca poartă parfumul original sau replica (pe care, apropo, o poți găsi pe ParfumLand.ro).

Creation Lamis Diable Bleu

Personal mi s-a întâmplat să stau lângă o persoană care purta un parfum Tom Ford Black Orchid (pe care eu îl iubesc) ca mai apoi să aflu ca ea de fapt purta o replică a parfumului Black Orchid însă era o replică atât de bună încât nu aveai cum să îți dai seama de acest lucru.

Parfumurile replică reproduc extrem de bine mirosurile parfumurilor cunoscute și nimeni nu își va putea da seama daca tu folosești un parfum original sau nu.

De ce sunt atât de iubite parfumurile replică?

Parfumurile replică sunt extrem de apreciate atât de femei cât și de bărbați deoarece le poate permite să aibă o colecție vastă de parfumuri care persistă mult timp dar fără să cheltuie foarte mulți bani pe acestea. Așadar, poți avea orice parfum dorești, la un preț foarte avantajos și care să miroase la fel cu un parfum scump pe care, poate, ți-l doreai de mult timp.

Doar experții pot face diferența mirosului dintre parfumurile originale și cele replică, dar și aceștia pot fi induși în eroare dacă este vorba despre o replică foarte bună, de calitate.

La Rive Parfum

Tips and tricks – pentru ca un parfum să persiste mult timp pe piele (fie că acesta este original sau replică) este indicat să aplicați o cantitate mică de cremă hidratantă (fără parfum) pe gât sau la încheietura mâinii și mai apoi să pulverizați parfumul. Astfel, pielea va fi hidratată și va absorbi foarte bine parfumul, făcându-l să persiste pentru mai mult timp.

Unde găsesc parfumuri originale dar și parfumuri replică?

Este foarte important să faceți un mic research înainte de a cumpăra un parfum, fie un parfum original sau unul replică, pentru a fi siguri că veți achiziționa un produs de calitate și nu unul contrafăcut. Atenție însă, nu confundați parfumurile replică cu cele false. Parfumurile false imită și sticla parfumului original iar parfumul replică este un parfum sub brand propriu, inspirat din aromele parfumurilor orginale.

Un magazin foarte bun în care găsiți atât parfumuri replică cât și parfumuri originale este Parfumland.ro, cu prețuri avantajoase și cu produse de foarte bună calitate.

Parfumurile replică sunt foarte bine realizate, reproduc extrem de bine mirosul parfumului original, persistă pentru mult timp și imită atât parfumuri de femei cât și de bărbați sau unisex.

LA rive His Passion Parfum

În dreptul numelui fiecărui parfum veți regăsi și numele parfumului din care a fost inspirat – de exemplu – parfum US Prestige Gold – Replică Hugo Boss The Scent. Parfumurile replică sunt ideale și pentru a fi oferite cadou persoanelor dragi dar și pentru a-ți mări colecția de parfumuri.

Parfumurile originale sunt, în general, destul de scumpe și de cele mai multe ori nu prea merită să îți investești banii în parfumuri originale când ai opțiunea (foarte bună) de a achiziționa un parfum de calitate, persistent și cu miros identic al unui parfum original, la un preț foarte bun.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu