Acasă Brand Diesel

Diesel

Diesel S.P.A. este o companie italiana de design. Este cel mai bine cunoscuta pentru haine menite pentru piata tinerilor adulti, in special blugi, dar brand-ul poate fi gasit acum in orice accesorii, de la lenjerie intima pana la parfumuri. Compania este detinuta de fondatorul sau, Renzo Rosso, si are baza in Molvena, nordul Italiei.

Toate colectiile Diesel, inclusiv produsele sub licenta, sunt facute sub indrumarea lui Wilbert Das. Liniile principale sunt Diesel, linia principala, si Diesel Black Gold, o noua colectie lansata in 2007 in segmentul casual-luxos. Colectia pentru copii se numeste Diesel Kid. Galeria Diesel Denim ofera editii limitate denim vandute in spatii inovatoare precum galeriile de arta. Diesel ofera de asemenea incaltaminte, lenjerie intima si genti.

Colectiile sub licenta Diesel sunt cele de ochelari, bijuterii, ceasuri (Fossil) si parfumuri (LOreal). LOreal si Diesel au lansat Fuel for Life (pentru ea si pentru el) in toamna lui 2007. O mini-colectie pentru Adidas a fost lansata in 2008 de Diesel, denumita Adidas Originals Denim. Licenta lenjeriei intime este tinuta de compania americana Mast Industries Inc., care face lenjerie intima, de asemenea, pentru Victorias Secret. O noua colaborare cu AGV a vazut lansarea unei Casti. Recent a fost lansat pe piata Diesel Home, datorita colaborarii cu Moroso si Foscarini.

Diesel Only the Brave

Diesel Only the Brave – Apă de Toaletă

Ezitam să încerc acest parfum, pentru că nu pot să trec de ridiculozitatea sticlei Diesel Only the Brave. Dar hey, m-a mâncat curiozitatea într-o zi și am zis “Pai hai să miros și acest...