Parfumul Diesel Loverdose

Intre a crea sticle de parfum sub forma unor pumni a unor absurditati tematice sau sub forma unor cutii de lapte, cei de la Diesel vin cu parfumul Loverdose, un parfum cu un nume nefericit care este destinat femeilor si care are un flacon destul de dragut.

In sticla: Uau, anasonul chiar isi face simtita prezenta in acest parfum. Este cam tot ce pot mirosi la inceput, pana cand imi dau seama ca mirosul sau dulce mascheaza unele nuante florale. Din nefericire, nu este prea incurajator.

La aplicare: Prima aroma pe care am simtit-o este cea de anason si asta este cam tot ce pot simti din acest parfum, pana cand decide ca ar fi cazul sa imi permita sa simt si alt miros. Dar ceea ce face parfumul Loverdose cu aroma sa de anason este cu adevarat un caz nefericit. Daca este bine amestecat, anasonul poate aduce o aroma sofisticata de dulce intr-un parfum.

Eu asociez anasonul cu senzatia de comfort si, uneori, cu senzatia a ceva exotic. In cazul acestui parfum, anasonul este ca un ciocan urias si nasul meu ii sta in drum.

Etapa de mijloc este marcata cu o aroma dulce de flori, care imi aminteste mult prea mult de un experiment esuat cu parfumuri pe care l-am efectuat cand eram copil, prin amestecarea a doua dintre parfumurile mamei mele cu un spray de camera cu nuante de flori.

Nici uscarea nu este cu mult mai buna, intrucat lemnul, chihlimbarul si vanilia nu pot sa faca nimic pentru a calma mirosul dulce care s-a simtit inca de la inceput in cazul acestui parfum. Per total, parfumul Loverdose este o mica dezordine.

Extra: Cei de la Diesel au scos pe piata parfumul Loverdose in anul 2011. S-ar putea sa fi auzit de Diesel de la celebrele lor perechi de blugi Denim.

Design: Nu as putea spune ca acest parfum are cel mai bun design pe care l-am vazut. Dar, prin comparatie cu designurile celorlalte parfumuri de la Diesel, acesta se afla cu cateva nivele deasupra celorlalte. Nu are forma unui pumn.

Nu are forma unei cutii de lapte. Nu aminteste ca trebuie sa dau cu otrava pentru termite sau furnici ( nu stiu, sunt putin ciudata). Deci, ce daca este o mare inima purpurie si am zis ceea ce cred eu despre asta?

Parfumul Loverdose are un aspect estetic mai placut, chiar daca tot este putin ridicol. Are o greutate draguta, este usor de tinut si folosit si este facut dintr-un material destul de bun. Buna treaba, Diesel!

Familia de parfumuri: Oriental

Note: mandarine, anason, lemn dulce, iasomie, gardenia, chihlimbar, vanilie, lemn

Cred ca trebuie sa vorbesc si despre numele acestui parfum. Timp de un minut, am crezut ca este istet, apoi a trebuit sa ranjesc, pentru ca numele acestui parfum este mult prea aproape de teritoriul glumelor. Imi pare rau, Diesel, dar nu cred ca o sa mearga.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu