Lancome La Vie Est Belle

Lancome a lansat parfumul La Vie Est Belle în anul 2012, un parfum foarte apreciat de clienți. Imaginea parfumului este actrița Julia Roberts.

Ideea din spatele parfumului a fost să se creeze un parfum atemporal, clasic, dar care să fie pe placul femeilor și să le atragă pe acestea, prin simplitatea sa. Astfel, a luat naștere La Vie Est Belle, un parfum ce poate fi purtat atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Procesul de producție nu a fost unul ușor, de fapt, la crearea parfumului au lucat trei parfumieri care și-au unit forțele pentru a obține un parfum cu miros floral și fructat.

La Vie Est Belle – note de parfum

Note de vârf

Parfumul La Vie Est Belle se bazează pe o serie de note simple, dulci, potrivite pentru un parfum floral. Perele și coacăzele negre sunt primele note ale parfumului, care se simt în primele minute după pulverizare.

Citeste

Notele de vârf fructate fac ca parfumul să aibă un miros dulce la început. Prima dată se simte mirosul perelor, apoi se poate simți și valul de coacăze negre.

Note de mijloc

După notele de vârf, se pot simți și notele de mijloc ale acestui parfum dulce și fructat, care apar după câteva minute de la prima pulverizare. În acest moment se poate simți natura florală a parfumului. Floarea de portocal este ingredientul cheie al acestui parfum, însă mirosul ei dispare încet și încep să se facă simțite alte mirosuri florale, inclusiv note de iasomie și iris.

La Vie Est BelleFloare de portocal se poate simți și în parfumul Michael Kors Gorgeous, lansat în 2021 – vezi care sunt celelalte note ale parfumului.Notă cheie

Mulți experți consideră însă că irisul este ingredientul cheie al parfumului, deoarece acesta face trecerea dintre notele de vârf, cele de mijloc și de bază.

Note de bază

În cele din urmă, în stratul de bază al acestui parfum au fost folosite mai multe note dulci, înclusiv note de praline care fac ca parfumul să periste cât mai mult. Dulceața parfumului se poate simți și spre final, deoarece printre notele de bază se numără și vanilia, adăugată de parfumieri pentru a crea un parfum atemporal, dar care să reflecte natura clasică a mărcii.

Ultimele mirosuri care se simt sunt cele care adaugă un strop de mister oriental, acestea sunt boabele tonka și patchouli care mențin parfumul pe tot parcursul zilei.

Cine a creat parfumul La Vie Est Belle?

Acest parfum a fost creat de o echipă formată din 3 parfumieri experți. Aceștia au lucrat împreună pentru a crea un parfum uimitor ce reunește multe mirosuri atemporale. Olivier Polge, șeful casei de parfumuri Chanel, este unul dintre cei trei parfumieri care au lucrat la crearea parfumului La Vie Est Belle.

Înainte de a lucra pentru Chanel, Polge a lucrat cu grupul International Flavors and Fragrances unde a creat parfumuri pentru Lancome, Dior și Paco Rabanne.

Lancome La Vie Est Belle Fake Vs RealUn alt parfumier cu experiență, Dominique Ropion a ajutat la cearea parfumului La Vie Est Belle. Pe lista de parfumuri create de el se numără și parfumuri Dior și Givenchy.

Anne Flipo, unul dintre cei mai buni creatori de parfumuri, a lucrat alături de Dominique Ropion și Olivier Polge la parfumul La Vie Est Belle. De asemenea, Anne Flipo a mai lucrat cu Dominique Ropion și la crearea celor mai bine vândute parfumuri de la Burberry, Chloe și Jimmy Choo.

Cât persistă parfumul La Vie Est Belle?

La Vie Est Belle este un parfum de lungă durată care se poate simți o zi întreagă, fără a fi nevoie de reaplicare. Deoarece persistă mai mult de 8 ore, acest parfum a fost creat pentru femeile care vor să miroase bine zilnic, indiferent dacă merg la birou sau la o întâlnire.

De asemenea, acest parfum are suficiente note florale încât să poată fi utilizat și seara, la evenimente mai formale. Putem spume chiar că acest parfum este o opțiune ideală pentru orice moment al zilei sau al nopții.Atelier Cologne Orange Sanguine este un alt parfum ce persistă destul de mult – este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Imaginea parfumului La Vie Est Belle

Parfum La Vie Est BelleÎncă de la lansarea parfumului, în toamna anului 2012, campania de marketing a fost condusă de actrița Julia Roberts. Fotograful și regizorul de film Tarsem Singh, a avut un rol important în campania de marketing impresionantă.

Campania de marketing a fost creată pentru a reflecta natura atemporală a parfumului. Lancome a rămas fidel designului inițial al sticlei de parfum pe care l-a dezvoltat în anul 1959 – o bază grea și un dop mare care acoperă pulverizatorul.

Designul sticlei a fost dezvoltat astfel încât să reflecte natural clasică a parfumului din interior. Aspectele feminine ale parfumului se reflectă în sticla ce oferă o culoare roz lichidului din interior.

Acest parfum a fost un real succes de prima dată când a fost lansat în 2012, tocmai de aceea a fost relansat în 2017.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu