Flower by Kenzo L’Elixir și Flower by Kenzo Essentielle

Am mers într-un magazin de parfumuri și m-am oprit la raftul cu parfumuri Kenzo, pentru că voiam să văd cum arată și cum miroase parfumul Kenzo World. Acest parfum a fost creat de Francis Kurkdjian și conține note de bujor, iasomie și ambroxan.

Acesta este un parfum jucăuș și dinamic, cu un miros ușor acru. Când parfumul se usucă miroase puternic a mosc. Parfumul are o longevitate destul de mare și persistă pe piele chiar și 10 ore. L-am probat în magazin dimineața la ora 11 iar seara când m-am pus în pat încă îi puteam simți mirosul.

Lângă sticla de parfum Kenzo World am văzut și parfumul Flower by Kenzo L’Elixir și Flower by Kenzo Essentielle. Mai multe detalii despre aceste 2 parfumuri voi oferi în rândurile de mai jos.

Flower by Kenzo L’Elixir – este un parfum pesistent?

Kenzo Flower ElixirKenzo L’Elixir vine într-o sticlă lungă, asemănătoare cu o lance, de culoarea rubinului. Am încercat parfumul și am putut simți chiar de la început nota de zmeură. Acest parfum se aseamănă destul de bine cu Kenzo Amour.

Notele de mijloc ce includ trandafir bulgăresc și flori de portocal, fac din Flower by Kenzo L’Elixir un parfum seducător. Notele de bază, praline, vanilie, mosc alb și coniac se pot simți după ce parfumul se usucă pe piele.

Dacă Flower by Kenzo L’Elixir ar fi un articol vestimentar, ar fi o eșarfă de cașmir într-o nuanță profundă de rubin. Cu acest parfum captivant îi poți fascina pe toți oamenii din jurul tău.

Acest parfum floral cu accente gurmande completează stilul elegant și rafinat al femeilor. Cei care au creat parfumul au fost inspirați de floarea de mac, o floare roșie, fragilă cu o senzualitate vibrantă.

Flower by Kenzo Essentielle

Kenzo Flower EsentielleFlower by Kenzo Essentielle este un parfum creat de parfumierul Alberto Morillas. În acest parfum, Alberto Morillas încearcă să imite mirosul florii de mac. Acest parfum floral cu accente orientale este destinat femeilor romantice care încearcă să iasă în evidență și să atragă privirile celor din jur.

Parfumul poate fi purtat zi de zi, indiferent de ocazie, deoarece are un miros plăcut, ușor, care nu-i deranjează pe ceilalți. Parfumul se deschide cu note de mmandarine, coacăze negre și piper roz. Aceste note sunt apoi estompate de violete și trandafir bulgăresc.

După ce parfumul se usucă, se pot simți notele de bază, ce includ vanilie, mosc alb și tămâie. Mai multe informatii despre notele de parfum și află cum să alegi cel mai bun parfum cu longevitate ridicată.

Parfumurile Kenzo Flower – sunt persistente?

Kenzo FlowerParfumurile Flower au un preț accesibil și pot fi achiziționate în variante de 30 ș 50 ml. Flower by Kenzo Essentielle este disponibil și în varianta de 100 ml.

Parfumurile te încântă cu parfumul lor delicat. Dacă ești o persoană elegantă și rafinată, care vrea să iasă în evidență atunci când merge la un eveniment important,  poți încerca unul dintre aceste parfumuri.

Ambele parfumuri oferă o experiență olfactivă uimitoare, datorită notelor bine amestecate din compoziția lor. De asemenea, parfumurile vin în două sticle atrăgătoare, cu un design plăcut.

Dacă vrei să-ți completezi colecția de parfumuri cu un parfum dulce, floral, alege unul dintre parfumurilor Flower.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu