Acasă Brand Bvlgari: Parfumuri și Colonii

Bvlgari: Parfumuri și Colonii

Bulgari (scris „Bvlgari”) este un brand italian de bijuterii si produse de lux care a fost fondat in Roma in anul 1884 de catre Sotirious Voulgaris. Pentru foarte mult timp, Bvlgari a fost recunoscut doar pentru bijuteriile de lux pe care le produceau, pana in anii 1990 cand au inceput sa produca parfumuri si au avut un succes extraordinar.

Clientii chiar erau foarte uimiti de faptul ca la vremea respectiva Bvlgari era un parfum relativ nou însă atât de sofisticat și cu un miros ata de subtil.

După succesul pe care l-au avut cu parfumurile, Bvlgari s-a concentrat în mod special pe acestea, în anul 1992 apărând prima apa de parfum: Bulgari Eau Parfumée au Thé Vert care a devenit unul dintre cele mai populare parfumuri din lume. Alte parfumuri foarte renumite de la Bvlgari sunt: seriile Omnia, Awua Cologne sau Petites et Mamans.

Aici veți găsi o lista cu câteva produse care poarta semnatura Bvlgari. Prima editie a fost creata în 92 iar ultima a fost creata în 2014. Istoria parfumurilor Bvlgari include de asemenea și numeroase colaboraru cu parfumieri de top precum Jacques Cavallier, Annick Menardo și Alberto Morillas.

Bvlgari Jasmin Noir

Bvlgari Jasmin Noir – Eau de Parfum

Iasomie și migdale, două dintre mirosurile mele favorite combinate într-un singur parfum? Acesta este Bvlgari Jasmin Noir. Despre mirosul parfumului pentru femei Bvlgari Jasmin Noir: În sticlă: Simt florale ușoare, iasomie și migdale infuzate cu...