Bvlgari Pour Homme Soir

Bvlgari este un brand de lux ce vinde produse de calitate superioară. Acest brand a fost înființat la Roma, Italia în anul 1884, iar de atunci a început să comercializeze creații masculine. Linia de parfumuri Bvlgari a fost lansată în 1992 și a reușit să surprindă publicul masculin cu esențele sale rafinate și elegante. Bvlgari Pour Homme Soir apărut pe piață în 2006 se adresează bărbaților cuceritori, deoarece combină într-un mod echilibrat seducția și prestanța.

Acesta este considerat a fi un parfum sofisticat, ce aparține familiei olfactive a chihlimbarului lemnos. Aroma sa încântătoare se datorează ceaiului Darjeeling, un ceai luxos.

Despre Bvlgari Pour Homme Soir

Bvlgari Pour Homme Soir reprezintă bărbații cuceritori și pasionali, deoarece tonalitatea sa olfactivă este în mare parte lemnoasă. Acest parfum are o esența tare, inconfundabilă și învăluie bărbatul într-o aură luminoasă ce-l scoate din anonimat.

Notele florale și dulci mențin finețea parfumului conferindu-i totodată un echilibru olfactiv. Având o aromă bogată, Bvlgari Pour Homme Soir ne ajută trăim mai intens fiecare clipă și să fim mai pasionali. Este o apă de toaletă ce poate fi purtată pe tot parcursul zilei, ajutându-l pe bărbat să se afirme.

Odată ce parfumul a fost pulverizat pe piele, reușește să seducă prin aroma sa încântătoare. Tonurile lemnoase câștigă lupta pentru supremație, dar aroma ceaiului Darjeeling reușește să definitiveze originalitatea parfumului.

Apa de parfum Amouage Imitation Man este un parfum conține note de piele și are un miros încântător si chiar persista foarte bine. Mai bine decat Bvlgari?Bvlgari Pour Homme Soir parfumNota de ceai este completată de acordurile din inima parfumului ce includ papirus, chihlimbar și mosc. Acest parfum lansat de Bvlgari emană o explozie de prospețime chiar de la prima pulverizare. Notele lemnoase îi conferă parfumului o alură pasională și atrăgătoare.

Bvlgari Pour Homme Soir păreri pro și contra

Pro:

  • Este disponibil în varianta de 100 ml;
  • Este un parfum de lux, ce se vinde la un preț accesibil;
  • Persistă foarte mult.

Contra:

  • Acest parfum destinat bărbaților puternici și îndrăzneți ar putea să fie mult prea dur pentru femeile care stau în preajma lor.

Dacă ți-a atras atenția acest parfum și vrei să-l adaugi în colecția ta, îți recomand să-l testezi înainte de a-l cumpăra. Mergi într-un magazin de specialitate, încearcă parfumul pe pielea ta și vezi cum miroase și câte ore persistă.

Bvlgari Pour Homme Soir – concluzie

Bvlgari Pour Homme Soir este un parfum masculin destinat bărbaților care produsele de lux. Un bărbat sofisticat și senzual care vrea să iasă din anonimat și să atragă privirile femeilor, va fi încântat să poarte acest parfum.

Notele ce formează tabloul olfactiv ala acestei esenței sunt perfect echilibrate, dar au o aromă mult prea intensă pentru unele femei. Orice bărbat care poartă acest parfum la o întâlnire de afaceri sau la un eveniment ce are loc pe timpul nopții, poate capta atenția celorlalți.Bvlgari Pour Homme Soir parfum barbatiParfumul unisex Tom Ford Ombre Leather este apreciat atât de femei, cât și de bărbați – vezi cum miroase și cât de mult persistă pe piele.

Pour Homme Soir este un parfum luxos, creat de un brand de succes care comercializează doar produse de calitate superioară. Această esență încântătoare se impune prin tăria notelor sale și acaparează orice urmă de subtilitate.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu