Man Wood Essence Bvlgari review – pentru barbati

Man Wood Essence Bvlgari a fost lansat în 2018. Pe baza combinației de note, este clasificat ca fiind un parfum lemnos aromatic. Compoziția parfumului a fost creată de Alberto Morillas. Acest parfum reconectează omul cu propria sa forță interioară și creează un echilibru.

Combinația neașteptată de note de citrice și lemn evocă o masculinitate rafinată. Imaginea acestui parfum este Nick Bateman, actorul canadian pe care femeile îl idolatrizează. Actorul știe cât de important este pentru un bărbat să aleagă parfumul potrivit atunci când iese din casă.

Descrierea parfumului Man Wood Essence Bvlgari

Man Wood Essence Bvlgari este parfumul creat pentru bărbații adevărați. Doar un gentleman poate folosi un parfum cu aromă vibrantă de citrice. Acest parfum induce o stare de bine și crește încrederea în sine. Poate fi purtat zi de zi, dar și la ocazii speciale.

Citeste

Parfumul lansat în 2018 te duce instant cu gândul la verile tropicale, datorită tonurilor sale fresh, de citrice. Acest parfum simbolizează legăturile dintre oraș și natură. Poate fi cea mai bună alegere pentru bărbații naturali, dar sofisticați.

Parfumul se deschide cu tonuri de citrice, care se combină perfect cu frunzele de coriandru. Pe măsură ce se usucă, se pot simți notele lemnoase de cedru, chiparos și vetiver. Spre final, aceste arome sunt amplificate de rășina de benzoin.

Parfumul persistă aproximativ 7-8 ore pe piele. Deși este un parfum pentru bărbați, chiar și unele femei aleg să-l folosească, pentru că se simt atrase de mirosul lui proaspăt. Chiar și cei din jur se bucură de mirosul acestui parfum pentru că nu este ofensator sau prea puternic, ci mai degrabă relaxant.

Citeste recenzia parfumului Man in Black de la Bvlgari si vezi daca sunt note ce pot fi pe placul tau dar si cat persista acesta pe piele.

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – citrice, esență de coriandru
  • Note de mijloc – chiparos, vetiver
  • Note de bază – lemn de cedru, chihlimbar, rășină de benzoin

Combinația plăcută de note de citrice și lemn creează un parfum unic cu un miros aparte. Ingredientele naturale predomină, iar prospețimea parfumului este dată de coriandru și citrice.

Vezi

Cele mai bune esențe de lemn care pot fi folosite la crearea unui parfum (lemn de chiparos, cedru și vetiver) evocă o masculinitate imatură, dar totuși rafinată.

Concluzie Man Wood Essence Bvlgari

Parfumul Man Wood Essence Bvlgari este inspirat din forța pe care bărbatul și-o ia prin reconectarea cu natura. Mirosul său este puternic și senzual. Femeile sunt atrase de bărbații care miros bine. Acest parfum este o alegere bună pentru utilizarea zilnică.

Nu te lăsa păcălit de numele parfumului, există tonuri lemnoase în el, dar, cu toate acestea, mirosul proaspăt de citrice este cel care îți va atrage atenția la început.

Man Wood Essence Bvlgari este un parfum potrivit pentru bărbații de toate vârstele. Poate părea un parfum complex, dar miroase minunat. Cu un astfel de parfum în colecție, bărbații i-ar putea impresiona pe ceilalți. Sigur vor primi câteva complimente.

Persistă destul de mult și are un miros puternic și masculin. Recomand ca parfumul să fie pulverizat pe zonele în care pulsul se simte mai intens, cum ar fi încheietura mâinii, gât sau în spatele urechilor. Mirosul parfumului se va simți mai mult timp.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu