Guerlain Vetiver – apă de toaletă pentru bărbați

Guerlain Vetiver este un clasic care a fost reformulat iar și iar. După cum am dedus, versiunea nouă și cea veche au un miros destul de similar. Am încercat doar versiunea nouă pe pielea mea.

Cum miroase parfumul pentru bărbați Guerlain Vetiver:

Guerlain Vetiver În sticlă: Un verde plăcut și curat, cu note de pământ care trimit cu gândul la ploaie, frunze și pădure.

Aplicat: Verde și citrice curate. Un miros ud încântător, care iese din notele lemnoase cu o eleganță plăcută. Unul dintre lucrurile pe care îl observ cu parfumurile BPAL (Black Phoenix Alchemy Lab) este nota lor de pământ foarte pronunțată. Fantastic pentru cei care iubesc mirosurile de pământ, dar prefer mai mult pământul din Guerlain Vetiver, care împrumută un pic din esența sa, fără a fi pronunțat.

Cu alte cuvinte, simt acel miros, dar nu este prea puternic. Aspectul curat al Guerlain Vetiver este un element fantastic, parfumul se transformându-se într-un echilibru de uscat, clar, de mirodenii și lemnos. Pe măsură ce mirosul îmbătrânește, citricele dispar, lasând lemnul și mirodeniile uscate să se îmbine într-un accent ușor afumat.

Dar separarea acestor note nu este ușoară. Guerlain Vetiver este un parfum echilibrat, profesional, care face dificilă identificarea notelor individuale. Mai mult, când un parfum este atât de echilibrat, nu prea îmi pasă așa de mult de a alege notele din întreg. Doar îl iau precum ceea ce este, un miros clar masculin, denumit clasic pentru motive întemeiate.

Extra: Vetiverul este o iarbă care miroase verde, a uscat. Vetiver a apărut pe piață în 1961.

Designul Guerlain Vetiver:

Guerlain Vetiver flaconDesign: Prezentat într-o sticlă încântătoare, cu textură care alternează între clar și înghețat. Sticla lui Vetiver este funcțională, plăcută vederii și arată ușor de ținut.

Compoziția Guerlain Vetiver:

Familia de parfumuri: Lemnoase

[wpsm_highlight color=”yellow”]Note:[/wpsm_highlight] Bergamotă, lămâie, mandarină, neroli, coriandru, vetiver, cedru, tutun, nucsoară, piper, boabe de tonka, capiscum.

Unde se găseste Guerlain Vetiver și cât costă acesta:

Guerlain Vetiver se poate găsi în magazinele online dar și în parfumerii. Prețul acestuia difera în funcție de cantitate și oferta magazinului. De exemplu, Guerlain Vetiver 100ml costă aproximativ 250 Lei la eMAG:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”red”] Info: [/wpsm_highlight]Dacă vă gândeați să luați o sticlă de Vetiver, cu siguranță trebuie mai întâi să o încercați. Acest parfum miroase foarte diferit pe piele, față de parfumul de pe hârtie.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu