Prada Infusion de Vetiver – Apă de Toaletă

Prada Infusion de Vetiver este unul dintre cele mai noi infuzii Prada, provenite din linia a două dintre parfumurile mele favorite (Infusion d’Iris și Infusion d’Homme). Această linie se bazează pe formule simple, cu unul sau două concepte, precum chiparosul din Infusion de Tubereuse.

Detalii despre cum miroase Prada Infusion de Vetiver:

Prada Infusion de Vetiver În sticlă: Prada Infusion de Vetiver foarte dulce și ușor, cu puțin amar din notă de top de citrice.

Aplicat: Deschiderea inițială de citrice este așteptată în majoritatea parfumurilor moderne, având o disipare rapidă, care te lasă să cunoști vetiverul. Acest vetiver este ușor, dulce, ca fânul, un pic ierbos și cu o idee de piper care persistă în fundal, peste care este stratificat acest miros ierbos; nu pot să mă opresc din a-l mirosi, deoarece nu ajută situația monotonă deloc.

Pe măsură ce Prada Infusion de Vetiver se maturează în stadiul sau final – da, ați citit corect, deja a ajuns la final – parfumul devine un vetiver dulce abia prezent, care nu prea îi face dreptate produsului, înainte să dispară complet. Întregul episod a fost în și în afară pentru aproape o oră.

În privința mirosului, deschiderea a fost decentă, stadiul de mijloc a fost cam ca deschiderea, iar stadiul final abia a fost acolo, ca o fantomă a ceea ce acest parfum ar fi putut să fie. Nu văd motivul existenţei acestui parfum; da, este slab, ușor de purtat, dar deloc interesant.

Extra: Așadar, iată că am ajuns la Prada Infusion de Vetiver. Deși mi-au plăcut cele două parfumuri din linia Prada Infusions, măcar aveau un pic de personalitate și erau mai interesante decât acesta. Iris a avut acel caracter pudrat, amar, în timp ce D’Homme mi-a amintit de copilărie. Vetiver miroase doar a fân umed și ierbos.

Designul Prada Infusion de Vetiver:

Prada Infusion de Vetiver sticlaPrada Infusion de Vetiver este o ediție limitată, cu un model al sticlei asemănător cu Infusion de Tubereuse. Cutia și dopul au forme interesante, de culorile verde, gri închis și negru în acest caz, în loc de mov. Sticla se aseamănă cu cea a altor Infusions, așa că, dacă vroiați să le colectionati pe toate, veți avea un set uniform frumos.

Compoziția Prada Infusion de Vetiver:

Familia de parfumuri: Aromatice

Note: Citrice, tarhon, ghimbir, vetiver, mosc alb, piper.

Unde găsim Prada Infusion de Vetiver? Cât costă?

Prada Infusion de Vetiver nu se găsește decât în câteva magazine online dar cu siguranță se poate găsi în parfumerii. Prețul Prada Infusion de Vetiver 50 ml, la un magazin online este de aproximativ 200 Lei dar prețul poate crește în parfumeriile din mall-uri.

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Din nou, un alt parfum care nu are nici un rost. În acest caz, de la o casă de parfumuri care nu a dus-o prea rău cu lansările sale. Nu cred că a fost o idee bună pentru Prada să abordeze vetiverul. În special nu atunci când alte case au lansat tone de parfumuri de vetiver, într-un mod mult mai bun.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu