Prada Candy

În general, oamenii evita esențele gurmande care au miros de prăjituri, însă Prada Candy pare a fi pe placul lor. Daniela Roche Andrier a depus foarte mult efort pentru a crea compoziția acestui parfum luminos și spumant ce vine într-un ambalaj luxuriant.

Deși are note de caramel, vanilie și rășini dulci, Candy este un parfum cu un miros radiant. Deși poate părea ușor să creezi o compoziție gurmandă, este destul de dificil să faci asta. Adăugând note de rășini orientale, vanilie, boabe de tonka și mosc, parfumierul a reușit să creeze un parfum divin, deși risca să dea naștere unei esențe copleșitoare, greu de purtat.

Despre Prada Candy

Acest parfum îți încântă simțurile chiar de la prima pulverizare și îți conferă o stare de bine. Notele de vârf includ ananas și mandarine și-i conferă parfumului un miros plăcut de citrice. După câteva minute, se pot simți notele de vanilie dulci, dar deloc obositoare.

Aș îndrăzni să spun că Prada Candy are o aură jucăușă și un caracter elegant la fel ca toate piesele casei de modă. Când parfumul se usucă, devine dintr-o dată mai catifelat.

Ambra și benzoina, notele de bază ale parfumului îi conferă acestuia un miros întunecat. Acum se poate simți și mirosul de păduri uscate ce acoperă parfumul caramelului. Abia la final, parfumul își dezvăluie caracterul sofisticat.

Prada Candy îți poate face ziua mai frumoasă, imediat ce îl pulverizezi pe piele. Această apă de parfum este potrivită pentru femeile cu personalitate, care vor să iasă în evidență. Purtând acest parfum, orice doamnă și domnișoară reușește să atragă atenția celor din jur.

Parfum Prada Candy Femei

Luna Rossa Ocean Prada – parfum pentru bărbați cu miros plăcut de citrice.

Am putea spune despre Candy că este un parfum dulce oriental cu o compoziție îmbietoare ce poate fi purtat în lunile reci de toamnă și iarnă. Multe femei s-au îndrăgostit deja de acest parfum îndrăzneț, intens și captivant, lansat în anul 2011.

Prada Candy – păreri pro și contra

Pro:

  • Nu este doar un parfum gurmand, ci un parfum cu personalitate, datorită moscului și caramelului din compoziția sa.

Contra:

  • Are un miros dulce care poate fi copleșitor în zilele călduroase.

Prada Candy – concluzie

Acest parfum a ajuns în atenția consumatorilor în anul 2011 și a demonstrat încă de la început că nu este un parfum gurmand clasic. Parfumul se deschide cu un miros elegant de mosc, apoi pe măsură ce timpul trece se poate simți nota de vanilie. La final, caramelul își face simțită prezența, iar mirosul său se poate simți mult timp.

Parfum Prada Candy Pentru FemeiCei care iubesc acest parfum au posibilitatea să-l cumpere în sticluțe de 30, 50 sau 80 ml. Prada Candy este o adevărată capodoperă olfactivă cu note gurmande. Doar privindu-i sticla în două culori, fuchsia și auriu, îți poți da seama cât de încântător este parfumul din interior.

Prada Infusion de Rose este o apă de parfum cu note de mandarină, trandafir, mentă, ceară de albine și ilice – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Prada Candy este precum o femeie îndrăzneață, care știe ce vrea și nu se sfiește să apară în lumina reflectoarelor. Acesta a devenit parfumul semnătură al multor femei elegante.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu