Prada Infusion de Rose – EDT

Ah, Prada și infuziile lor. Simplu, ușor și facil de purtat. Infusion d’Iris încă a rămas unul dintre parfumurile mele preferate. Iubesc trandafirul – dacă este executat corect. Așa că i-am acordat o șansă și parfumului Prada Infusion de Rose.

Câteva idei despre Prada Infusion de Rose:

În sticlă: Marele și bătrânul trandafir bulgăresc, cu un accent revigorant de mentă.

Aplicat: Miroase a trandafir bulgăresc, cu un strop de mandarine. Nu simt nimic altceva, decât acea mentă care iese la iveală în stadiile inițiale și care îi conferă lui Prada Infusion de Rose o calitate clară și apoasă.

Vezi si alte parfumuri din gama Prada Infusion

Parfumul continuă să se matureze, trandafirul abordând un rol dominant, pe care continuă să îl joace până la final. Nu simt nici ceară, nici ilice, și oricum nu aveam nici o idee cum să identific mirosul de ceară de albine. Tot ce știu este că parfumul rămâne simplu, clar și de trandafiri revigoranti.

Este departe de a fi interesant sau unic, dar tot face o treabă bună.

Extra: Prada Infusion de Rose este un membru al seriei de infuzii Prada. În această serie, Prada ia un concept de parfum și îl abordează întru-totul. Au lansat Infusion d’Iris, Tuberose, Vetiver și așa mai departe.

Designul Prada Infusion de Rose:

Prada Infusion de Rose este modelat în stilul tipic liniei Infusions, cu excepția faptului că are culoarea roz. Aceste sticle ar arăta absolut încântător așezate în linie.

Mi-ar plăcea să le colecționez și să le expun. Sticla este clară, cu o greutate plăcută. Modelul este clasic și simplu, dar funcțional

Compoziția Prada Infusion de Rose:

Familia de parfumuri: Florale

Note: Mandarină, ceară de albine, ilice, trandafir, mentă.

Păreri: Aș cumpără acest parfum doar ca să îl am în colecție. Dar, ca parfum, Prada Infusion de Rose nu este prea nou sau interesant. Puteți să simțiți trandafir diafan modern în aproape orice alt parfum modern bazat pe note de trandafiri. Nu este unic, dar urmează destul de bine stilul infuziilor Prada.

Din pacate, eu nu l-am gasit in magazinele online de la noi si nu l-am vazut nici in parfumerii. Daca voi stiti ceva despre magazinele in care putem gasi acest parfum, va rog sa scrieti intr-un comentariu.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu