Ariana Grande Cloud

Parfumul Ariana Grande Cloud a fost lansat odată cu albumul artistei, în august 2018. Această apă de parfum dulce conține note exotice și seamănă cu un desert încântător cu frișcă și fructe suculente. Când pulverizezi parfumul pe piele, simți cum aceasta se acoperă de un strat parfumat și catifelat.

Notele de vanilie se simt întreaga zi, iar în ceea ce privește persistența parfumului am putea spune că este una foarte bună.

Despre Ariana Grande Cloud

Ariana Grande Cloud este la fel ca Ariana, drăgălaș, sexy și intens. Este un parfum ideal pentru femeile moderne și puternice care au încredere în forțele proprii. Această esență dulce poate fi comparată cu o prăjitură gustoasă, decorată cu multă frișcă.

Parfumul vine într-o sticlă transparentă decorată cu nori. Ariana Grande Cloud are un miros încântător și este ușor de purtat. Este potrivit în special pentru femeile tinere, independente și dornice să încerce noi provocări.

Cloud este al cincilea parfum pe care l-a adus cântăreața Ariana Grande în atenția publicului. Aceasta s-a făcut cunoscută în industria parfumeriei în anul 2015, atunci când a scos pe piață parfumul Ari. Mai târziu, au apărut și parfumurile Frankie, Moonlight și Sweet Like Candy.

Recomand să citești și despre Gucci Bloom – un parfum cu o compoziție florală, purtat de femei încă din 2017.Ariana Grande Cloud parfum damaDespre Cloud putem spune că este un parfum optimist, cu un caracter jucăuș, la fel ca Ariana. Notele de vârf, de mijloc și de bază sunt inspirate de elementele naturii. La prima pulverizare, Cloud pare să conțină un buchet floral ce amintește de parfumul Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540.

Însă, notele fructate ne duc cu gândul la un parfum lansat mai recent, așa cum este Burberry Her.

Parfumul se deschide într-o manieră colorată, deoarece notele de vârf includ bergamotă, pară și extract de lavandă. Această combinație de note pregătesc pielea pentru mixul dulce care urmează să intre în scenă. În inima parfumului se pot observa acordurile de cocos și orhidee, dar vedetele parfumului sunt, fără niciun dubiu, pralinele și frișca.

Această combinație de ingrediente creează dependență și te face să folosești parfumul Ariana Grande Cloud zi de zi.

Cloud – păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum de zi ce poate fi purtat cu ușurință în orice anotimp;
  • Are o compoziție inedită alcătuită din note dulci și catifelate;
  • Aromele intense se răspândesc pe tot parcursul zilei.

Contra:

  • Parfumul vine într-o sticlă cu un design copilăros, pe care unele femei nu-l îndrăgesc.

Lancome Tresor Midnight Rose este parfumul potrivit pentru femeile seducătoare – vezi cum miroase și cât persistă pe piele.

Ariana Grande Cloud – concluzie

Ariana Grande Cloud parfum femeiDacă îți dorești un parfum care să te ducă cu gândul la vară și la vacanțele frumoase, atunci Ariana Grande Cloud este perfect pentru tine. Această apă de parfum este compusă din note intense care ies în evidență pe tot parcursul zilei și conferă un plus de energie.

Deși este un parfum recomandat fetelor tinere, Cloud poate fi folosit și de femeile mature care iubesc esențele dulci. Ariana Grande Cloud este la fel de dulce și catifelat ca o prăjitură. Această apă de parfum gurmandă poate fi purtată pe tot parcursul zilei, deoarece conține note dulci și acide.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu