Ariana Grande Ari

Ariana Grande Ari a fost lansat în anul 2015, fiind primul parfum din colecția artistei. Această apă de parfum a fost inspirată din feminitatea Arianei, o cântăreață cu milioane de fani.

Sticla parfumului are un design elegant și amintește de parfumurile vechi, datorită accesoriului de care dispune. Cu ajutorul acestui detaliu impunător, sticla de parfum Ariana Grande Ari a reușit să atragă atenția publicului feminin.

Despre Ariana Grande Ari

Parfumul Ariana Grande Ari lansat în septembrie 2015 este sexy și divin, și conține note fructate, florale și lemnoase. Această esență atât de feminină se potrivește perfect cu designul sticlei care impresionează prin detaliile sale. Ingredientul principal al parfumului este bezeaua, care-i conferă un miros atrăgător și dulce.

De obicei, parfumurile cu note de bezea sunt potrivite pentru femeile tinere care nu se feresc să poarte parfumuri diferite de cele obișnuite, care se găsesc pe toate rafturile. Mai există un parfum popular pentru femei, cu note de bezea, iubit de sexul frumos, este vorba de Roberto Cavalli Just Cavalli Gold For Her.

Pareri despre parfumul Ari de la Ariana Grande

Pentru ca vorbim despre parfumuri originale este important sa stii cum sa le alegi si mai ales care este diferenta dintre parfumuri originale vs. parfumuri replică

Parfumul se deschide cu note fructate de pere, zmeură și grapefruit. Deoarece sunt efervescente și moderne, notele de vârf ale parfumului, stabilesc tonul său. Inima este alcătuită dintr-un buchet floral de trandafir, orhidee și lăcrămioare.Ariana Grande Ari parfum pentru femeiLa final, se poate simți feminitatea și delicatețea acestei ape de parfum, deoarece încep să se simți notele lemnoase de mosc asociate cu accente de bezele. Acest ultim ingredient încheie parfumul cu compoziție tinerească.

Ariana Grande Ari este un parfum original și romantic, potrivit pentru femeile îndrăznețe, care știu ce vor de la viață. Prin acest parfum Ariana încearcă să aducă în atenția tinerelor, creațiile rafinate, care în trecut erau destinate doar femeilor ce făceau parte din înalta societate.

Vezi pretul avantajos pentru ARI de pe Notino

Nu doar designul acestui parfum este surprinzător, ci și compoziția sa. Fiind un parfum gurmand și foarte versatil poate fi purtat la orice oră din zi, în orice anotimp. Poți purta Ari când mergi la birou, la o întâlnire cu partenerul tău sau la o petrecere importantă.

Ariana Grande Ari – păreri pro și contra

Pro:

  • Are un design feminin, foarte interesant;
  • Este potrivit pentru femeile tinere, deoarece este alcătuit în mare parte din note dulci.

Contra:

  • Nu persistă foarte mult pe piele.

Înainte de a cumpăra acest parfum, ar fi bine să mergi într-un magazin de parfumuri și să-l testezi pe pielea ta. Dacă îți place cum miroase, atunci ai putea să-l adaugi în colecția ta de parfumuri.Ariana Grande Ari parfum damă

Ariana Grande Ari concluzie

Ariana Grande Ari este un parfum fructat-floral, alcătuit dintr-un amestec de note dulci cu un miros puternic. După ce este aplicat pe piele, se formează o peliculă cu efect pudrat. Deoarece se deschide într-un mod efervescent, parfumul este perfect pentru tinerele care iubesc esențele dulci și luminoase.

Cele mai bune parfumuri Dior Poison – află care persistă mai mult timp pe piele.

Acest parfum lansat de Ariana Grandi este precum o prăjitură delicioasă și apetisantă. Are o aură feminină și atrage atenția prin notele sale fructate care se pot simți ore în șir. Ariana Grande Ari este un parfum perfect pentru femeile tinere, care vor să miroase bine pe timpul zilei.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu