Britney Spears Midnight Fantasy – Eau de Parfum

Toată lumea are acel parfum care arată nelalocul lui, în colecție. Pentru mine, acesta este Britney Spears Midnight Fantasy. Cu toate că am încercat originalul Fantasy și nu i-am găsit nimic special, Britney Spears Midnight Fantasy a lovit o notă de echilibru plăcut între dulce, fructos și cremos, fără a exagera. “Este un parfum destul de bun”, bolborosesc eu când cineva găsește sticla mov încrustată.

Câteva detalii despre Britney Spears Midnight Fantasy:

Britney Spears Midnight Fantasy În sticlă: Dulce, cu fructe de pădure asemănătoare bomboanelor și note verzi cu citrice acre, care previn întregul amestec să se dezbine.

Aplicat: Ca un bol mare de afine coapte, acoperit cu glazură de vanilie, prezentat într-o zi racoroasă de primăvară, într-o grădină în floare. Britney Spears Midnight Fantasy (în ciudă publicității) nu încearcă să fie altceva decât ceea ce este; simplu, tineresc, distractiv, un parfum care nu este menit să fie luat în serios.

Este amuzant de fructos, foarte dulce și nu oferă nici o explicație sau vreo scuză, pentru acest fapt. Îmi place stilul său. Începe cu un spray acru, clar, proaspăt, urmat de mijlocul dulce al afinelor și al murelor, care lenevește cu vanilia cremoasă până la uscarea într-un simplu parfum de vanilie.

Nu este prea multă complexitate în acest parfum; nici măcar nu încearcă să te convingă că este altceva decât sintetic. De fapt, mi se pare că trebuie să iau pauze între a mirosi acest parfum, deoarece după două zile la rând, calitatea sa sintetică începe să mă calce pe nervi. Dar hey, din când în când, poate să îmi placă un sintetic bun, chiar dacă nu aș purta Britney Spears Midnight Fantasy pentru complexitate.

Extra: Britney Spears Midnight Fantasy este un succesor al originalului Fantasy. Deși aceste două parfumuri miros foarte diferit, au oarecare asemănări tematice, mai ales în modul cum tratează notele dulci.

Și, nu va faceți griji, Britney nu a produs aceste parfumuri singură. Ele au fost create de Caroline Sabas. Ca un nas în viață reală, ea a compus Midnight Fantasy pentru compania Elizabeth Arden.

Designul Britney Spears Midnight Fantasy:

Britney Spears Midnight Fantasy sticlaFiind împachetat similar cu originalul Fantasy, Britney Spears Midnight Fantasy este de un albastru-purpuriu închis, cu cristale mov încrustate în sticla parfumului. Ca de obicei, pentru mine rămâne neinteresant, în ceea ce privește esteticul.

Compoziția Britney Spears Midnight Fantasy:

Familia de parfumuri: Fructate

  • Note bază: mosc, vanilie, chihlimbar
  • Note inimă: iris, orhidee, frezie
  • Note vârf: prună, cireș

Unde găsim Britney Spears Midnight Fantasy și cât costă?

Britney Spears Midnight Fantasy se găseste în magazinele online dar și în parfumerii. Eu l-am văzut și într-un supermarket. Este un parfum potrivit pentru a fi făcut cadou cuiva mai ales ca se găsește și sub forma unui set cadou ce conține apă de parfum 100ml, cremă de corp și o apă e parfum Britney Spears Midnight Fantasy 10ml ideală pentru a fi purtată în poșetă.

  • eMAG – vezi prețul aici:
  • Elefant – vezi prețul aici:
  • Aoro – vezi prețul aici:

Info: Ați observat cât de multe moscuri sunt în parfumuri? Moscurile moderne nu sunt ceea ce credeți, când va gândiți la mosc.

Ele sunt majoritar sintetice, utilizate în parfumuri cu scopul de a stabiliza mirosul. Sunt mii și mii de diferite tipuri de mosc, fiind prezente aproape în tot ceea ce are parfum.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu