Britney Spears Radiance – Eau de Parfum

Încă sunt perplexă în privința popularității parfumurilor Britney Spears. Singurul parfum pe care aș putea să îl iau, din linia ei, este Midnight Fantasy, care are zile bune și zile proaste și care a devenit un pic prea sintetic și dulce pentru gustul meu, la finalul sticlei sale de 30ml.

Dar, am intrat în Britney Spears Radiance sperând la o surpriză. Întotdeauna mă apropii de parfumurile de celebrități în speranța că o să mă surprindă și întotdeauna ajung să fiu dezamăgită.

Despre parfumul Britney Spears Radiance:

În sticlă: Chiparos dulce, cu o notă de top acră de fructe de pădure – nu este prea interesant, dar îmi amintește puțin de alte parfumuri dulci bazate pe chiparos. În particular, Baby Phat Dare Me.

Aplicat: Fructe de pădure imediat, cu un tratament puțin acru, care aduce aminte de un Tommy Girl cu mai puțină energie. Fructele de pădure se estompează în stadiul de mijloc, unde chiparosul se întețește și se îmbină cu o notă ușoară de iasomie.

Aici

Cele două creează o inimă grea de florale și chiparos, dulce și cremoasă, care miroase ca și cum nu se poate decide dacă vrea să fie senzuală și sofisticată sau dulce și jucăușă.

Dar Britney Spears Radiance vine cu un acord interesant, cu miros bun. Nu extrem de bun. Doar bun. Floarea de portocal se întețește și ea în stadiul de mijloc, dar, la final, Britney Spears Radiance se estompează rapid într-o bază clară, foarte ușoară.

Extra: Linia de parfumuri a lui Britney este una dintre cele mai populare pentru femei tinere și fete. Practic, segmentul de piață este îndesat cu parfumurile Britney. În mod special, acest lucru este adevărat pentru Britney Spears Fantasy, cu personalitatea sa masivă de fructe dulci.

Designul Britney Spears Radiance:

Nu sunt o fană a sticlei Britney Spears Radiance. Să fiu sinceră, mi se pare un pic bătătoare la ochi. Este o sticlă grea, cu motive de bijuterii, care îmi amintește de jocul Bejeweled.

Britney Spears Radiance

După cum am menționat, recipientul este confecționat din sticlă, iar dopul este o bijuterie albastră, de plastic, care acoperă pulverizatorul.

Nu pot să mă obișnuiesc cu acest tip de modele exagerate și încă nu am ajuns ca sticla vreunui parfum din linia Briney Spears să îmi placă. Nici Britney Spears Radiance nu face excepție.

Compoziția Britney Spears Radiance:

Familia de parfumuri: Florale Dulci

  • Note bază: cașmir, mosc, ambră
  • Note inimă: iris, iasomie, tuberoză, flori de portocal
  • Note vârf: fructe de pădure

Detalii despre prețul Britney Spears Radiance și unde poate fi găsit:

Britney Spears Radiance este un parfum pentru femei foarte accesibil ca preț. Pentru un flacon de 30 ml plătiți în jur de 55 Lei și îl puteți găsi atât în magazinele online cât și în parfumerii.

Britney Spears Radiance Parfum

Nu l-am văzut încă în hipermarketuri, de obicei genul acesta de parfumuri se pot găsi și acolo.

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Notă: Cu siguranță fă ceea ce faci, Britney, pentru că îți merge bine. Cât în privința lui Britney Spears Radiance, nu este pe placul meu.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu