Robert Piguet Fracas – Eau de Parfum

Dacă vreți chiparos, de obicei nu trebuie să îl căutați prea mult. Industria parfumurilor este inundată cu mirosuri de chiparos, de la produse de lux până la geluri de duș. Uneori, chiparosul este mascat și sub forma gardeniei. Dar, dacă vreți un chiparos adevărat, clasic și puternic, cumparați Robert Piguet Fracas.

Despre cum miroase parfumul Robert Piguet Fracas:

Robert Piguet Fracas În sticlă: O lovitură puternică de chiparos dulce, tropical, suculent și oarecum de cauciuc. Fracas este foarte puternic.

Aici gasesti pretul actual pentru Robert Piguet Fracas 50 ml

Vreau să va atrag atenția de acest lucru, altfel mă voi simții prost. În afara potenței sale, Robert Piguet Fracas este drăguț. Miroase ca timpurile trecute, elegant, clasic și un pic îndrăzneț.

Aplicat: Chiparosul umed, cauciucat, cu o dulceață adăugată. Miroase ca un buchet gigantic de flori, cu un chiparos dominant, de mărimea unui zgârie-nori. În ciuda eforturilor lor, florile sunt secundare chiparosului masiv și apetisant, care nu poate să țipe mai tare decât în acest parfum.

Spre deosebire de majoritatea persoanelor – dar nu trebuie să vă luați după ce zic eu – nu consider chiparosul o floare sufocantă.

Citeste pareri si vezi cat de puternic este Fracas

Pentru mine, miroase ca o floare netedă, de cauciuc, și cam atât. Dacă se întâmplă să credeți că mirosul chiparosului este sufocant, atunci Robert Piguet Fracas este sufocare într-o sticlă. Pe măsură ce mirosul progresează, începi să te întrebi dacă se va termina vreodată.

Robert Piguet Fracas este fantastic atât în proiecția sa, cât și în longevitate. Dacă îl aștepți destul, acest parfum are și o notă subtilă de mirodenii, oferindu-i chiparosului un subiect de discuție. Până la această notă de mirodenii, tot ce simțeam erau florale albe.

Extra: Fracas a fost lansat în 1948, fiind un clasic din toate punctele de vedere. A devenit parfumul ales pentru mirosul de chiparos, cu o reputație bine-meritată. A supraviețuit atât de mult datorită referinței și istoriei și mi-ar plăcea să cred că va supraviețuii pentru încă șase decenii, dacă nu îl speli.

Designul Robert Piguet Fracas:

Robert Piguet Fracas sticlaApa de parfum Robert Piguet Fracas este îmbuteliată într-o sticlă neagră destul de simplă, cu numele parfumului și casa inscripționate cu litere roz bombon. Nimic ieșit din comun în aspect. Dar nu cumperi Fracas pentru sticlă.

Compoziția Robert Piguet Fracas:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: mosc, lemn de santal, mușchi de stejar, cedru, vetiver, chihlimbar
  • Note inimă: mușcată, coriandru, Osmanthus heterophyllus, gardenie, trandafir, tuberoză, narcisă, lăcrămioare, iris, geranium, violetă, iasomie
  • Note vârf: zambilă, piersică, flori de portocal, bergamotă, mandarină, tonuri verzi

Unde putem găsi Robert Piguet Fracas? Ce preț are acesta?

Robert Piguet Fracas este un parfum pentru femei al cărui preț, pentru 50 ml ajunge la aproximativ 300 Lei în magazinele online. Parfumul face toți banii pentru că este persistent și foarte intens. Găsiți și eșantionul de 2 ml în cazul în care doriți să testați parfumul. Mai multe detalii despre ofertele magazinelor, prețurile produselor și disponibilitatea acestora puteți vedea aici:

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Dacă cineva nu mi-ar fi arătat această listă masivă de note, nu aș fi crezut ca exista. Ca un punct de interes – și știu că cineva s-ar putea uita după acest lucru – Robert Piguet se pronunță “Row-Behr Peeg-Gehy”, iar Fracas – “Frah-Cah”.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu