Guerlain Shalimar

In cele din urma, am ajuns sa apreciez parfumul Guerlain Shalimar si sa il inteleg cu adevarat. Am stiut de ani de zile ca trebuie sa fie un motiv pentru care oamenii iubesc parfumul Shalimar, lucru pe care pur si simplu nu-l vedeam.

Am tot continuat asupra faptului ca uscarea este acea bogatie, insa notele de top de vanilie senzuala si profunda m-au facut sa ma intorc. Dupa aceea am decis sa le las deoparte si sa vad ce imi lipseste mie insami. Si acum ma gandesc ca in sfarsit l-am descoperit.

Câteva informații despre Guerlain Shalimar:

Guerlain ShalimarIn flacon: apare intunecat, usor dulce si foarte picant. Ca si cum ai fuma o tigara, gen trabuc, foarte lunga.

Vezi detalii despre pretul Guerlain Shalimar

Sticla parfumului Guerlain Shalimar ascunde perfect in ea vanilia, adanc intr-o gaura pe undeva si te roaga sa sapi dupa ea pentru a o aduce la suprafata.

Ca sa fiu complet sincera, nu sunt innebunita dupa cum miroase parfumul Guerlain Shalimar in sticla sau direct pe piele. Era doar mentalitatea mea de ani de zile care ma tinea sa nu il incerc.

Si ma lasa acum sa spun, desi Guerlain Shalimar este puternic, nu este acel gen de parfum care se furiseaza intr-o scena si sta in spatele fiecaruia in liniste. Trasatura cea mai buna a parfumului Guerlain Shalimar este proiectia sa dupa ce il utilizezi.

Citeste parerile despre Guerlain Shalimar

Nu porti un parfum Guerlain Shalimar cand esti foarte aproape printre oameni. Il porti pentru ca vrei sa fie cunoscuta prezenta ta, pentru ca vrei sa se stie ca esti si, in scurt timp, se va sti puterea sa.

Aplicat: la inceput se simte o explozie de citrice, apoi ma gandesc ca la lucru sunt puse bergamota si lamaia, dar este prea repede sa dispara. Acelea sunt de fapt cuisoarele care evidentieaza picanteria parfumului. Mie mi se pare ca aceste cuisoare ii dau calitatea plastica, usoara. Dar, hei, acestea ma incalzesc odata cu ele.

Pe masura ce inca de la inceput notele de lamaie si cuisoare incep sa se usuce, primesc mult mai multa caldura de la dulceata parfumului Guerlain Shalimar, ceea ce ma conduce in zona vaniliei salbatice. Ultima faza de vanilie nu este ceea ce te-ai astepta in general de la vanilie. In zilele noastre, oamenii, cand se gandesc la vanilie, o asocieaza cu dulcele si gatitul.

Vanilia in Guerlain Shalimar este ca o tamaie incarcata, gratioasa si acea vanilie afumata intinsa peste pudra.. Stiu ca Shalimar este un parfum clasic. Intodeauna am stiut ca trebuie sa fie un parfum care este respectat in prezent, dar acum il respect inca de departe. Acesta este un parfum caruia i se permite sa imbatraneasca pe masura ce se usuca, devenind pur si simplu impunator.

In plus, lansat in 1925, parfumul Guerlain Shalimar era marca inregistrata pentru femeia indrazneata si senzuala. Shalimar in sanscrita inseamna “Templul dragostei”. Shalimar este oarecum o receptie mixta a zilelor noastre. Mai mult decat frecvent, oamenii opteaza pentru parfumuri usoare si curate. Ca si concluzie, parfumului Shalimar i s-au atribuit mai multe nume.

Predominant a fost judecat ca fiind “Old Lady”. I s-a mai atribuit ca fiind si “prea puternic”. Este adevarat. Parfumul Guerlain Shalimar este expresia unei dame. Este clasic, frumos, o doamna a timpurilor. Este de asemenea adevarat ca Shalimar este prea puternic, are o proiectie impunatoare si este nepotrivit pentru a-l purta la birou, in mijloacele de transport in comun, in public, la cina, petreceri care se tin in spatii restranse. Dupa cum spuneam, acest parfum are o proiectie nebuna in jur. Trebuie sa alegeti corect locul in care sa il purtati, pentru ca nu o sa va fie usor.

Despre designul Guerlain Shalimar:Guerlain Shalimar recipient

Designul binecunoscut al parfumului Guerlain Shalimar este inspirat din viziunea moderna de zi cu zi. Designul clasic a avut la baza forma unui evantai. O piesa de arta romantica si placuta cu design istoric.

Designul modern, desi modern si la moda, si-a piedut putin din imaginea de parfum clasic si romantic. Prefer designul vechi. Acesta nou nu este rau, bineinteles, dar simti ca este o mica nepotrivire pentru un parfum clasic asa de bine cunoscut si placut.

Este ca si cum versiunea moderna incearca sa te sustraga din anii 1920, cand a luat nastere. Versiunea care imi vine in minte este cea a unui flacon de sticla curata in stil modern. Are un capac de plastic cu numele Guerlain Paris gravat.

Compoziție Guerlain Shalimar:

Parfum – oriental

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: iris, tămâie
  • Note inimă: vanilie, iasomie, tonka, trandafir
  • Note vârf: bergamotă, lămâie

[/wpsm_list]

Informații despre prețul parfumului Guerlain Shalimar și unde îl puteți găsi:

Prețul parfumului Guerlain Shalimar diferă în funcție de magazin, de ofertele curente și de cantitatea acestuia. Spre exemplu, parfumul Guerlain Shalimar 30 ml costă în jur de 130 de lei. Prețurile pot să difere de la magazin la magazin. Mai multe detalii puteți găsi aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMag – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

[/wpsm_list]