Guerlain Flora Nymphea – Apă de Toaletă

În timpul și în jurul perioadei în care Guerlain a văzut că statusul nu umple buzunarul, compania s-a decis să pună pe piață linia de parfumuri Aqua Allegoria (abreviată AA).

Această linie a fost compusă din mirosuri simple, non-complexe menite să atragă potențialii consumatori și să evoce natura. Filozofia din spatele Aqua Allegoria a fost împingerea acestor lucruri și, dacă parfumul nu se vindea bine, era retras.

Cum miroase parfumul Guerlain Flora Nymphea?

În sticlă: Guerlain Flora Nymphea este o expresie de florale ușoare, care îmi amintește un pic de detergentul meu de haine (Tide). Este amestecul simplu, inofensiv de florale generice, care strigă clar și proaspăt! O deviație plăcută de la trecutul lui Guerlain.

Vezi

Aplicat: Guerlain Flora Nymphea întruchipează floralul ușor, inofensiv. Dacă ați vrea un parfum floral, dar vă displac floralele încăpățânate, atunci agățați-vă de acest parfum.

Începe cu niște citrice puternice, apoi se estompează într-un floral auriu dulce, cu o margine de verde. Uscarea constă în mosc delicat, aerat, cu un inveliș clar de flori.

Extra: Guerlain Flora Nymphea este cel mai nou membru al supraviețuitoarei aqua Allegoria. De-a lungul anilor, Guerlain a produs câteva parfumuri în această linie, dar doar cinci erau în rotație în 2010.

Tot de la Guerlain, un parfum foarte apreciat este Guerlain Samsara despre care puteti citi mai multe aici.

Restul se pot cumpăra la mâna a doua, dintr-un stoc vechi, deoarece au fost scoase din producție. Membrii supraviețuitori ai acestei linii sunt Pamplelune, Herba Fresca, Guerlain Flora Nymphea, Mandarine Basilic și Tiare Mimosa.

parfum Guerlain Aqua Allegoria pentru Femei

Designul Guerlain Nymphea:

Iubesc linia Aqua Allegoria, deoarece parfumurile ei sunt îmbuteliate în stilul albină, tipic Guerlain. Deși nu este o replică exactă a sticlelor Guerlain clasice, Aqua Allegoria vine cu o amintire plăcută a rădăcinilor ei.

Citeste

Sticla este acoperită cu o meșă de metal în formă de fagure. Vârful capacului de metal are o albină cioplită în el. Toate aceste lucruri luate la rând sunt încântătoare, având un concept frumos.

Compoziția Guerlain Nymphea:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: note lemnoase, mosc
  • Note mijloc: miere, liliac, floare de portocală
  • Note vârf: note verzi și fructe roșii

De unde puteți cumpăra Guerlain Flora Nymphea? Cât costă?

Guerlain Flora Nymphea este disponibil online la eMAG însă la alte magazine precum Aoro sau Elefant găsiți varianta Guerlain AA Flora Rosa. Prețul actual pentru Guerlain Flora Nymphea pornește de la 240 Lei pentru 75 ml.

Info: Dintre toate parfumurile Aqua Allegoria, Pampelune are un loc special pentru mine. Totuși, aș putea să mă lipsesc de Guerlain Flora Nymphea, deoarece este un parfum floral destul de generic, inofensiv.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu