Britney Spears Fantasy – Eau de parfum

Uitați-vă la câteva filmulețe pe YouTube, legate de colecții de parfumuri și veți începe să observați un tipar. Toată lumea are cam aceleași parfumuri, unul dintre cele mai des menționate fiind Britney Spears Fantasy. Acel parfum este balul nebun cu diamante încrustate. Evident că am mers și l-am mirosit. Acest parfum faimos se roagă să fie mirosit.

Despre cum miroase Britney Spears Fantasy:

Britney Spears FantasyÎn sticlă: Roz, dulce, ca o bomboană. Este o explozie imensă de zahăr. Mă gândesc că muntele de parfum Couture Couture are un adversar potrivit pentru locul întâi în competiția cariilor. Asta nu înseamnă că Britney Spears Fantasy miroase rău. Este dulce, dar nu atât de dulce încât atinge punctul siropos de dulce, de unde nu poate să se mai întoarcă.

Aplicat: Fructe dulci, cu un pic de acru în deschidere. Acrul lasă loc de mai mult dulce, pe măsură ce notele gurmande intră în scenă. Nu cred că pot să miros o brioșă, dar pot să simt vanilia și ciocolata albă, care îi dau parfumului o textură cremoasă foarte plăcută.

Uscarea durează un timp, longevitatea Britney Spears Fantasy fiind destul de bună pentru mine. Simt mosc clar, dulce, în acest stadiu.

Extra: Reclama acestui parfum se presupune că ar fi semnificat personalitatea mai matură a lui Britney. Nu știu ce din Britney Spears Fantasy ar trebui să reprezinte acest lucru, dar pentru mine nu prea a reieșit nimic de acest gen.

Acest produs este extrem de popular în rândul fetelor și femeilor mai tinere. Nu l-aș numi ceva care să se apropie de maturitate. Dar nu este un parfum rău. Este drăguț, feminin, tineresc. Numai să nu încercați să îl luați în serios.

Designul Britney Spears Fantasy:

Britney Spears Fantasy sticlaDesignul, pentru mine, este respingător. Arată ca mai multe lucruri, dar nici unul dintre aceste lucruri nu este atractiv. Presupun că este o formă care amintește de bila de cristal a unei ghicitoare… eh, nu știu. Designul Britney Spears Fantasy este la fel ca cel al Britney Spears Midnight Fantasy doar culorile sunt diferite.

Totul de la formă, la cristale, la detaliile din jurul capacului, nu sunt satisfăcătoare pentru mine, care sunt mai mult cu liniile clare și ultra-minimalismul. De asemenea, este destul de interesant cum modelul bandei din jurul pulverizatorului cu cristale, nu mai este produs.

Compoziția Britney Spears Fantasy:

Familia de parfumuri: Gurmande

  • Note vârf: kiwi, gutuie, litchi chinensis
  • Note inimă: ciocolată albă, orhidee, iasomie, cupcake
  • Note bază: rădăcină de iris, mosc, tonuri lemnoase

Detalii despre prețul parfumului Britney Spears Fantasy și unde poate fi găsit:

Britney Spears Fantasy este un parfum destul de popular, mai ales în rândul tinerelor pentru că este foarte dulce. Prețul parfumului pornește de la aproximativ 60 Lei pentru 30 ml. Mai multe detalii despre oferte, seturi cadou și prețuri puteți vedea aici:

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Unele dintre verbele folosite pentru note sunt chiar ridicole, dar în același timp oarecum distractive și jucăușe. Nu pot să iau Britney Spears Fantasy în serios.

Nu este un tip de parfum care să poată fi purtat la întâlniri importante. Deși, ați putea să purtați Britney Spears Fantasy la plajă, la petreceri unde se dansează, sau la un festival de brioșe. Deci, dacă nu este un loc excentric și distractiv, Fantasy nu se potrivește.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu