Parfumuri Fructate – Pentru Femei și Bărbați

Parfumurile fructate izbucnesc, de obicei, cu note de fructe proaspete precum piersică, coacăze neagră, mango, fructul pasiunii și altele. Există atât de multe parfumuri fructate încât s-ar putea să-ți fie greu să-l alegi pe cel potrivit pentru tine.

Nina Ricci Extra Rouge este un parfum fructat cu note de zmeură și coacăze negre – vezi când a fost lansat și cât costă.

Notele fructate, altele în afară de citrice, au devenit atât de populare în ultimii ani, încât merită o categorie proprie. Sunt folosite în parfumurile pentru bărbați și femei și sunt adorate de toată lumea.

De regulă, fructele sunt rezistente la procesele de distilare și extracție, deoarece conțin foarte multă apă. Acestea pot avea un efect răcoritor, suculent sau misterior. Cele mai bune parfumuri pentru femei au note fructate. Mirosul de fructe este întotdeauna binevenit la orice ocazie.

Fructele oferă parfumurilor o textură nuanțată și o senzație răcoritoare. Piersica și pruna au fost componente majore în parfumurile iconice din prima jumătate a secolului XX.

Note fructate în parfumuri

Pentru a-ți fi mai ușor să alegi un parfum fructat, aruncă o privire asupra notelor de mai jos:

  • Parfumuri cu note de afine – parfumul de afine este ușor acru. Afinele se combină foarte bine cu trandafirul și creează o compoziție romantică, colorată, în nuanțe delicate de roz. Afinul se simte tot timpul, atunci când porți un parfum cu note de afine și se împletește cu arome de flori de cireș, petale de trandafir și hortensie roz.
  • Parfumuri cu note de mere – de obicei, acestea sunt potrivite pentru copii și pot fi purtate zilnic, dar există și parfumuri pentru adulți cu note de mere – citește recenzia noastră despre Donna Karan DKNY Be Delicious.
  • Parfumuri cu note de mure – acestea persistă, de obicei, foarte mult. Este recomandat ca parfumurile cu note de mure să fie purtate la ocazii formale. Poți să te dai cu acest parfum când mergi la o primă înâlnire pentru a face o impresie bună.
  • Parfumuri cu note de mango – cunoscut ca regele fructelor, mango este și regele notelor fructate. Aroma de mango este cea mai proeminentă și este purtată, de obicei, de adulți.
  • Parfumuri cu note de dovleac – acestea sunt, de obicei, calde, prietenoase, fiind ideale pentru întâlnirile formale.

Top ParfumuriParfumurile fructate au apărut pe piață la mijloc anilor 1990. Acestea sunt răcoritoare, aerisite și au o nuanță dulce, fructată. Gama de parfumuri fructate se extinde în continuare, iar de curând au început să apară și parfumuri fructate pentru bărbați.

Parfumurile fructate sunt purtate în funcție de:

  • Personalitate – femeile care aleg parfumuri cu note de bază fructate sunt, de obicei, optimiste. Ele răspândesc această atitudine optimistă în jurul lor și-i ajută și pe ceilalți să vadă lucrurile într-o lumină mai bună.
  • Ocazie – pafumurile fructate sunt proaspete și condimentate. Aceste parfumuri te încântă cu mirosurile lor de măr, piersică, mango și alte fructe suculente amestecate adesea cu flori pentru a crea o aromă încântătoare. Aceste parfumuri sunt ideale pentru o cină romantică.
  • Timp – parfumurile fructate sunt potrivite pentru vară. Ele tind să fie mai ușoare decât parfumurile florale, așa că nu te vei simți lipicios în nopțile fierbinți de vară.
  • Ținută – parfumurile fructate se imperechează bine cu ținutele casual. Parfumurile fructate care au și o notă de mosc sunt, de asemenea, potrivite pentru o ținută elegantă de seară.
Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu