Tom Ford Lost Cherry

Tom Ford Lost Cherry este un parfum scump, dar care își merită banii. Parfumurile scumpe sunt analizate în detaliu, deoarece fiecare persoană care plătește o sumă mare de bani pentru o sticlă de parfum vrea să știe dacă produsul respectiv chiar își merită banii.

Când vine vorba de Tom Ford, trebuie să știi că plătești pentru numele brandului, pentru ambalajul luxos al parfumului și pentru lichidul fascinant din interior.

Acestea fiind spuse, Tom Ford are o serie de parfumuri scumpe, dar care își merită banii. Lost Cherry este unul dintre aceste parfumuri scumpe, dar fascinante. Putem afirma că atunci când Tom Ford vrea să creeze un parfum „bombă”, nimic nu-i stă în cale.

Despre Tom Ford Lost Cherry

Numele Lost Cherry, mai puțin vulgar decât F*cking Fabulous, sugerează faptul că acest parfum este fructat și dulce, dar, de fapt, Lost Cherry este un amestec sofitistcat de note lemnoase, precum Serge Lutens Feminite du Bois. Când Feminite du Bois, un parfum lemnos pentru femei a fost scos pe piață, multe persoane l-au criticat.

După mai bine de 27 de ani, parfumurile lemnoase pentru femei sunt foarte apreciate, dar multe mărci încă se feresc să le creeze. Cu alte cuvinte, notele lemnoase nu sunt folosite atât de des în parfumurile pentru femei. Majoritatea parfumurile conțin, de fapt, note fructate, florale, caramel sau vanilie.

Citețte despre Tommy Girl și vezi cum miroase acest parfum, cât persistă și de ce este atât de apreciat de femei.

Femeile care doresc un parfum lemnos, fără prea multe note florale aleg, de obicei, un parfum bărbătesc. Există multe parfumuri lemnoase pentru bărbați care pot fi folosite și de femei.

Cum miroase Tom Ford Lost Cherry?

În Lost Cherry, notele lemnoase ocupă locul central. Acestea sunt stratificate pe condimente puternice și fructe dulci. Parfumul se deschide cu un acord luminos de vișine proaspete, dar se întunecă aproape instantaneu și începe să miroase a lemn și condimente.

Cocktailul de traddafir, iasomie, lemn de santal și vetiver sărat echilibrează mirosul de fructe. Parfumul Lost Cherry creat de parfumierul Louise Turner are un miros încântător.

Tom Ford Black Orchid este un parfum puternic cu note de iasomie și orhidee – vezi de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

Ținând cont de stilul avangardist al produselor Tom Ford, linia de parfumuri este destul de clasică. Însă, întreaga linie este bine realizată. Niciunul dintre parfumuri nu ar putea fi descris vreodată ca fiind un parfum ieftin vândut ca parfum de lux.

Tom Ford Lost Cherry – merită cumpărat?

Îmi place acest parfum, dar nu cred că aș putea să dau atât de mulți bani pe un parfum. Nu aș cumpăra nici măcar parfumul Fougere d’Argent pentru că știu că există multe opțiuni la fel de bune, dar la prețuri mai mici. Totuși, nu pot să neg că Tom Ford are o colecție de parfumuri atrăgătoare.

Dacă îți place Tom Ford Lost Cherry, dar nu vrei să cheltuiești prea mulți bani pentru o sticlă de parfum, îți recomand să arunci o privire asupra colecției de parfumui Eaux Boisees by Serge Lutens, Bois Oriental, Bois et Fruits, Boit de Violette.

Dacă nu te atrag aceste parfumuri, încercă Hermessence Amre Narguile sau Estee Lauder Sensuous.

Totuși, dacă te decizi să adaugi parfumul Lost Cherry la colecția ta, înainte de a-l cumpăra, încearcă-l pentru a vedea cum miroase și cât de mult persistă pe pielea ta.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu