Tom Ford Black Orchid este unul dintre parfumurile populare are liniei Tom Ford. Este un floral atrăgător, îmbătător, clasificat ca fiind un chypre oriental. Pot să văd orientalul, dar nu înțeleg unde intră în joc chypre-ul.

Detalii despre cum miroase Tom Ford Black Orchid:

În sticlă: Bogat, năvalnic și foarte puternic. Dacă intenționați să mirosiți acest produs, faceți-o încet și moderat. Este puternic și va mirosi foarte cremos, cu o iasomie îmbătătoare, pudrată și un accent de orhidee.

Vezi pretul pentru seturile cadou si apa de parfum Black Orchid

Totuși, mirosind prea mult din acest parfum va distruge frumusețea sa, pentru că tot ce poți să simți va fi un întreg amalgam de mirosuri acaparatoare.

Aplicat: Tom Ford Black Orchid funcționează mult mai bine pe piele, dar și atunci trebuie folosit în cantități mai mici, cu tamponări atente și ușoare. Acest parfum nu este nici blând, nici ușor. Este tare și plin de încredere în ceea ce este.

Primul lucru pe care îl simt este un floral alb, cremos, apoi iasomie și orhidee, care creează un buchet de florale diafane, se îmbină cu nota pudrată de cacao și adaugă puțină dulceață. Pe măsură ce porți Tom Ford Black Orchid, caracterul năvalnic, de parfum potent se estompează puțin și mă lasă să detectez mirodenii afumate.

Vezi ce zic fetele despre apa de parfum Black Orchid

Așa că stadiul de mijloc al Tom Ford Black Orchid constă în florale pudrate, aromate și dulci, acoperite cu un strat de cremă și praf de cacao. Îmi place complexitatea acestui parfum. Mai mult, iubesc uscarea lemnului dulce și a vaniliei ambroase.

Extra: Au existat câteva zvonuri că Tom Ford Black Orchid ar fi fost unul dintre parfumurile preferate ale lui Michael Jackson. Deși nu știu prea multe despre Regele Pop, pot să spun că MJ a avut gusturi bune în privința parfumurilor.

Designul Tom Ford Black Orchid:

Parfumurile Tom Ford sunt îmbuteliate într-un mod similar și pot fi albe sau negre. Sticlele au o greutate decentă și un aspect simplu, dar luxuriant. Îmi plac!

Compoziția Tom Ford Black Orchid:

Familia de parfumuri: Florale Orientale

  • Note bază: vetiver, ciocolată, lemn de santal, patchouli, vanilie, tămâie
  • Note inimă: orhidee, lotus, tonuri de fructe
  • Note vârf: bergamotă, Ylang-Ylang, trufă, coacăz
Detalii despre prețul Tom Ford Black Orchid și unde poate fi găsit:

Tom Ford Black Orchid este un parfum de lux iar prețul acestuia este unul pe măsură. Prețul pentru 30 ml este de aproximativ 270 Lei iar pentru varianta de 100 ml, acesta ajunge până la aproximativ 500 Lei în magazinele online.

Mai sunt două produse marca Tom Ford Black Orchid – apă de toaletă și cremă pentru corp.

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Deși floralele îmbietoare, cremoase și pudrate ale Tom Ford Black Orchid nu sunt pe gustul meu, acest parfum tot rămâne complex și plăcut, perfect pentru purtat la ocazii speciale.