Tom Ford Metallique

Tom Ford Metallique este unul dintre cele mai încântătoare parfumuri. Având o compoziție complexă creată din note impunătoare, Metallique îi conferă purtătorului o aură misterioasă ce persistă de dimineață până seara. Această apă de parfum este creată pentru femeile puternice, care știu ce vor.

Fiind un parfum intens, Tom Ford Metallique este recomandat pentru sezonul rece. Prin Metallique, Tom Ford a intrat pe un drum al aromelor puternice și a accentelor încântătoare care provoacă dependență.

Despre Tom Ford Metallique

Dacă ai încercat parfumul Tom Ford Black Orchid și ai fost încântată de aroma sa puternică, atunci sunt șanse mari să te îndrăgostești rapid de Metallique, deoarece această esență stimulează toate simțurile. În acest parfum, au fost adăugate arome pe care parfumierii le evită de obicei, ba chiar le descrie ca fiind ciudate.

Însă noi credem că aceste arome noi sunt unice pentru că emană accente nemaiîntâlnite și creează un parfum încântător, dacă sunt amestecate cu atenție. Despre ce care a creat Tom Ford Metallique putem afirma că a avut mult curaj.

Cea mai încântătoare notă prezentă în deschiderea parfumului este aldehida. Cele mai multe parfumuri care au în compoziția sa această notă au fost scoase pe piață cu zeci de ani în urmă, dar se află și acum în colecția unor pasionați de parfumuri îndrăznețe.Tom Ford Metallique parfum femeiÎn afară de aldehidă, Tom Ford Metallique mai conține și alte note de parfum precum piper roz și bergamotă ce-i conferă esenței aciditate. Inima parfumului este compusă dintr-un buchet floral compus din păducel, heliotrop și lăcrămioare. Deși Metallique este un parfum dur, notele sale de mijloc sunt destul de firave.

Prin aceste note florale, parfumierul încearcă să descrie femeia modernă, care este rafinată, romantică, inteligentă și suavă.

După ce se usucă pe piele, parfumul se schimbă și începe să se simtă mai catifelat. În plus, își fac apariția aromele noi care le completează de minune pe cele precedente. Lemnul de santal, vanilia, nalba de mosc, vanilia și balsamul de Peru duc la formarea unei aure impunătoare.

Unii consideră că acest parfum are o compoziție ciudată, în timp ce alții susțin că este perfectă pentru ei. Tom Ford Metallique este destul de greu de purtat și se recomandă a fi folosit în sezonul mai rece. Eleganța flaconului este accentuată și mai mult de capacul auriu.

Metallique păreri pro și contra

Pro:

  • Conține note inspirate din natură;
  • Are o aromă puternică.

 Contra:

  • Cei care nu suportă notele puternice, nu vor agrea acest parfum pentru că are o compoziție greoaie.

Tom Ford Lost Cherry este un parfum fructat și dulce, apreciat de femei – vezi cât persistă și cum miroase pe piele.

Tom Ford Metallique concluzie

Tom Ford Metallique parfum damaÎn momentul în care temperaturile scad, poți purta un parfum puternic care persistă de dimineață până seară, așa cum este Metallique. Acest parfum este perfect pentru femeile dornice să încerce noi arome obținute printr-un amestec de note pline de mister.

Metallique este un parfum unic și original, deoarece conține note de parfum care nu sunt utilizate în mod obișnuit în industria parfumeriei. Principalul ingredient al lui Metallique, aldehida, te surprinde cu aroma sa, chiar de la prima pulverizare, transformând parfumul într-unul dificil de purtat.

Nu toate femeile vor putea folosi acest parfum, deoarece este potrivit doar pentru cele cu o personalitate puternică.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu